با درودبا سلام . من یک 96 hd دارم که بعد از مدتی که کار کرد روی شبکه در حال پخش یک پیغام به این صورت میادsecurity chip failure security chip of yourreceiver is damaged please return your receiver to the place of purchasing forwarranty service. ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید وبگید که برنامه ای برای حل این مشگل هست یا باید کار دیگه ای انجام داد.
با تشکر
مشخصات سخت افزاری رسیور را بنویسید مثلا:با سلام من یک دستگاه 9999 xpr hdmi دارم جدید ترین نرم افزارش رو از کجا بگیرم؟ با تشکر
سلام من يه 9595 اصلي دارم اما ديروز ناگهانن اين پيغام روي صفحه امده
This recievers S/W has note been updated.For more than 4months.please recieve the recent S/W from shop to update.
اگه ميشه بگيد اين پيغام واسه چيه كمكم كنيد
وقتی میری روی شبکه های ایران که از روی فرکانس جدید عربست گرفتم این پیغام رو میده.
اين مشكل خيلي از دوستام هم هست در ضمن نرم افزار كار خانه اي را كه ميريزم اينطوز ميشود اگه ميشه بگيد اين پيغام واسه چيه آخه دستگاهم اصله
سلام من سافتكم رو ريختم رو ريسيور ولي هيچ كانالي بازنكرد
حتي اكش ميشه بگيد كدوم نرم افزار بايد بريزم كه شبكه ها باز بشن
ممنون
سلام هايويون 9696 pvrدوست عزیز اخر پچ رو روی دستگاه ریختی مدل دستگاه چیه
سلام میدونم اینجا جای مطرح کردن این مورد نبود اما به خدا دیگه موندم چیکار کنم کمکم کنید.رسیورم ایکلاس 9595x با دانگل هایتک نصب کردم روی پروتکل توین هم گذاشتم و رسیور رو با همه ورژنهاش رو تست کردم.اما مشکلی که واسم پیش اومده اینه که من قبلا رسیور دیجیستار d900 داشتم که با رفتن روی کانال همه کانالها باز میشد اما 2 روزی که میشه که عوض کردم اما تو این دستگاه 5 دقیقه طول میکشه کانال باز کنه بعد 30 ثانیه هم میبنده دیگه باز نمیکنه تا زمانی که رسیور رو دوباره روشن خاموش کنم بازم این مراحل تکرار میشه.
با درودسلام
من رسیور آی کلاس 9595 تک کارته دارم و آخرین نرم افزای آن 11270 میباشد وقتی با فلاش خودم یک کانال را ضبط میکنم وقتی برنامه مورد نظرم ضبط شد میخواهم آن برنامه ضبط شده بینم وسط برنامه قفل میکند میخوام بدونم مشکل آن چیست؟
باسلام کسی نیست جواب سوال مارابده سپاس :051:نرم افزارجدید هایوون 9800ودانگلش میخواستم لطف کنید ممنون میشم:s13:
با درودباسلام کسی نیست جواب سوال مارابده سپاس :051:
سلام وبا تشكر از شهرام عزيز بابت اين نوشته ...
دوستانی که این چند روزه کانالهای ایران رو روی ماهواره بدر گرفتن با این پیام مواجه شدن
this recievers s/w has note been updated.for more than 4months.please recieve the recent s/w from shop to update که البته ربطی به تغلبی بودن رسیور نداره و این مشکل برای رسیور های اصلی هم پیش اومده دلیلش هم بخاطر جایگزاری کد کانال 3بخاطر پخش مسابقات فوتبال در پچ رسیور می باشد که البته این کد و ایدنت برای ماهواره اینتلست902برای رسیور تعریف شده و چون این کانال روی بدر پخش میگردد باعث قاطی کردن رسیور ودادن این پیام میشود دوستان توجه کنند که برای کانالهای ایرانی نام همون ماهواره اینتلست 902رو انتخاب کرده و فرکانس رو دستی وارد و روی تنظیمات سویچر رسیور تعریف کنید مشکل حل خواهد گردید اگر احیانا بعضی دوستان باز مشکل داشتند رسیور را با اخرین پچ پروگرام کرده و یکبار ریست فکتوری کنید به امید خدا مشکل همه حل میشود البته دوستانی که از مسیر اینتلست 902همچنان برای کانالهای استانی استفاده میکنند یکی دیگر از ماهواره های اینتلست رو انتخاب کنند اسم ماهواره مهم نیست مهم جهت تنظیم شده و فرکانس میباشد.
موفق باشید
با درودبا سلام
دوستان من يك دستگاه hivion 9797 xs pvr دارم كه جديدا يك مشكلي پيش امده و اين كه وقتي روشنش مي كنم در صفحه تلويزيون مياد software not fond واكنون برنامه هم قبول نمي كند
لطفا راهنمايي كنيد