تاپيك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vahidelectra

کاربر
2010-07-06
20
34
40
دوستان عزیزی که پیغام زیر رو دارند
this reciever s/w has not been updated for mor than 4 months. Please receiver the recent s/w from the shop to update
بگن روی چه ماهواره ای یا چه کانالی و چه پچی این پیام ظاهر می گردد
خودم روی عربست و کانال های ایران این پیام میاد روی هاتبرد و نایلست و یوتلست این پیام رو ندارم
اولین بار با پچ 11274 روی فرکانس 12398 بدر ظاهر شد فعلا هم روی همین شبکه هایی که شما گفتید ولی نه به اون سرعت قبل خیلی به ندرت پیداش میشه در کل یه راهی برای از بین بردنش پیدا نکردم شمام بیخود نگرد چیز زیاد مهمیم نیست خوبیش اینه میزنی ضبط از بین میره و تو تصویر ضبط شده نیستش خواهشا اگه کسی چیزی از این مشکل میدونه بگه من که از 1 ماه پیش تا حالا جوابی نگرفتم البته خیلی مهم نیست چون ارتباطی با تقلبی بودن دستگاه نداره همین کفایت میکنه

ddavod

Banned
2007-07-06
57
124
اقا یه سوال دارم تو رو خدا یکی برام حلش کنه من یه کانال میخوام به اسم tv glibo تو هاتبرد هست که دوستم تو دستگاه استار 230 بازه من همون کد رو تو ایکلاس میزنم جواب نمیده سافتکم که تو سایت هستم امتحان کردم ولی جواب نداده

ALI-M 72

کاربر
2010-06-22
4
56
سلام دوستان
میخواستم بدونم که رسیور ایکلاس قابلیت پخش زیرنویس رو داره ، اگه داره چه فرمتی؟

vahid79

کاربر
2010-07-29
4
1
43
يه نفر هم جواب من رو بده

با سلام و درود
من سافتكم جديد رو نصب كردم فكر كنم 274 بود ريسيور من در هنگام پخش فيلم ظبط شده در دقيقه حدوده 40 هنگ ميكنه و مجبور به خاموش كردن رسيور از كليد پاور پشت رسيور ميشم در صورتي كه بر روي كامپيوتر فيلم كاملا نمايش داده ميشه خواهشمندم منو راهنمايي كنيد ضمنا رسيور من هيويون 5151 هست علاوه بر اون 20 روزي هست كه نميتونم سافتكم جديد رو پيدا كنم براي رسيورم خواهش ديگر من معرفي سافتكم جديد براي ريسور 5151 هست منتظر پاسخ شما خواهم بود .به هر حال هدف من رفع مشكل در پخش فيلمهاي ظبط شده هست لطفا به سوال من پاسخ بدبد كه درد سر بزرگي شده .:sadwalk:
سپاس به خاطر لطف دوستان و انجمن زيباي ماهواره
يكي جواب بده تورو خدا من چه كنم ؟ اشكالش چيه ؟

vahid79

کاربر
2010-07-29
4
1
43
سلام بايد ببيني رسيورد چيه بعد سافت كمش رو دانلود كني ميتوني براي اطلاع دقيق به قسمت نصب سافتكم ها بري و اونجا پچ رو دانلود و بريزي رو فلش و بزني تو ريسيور و ... حالشو ببري

adel_826

کاربر
2006-10-09
21
51
سلام يكي از دوستان يك رسيور اسي كلاس 9696pvrرا با نرم افراز 11160 و آخرين سافتكم و نرم افزار 11281 آبديت كرده و هم چنين جند با ريست فاكتور هم انجام داده اماهيچ يك از كانال هاي ABSATكه شامل كانا لهاي فرانسه است باز نمي كند به نظر شما چه كاري براي آبديت شدن آن ميشود كرد

davoodsetak

کاربر
2009-02-13
17
24
سلام دوستان
رسیور من آیکلاس 9595 تک کارته .
بعد از نصب آخرین نرم افزار که 11.28.1f میشه یه error داد اینم متنش
This reciever's S/W hos not been updated for more then 4 months , please receive the recent sw form the shop to update.
s/w version : 11.28.1f
s/w making Date : 2010/08/16

saatesf

کاربر
2010-07-09
4
3
سلام
من یه 9797 رو با سه ورژن 11018 و 11020 و 11021 پروگرام کردم و هر بار بعد از 10 ثانیه دستگاه ریموت کنترل را دریافت نمیکنه !!!!!!
مشکل چیه؟؟؟!!!

shater

Banned
2008-02-14
2
0
سلام من نرم افزار جدید hv-9090xبرای بازگشایی کانالهای pb & pgمیخواستم درضمن نه مدل plus هست نه usb معمولی هستش

harypatel

کاربر
2009-04-23
11
7
با سلام خدمت دوستان عزیز دستگاه ایکلاس من خود به خود خاموش شد و الان که روشن میکنم فقط چراغ قرمزش روشن میشه و برنامه هم قبل نمیکنه خواهشه اگه میشه کمک کنید.

1328

Banned
2008-02-20
3
3
با سلام خدمت دوستان لطفا" سريعا" مرا راهنمائ بفرمائيد. ديروز رسيور( iclass 9696 x pvr) ساخت كره خريداري نموده وپس از آپگريد پيغام(security chip failur ) نمايان گرديد. با ريختن پچ ديگري فقط يك صفحه آبي ظاهر گرديدوفاقد تصوير بود باريختن فايل كلين حال پيغام( No (software ظاهر ميشود اكنون هر پچي كه ميريزم پيغام No mattch را ميدهد چه كنم وچه پچي را به رسيور منتقل نمايم . متشكر راهنمائي بفرمائيد كه منتظرم . با سئوالات وجوابهاي موجود در پرسش وپاسخها باين نتيجه رسيده ام كه گويا رسيور قلابي بمن انداخته اند . براي احياي دستگاه راهنمائي بفرمائيد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام خدمت دوستان عزیز دستگاه ایکلاس من خود به خود خاموش شد و الان که روشن میکنم فقط چراغ قرمزش روشن میشه و برنامه هم قبل نمیکنه خواهشه اگه میشه کمک کنید.
شما به بخش تعمیرات سخت افزاری هایویون ایکلاس مراجعه کنید تاپیک بررسی جامع ایرادهای ایکلاس هایویون کامل توضیح دادیم
با سلام خدمت دوستان لطفا" سريعا" مرا راهنمائ بفرمائيد. ديروز رسيور( iclass 9696 x pvr) ساخت كره خريداري نموده وپس از آپگريد پيغام(security chip failur ) نمايان گرديد. با ريختن پچ ديگري فقط يك صفحه آبي ظاهر گرديدوفاقد تصوير بود باريختن فايل كلين حال پيغام( No (software ظاهر ميشود اكنون هر پچي كه ميريزم پيغام No mattch را ميدهد چه كنم وچه پچي را به رسيور منتقل نمايم . متشكر راهنمائي بفرمائيد كه منتظرم . با سئوالات وجوابهاي موجود در پرسش وپاسخها باين نتيجه رسيده ام كه گويا رسيور قلابي بمن انداخته اند . براي احياي دستگاه راهنمائي بفرمائيد.
دوست گرامی
شما با لودر وکابل دستگاه را اپگرید کنید فایل کارخانه ای ولودر در تاپیک نرم افزارهای کاربردی هایویون ایکلاس موجود است:eek:k:

pouyaplanet

کاربر
2010-08-08
176
473
44
سلام.هایویون 9797 دارم فایلی که ظبط میکنم جز با خود رسیور با با هیچ نرم افزار کامپیوتری نمیشه دید فقط خود رسیور نشونش میده.لطفا راهنماییم کنید.ممنون

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام.هایویون 9797 دارم فایلی که ظبط میکنم جز با خود رسیور با با هیچ نرم افزار کامپیوتری نمیشه دید فقط خود رسیور نشونش میده.لطفا راهنماییم کنید.ممنون
با درود
از نرم افزار KM player ورژن جدیدش استفاده کنید باید فایل ها را نمایش بدهد.
مگر فایل ها با چه پسوندی شناسایی میشود؟

shovan

کاربر
2010-08-16
4
0
39
[سلام چه مدلی از رسورهای Hivion & Hivision & Iclass ابدیت میشن (یعنی برنامه جدید دارن) لطفا جواب بدین

emad970

کاربر
2010-08-18
2
2
باسلام و خسته نباشید در صورت امکان فایل آموزشی کامل9797 pvr xvidرو برام بفرستید درضمن یک سری اطلاعات در مورد کیفیت این مدل هم بهم بدید ممنون میشم

raya86

کاربر
2008-04-22
14
12
با سلام . من یک 96 hd دارم که بعد از مدتی که کار کرد روی شبکه در حال پخش یک پیغام به این صورت میادsecurity chip failure security chip of yourreceiver is damaged please return your receiver to the place of purchasing forwarranty service. ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید وبگید که برنامه ای برای حل این مشگل هست یا باید کار دیگه ای انجام داد.
با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا