تاپيك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

davidebi

کاربر
2009-10-08
1
0
44
با سلام من یک دستگاه 9999 xpr hdmi دارم جدید ترین نرم افزارش رو از کجا بگیرم؟ با تشکر

reza_2la

کاربر
2010-06-19
3
1
53
سلام من يه 9595 اصلي دارم اما ديروز ناگهانن اين پيغام روي صفحه امده
This recievers S/W has note been updated.For more than 4months.please recieve the recent S/W from shop to update.
اگه ميشه بگيد اين پيغام واسه چيه كمكم كنيد
وقتی میری روی شبکه های ایران که از روی فرکانس جدید عربست گرفتم این پیغام رو میده.
اين مشكل خيلي از دوستام هم هست در ضمن نرم افزار كار خانه اي را كه ميريزم اينطوز ميشود اگه ميشه بگيد اين پيغام واسه چيه آخه دستگاهم اصله

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام . من یک 96 hd دارم که بعد از مدتی که کار کرد روی شبکه در حال پخش یک پیغام به این صورت میادsecurity chip failure security chip of yourreceiver is damaged please return your receiver to the place of purchasing forwarranty service. ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید وبگید که برنامه ای برای حل این مشگل هست یا باید کار دیگه ای انجام داد.
با تشکر
با درود
سعی کنید نرم افزار دستگاه را با لودر منتقل کنید اگر قبول کند مورد رفع میشود وگرنه باید فلش ان پروگرام شود
با سلام من یک دستگاه 9999 xpr hdmi دارم جدید ترین نرم افزارش رو از کجا بگیرم؟ با تشکر
مشخصات سخت افزاری رسیور را بنویسید مثلا:
sce3d040-11096F.sgn مربوط به یک مدل اچ دی جدیدشان هست:eek:k:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام من يه 9595 اصلي دارم اما ديروز ناگهانن اين پيغام روي صفحه امده
This recievers S/W has note been updated.For more than 4months.please recieve the recent S/W from shop to update.
اگه ميشه بگيد اين پيغام واسه چيه كمكم كنيد
وقتی میری روی شبکه های ایران که از روی فرکانس جدید عربست گرفتم این پیغام رو میده.
اين مشكل خيلي از دوستام هم هست در ضمن نرم افزار كار خانه اي را كه ميريزم اينطوز ميشود اگه ميشه بگيد اين پيغام واسه چيه آخه دستگاهم اصله

سلام وبا تشكر از شهرام عزيز بابت اين نوشته ...
دوستانی که این چند روزه کانالهای ایران رو روی ماهواره بدر گرفتن با این پیام مواجه شدن
This recievers S/W has note been updated.For more than 4months.please recieve the recent S/W from shop to update که البته ربطی به تغلبی بودن رسیور نداره و این مشکل برای رسیور های اصلی هم پیش اومده دلیلش هم بخاطر جایگزاری کد کانال 3بخاطر پخش مسابقات فوتبال در پچ رسیور می باشد که البته این کد و ایدنت برای ماهواره اینتلست902برای رسیور تعریف شده و چون این کانال روی بدر پخش میگردد باعث قاطی کردن رسیور ودادن این پیام میشود دوستان توجه کنند که برای کانالهای ایرانی نام همون ماهواره اینتلست 902رو انتخاب کرده و فرکانس رو دستی وارد و روی تنظیمات سویچر رسیور تعریف کنید مشکل حل خواهد گردید اگر احیانا بعضی دوستان باز مشکل داشتند رسیور را با اخرین پچ پروگرام کرده و یکبار ریست فکتوری کنید به امید خدا مشکل همه حل میشود البته دوستانی که از مسیر اینتلست 902همچنان برای کانالهای استانی استفاده میکنند یکی دیگر از ماهواره های اینتلست رو انتخاب کنند اسم ماهواره مهم نیست مهم جهت تنظیم شده و فرکانس میباشد.
موفق باشید

ngn_tl

کاربر
2009-10-28
13
9
32
نرم افزارجدید هایوون 9800ودانگلش میخواستم لطف کنید ممنون میشم:s13:

آخرین ویرایش:

doshman

Banned
2008-02-09
189
393
کانال ادیتور برای ایکلاس

با سلام کانلا ادیتور واسه ایکلاس می خواستم با تشکر

sazekhamosh

کاربر
2009-07-28
37
64
46
سلام من سافتكم رو ريختم رو ريسيور ولي هيچ كانالي بازنكرد
حتي اكش ميشه بگيد كدوم نرم افزار بايد بريزم كه شبكه ها باز بشن
ممنون

shahin69z

کاربر
2009-04-14
3
0
سلام میدونم اینجا جای مطرح کردن این مورد نبود اما به خدا دیگه موندم چیکار کنم کمکم کنید.رسیورم ایکلاس 9595x با دانگل هایتک نصب کردم روی پروتکل توین هم گذاشتم و رسیور رو با همه ورژنهاش رو تست کردم.اما مشکلی که واسم پیش اومده اینه که من قبلا رسیور دیجیستار d900 داشتم که با رفتن روی کانال همه کانالها باز میشد اما 2 روزی که میشه که عوض کردم اما تو این دستگاه 5 دقیقه طول میکشه کانال باز کنه بعد 30 ثانیه هم میبنده دیگه باز نمیکنه تا زمانی که رسیور رو دوباره روشن خاموش کنم بازم این مراحل تکرار میشه.

mehdiseyedin

کاربر
2009-08-19
2
0
سلام
من رسیور آی کلاس 9595 تک کارته دارم و آخرین نرم افزای آن 11270 میباشد وقتی با فلاش خودم یک کانال را ضبط میکنم وقتی برنامه مورد نظرم ضبط شد میخواهم آن برنامه ضبط شده بینم وسط برنامه قفل میکند میخوام بدونم مشکل آن چیست؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام میدونم اینجا جای مطرح کردن این مورد نبود اما به خدا دیگه موندم چیکار کنم کمکم کنید.رسیورم ایکلاس 9595x با دانگل هایتک نصب کردم روی پروتکل توین هم گذاشتم و رسیور رو با همه ورژنهاش رو تست کردم.اما مشکلی که واسم پیش اومده اینه که من قبلا رسیور دیجیستار d900 داشتم که با رفتن روی کانال همه کانالها باز میشد اما 2 روزی که میشه که عوض کردم اما تو این دستگاه 5 دقیقه طول میکشه کانال باز کنه بعد 30 ثانیه هم میبنده دیگه باز نمیکنه تا زمانی که رسیور رو دوباره روشن خاموش کنم بازم این مراحل تکرار میشه.

سلام
من رسیور آی کلاس 9595 تک کارته دارم و آخرین نرم افزای آن 11270 میباشد وقتی با فلاش خودم یک کانال را ضبط میکنم وقتی برنامه مورد نظرم ضبط شد میخواهم آن برنامه ضبط شده بینم وسط برنامه قفل میکند میخوام بدونم مشکل آن چیست؟
با درود
دوستانی که دستگاه 9595-9696-9191X pvr
دارند وبا دانگل وذخیره وپخش تصاویر مشکل دارند از این نرم افزار استفاده کنند برای باز کردن کانالهای پکیج بیس هم سافتکم بزنید باز میکند ولی برروی دستگاه های تقلبی چینی استفاده نشود.

پیوست‌ها

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام کسی نیست جواب سوال مارابده سپاس :051:
با درود
پست تکراری نزنید
در همین تاپیک پرسش وپاسخ چند بار توضیح دادیم دستگاه 9800 با دانگل داخلی جزو ساپورت شرکت هایویون نیست وهر کی خریده مثل اینکه سرش کلاه رفته چون نه برای دستگاه نرم افزار میدهند ودانگل تایمر داخلی ان هم ساپورت نمیشود:sadwalk:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ngn_tl

reza_2la

کاربر
2010-06-19
3
1
53
سلام وبا تشكر از شهرام عزيز بابت اين نوشته ...
دوستانی که این چند روزه کانالهای ایران رو روی ماهواره بدر گرفتن با این پیام مواجه شدن
this recievers s/w has note been updated.for more than 4months.please recieve the recent s/w from shop to update که البته ربطی به تغلبی بودن رسیور نداره و این مشکل برای رسیور های اصلی هم پیش اومده دلیلش هم بخاطر جایگزاری کد کانال 3بخاطر پخش مسابقات فوتبال در پچ رسیور می باشد که البته این کد و ایدنت برای ماهواره اینتلست902برای رسیور تعریف شده و چون این کانال روی بدر پخش میگردد باعث قاطی کردن رسیور ودادن این پیام میشود دوستان توجه کنند که برای کانالهای ایرانی نام همون ماهواره اینتلست 902رو انتخاب کرده و فرکانس رو دستی وارد و روی تنظیمات سویچر رسیور تعریف کنید مشکل حل خواهد گردید اگر احیانا بعضی دوستان باز مشکل داشتند رسیور را با اخرین پچ پروگرام کرده و یکبار ریست فکتوری کنید به امید خدا مشکل همه حل میشود البته دوستانی که از مسیر اینتلست 902همچنان برای کانالهای استانی استفاده میکنند یکی دیگر از ماهواره های اینتلست رو انتخاب کنند اسم ماهواره مهم نیست مهم جهت تنظیم شده و فرکانس میباشد.
موفق باشید

بخدا من تمام اين راهها رو رفتم جواب نميده اگه كسي جواب گرفته بگه

nabi395

کاربر VIP
2008-03-12
67
473
با سلام
دوستان من يك دستگاه hivion 9797 xs pvr دارم كه جديدا يك مشكلي پيش امده و اين كه وقتي روشنش مي كنم در صفحه تلويزيون مياد software not fond واكنون برنامه هم قبول نمي كند
لطفا راهنمايي كنيد

pouyaplanet

کاربر
2010-08-08
176
473
44
سلام.خواستم به خاطر راهنماییاتون تشکر کنم واقعن ممنونم.بازم ممنون.اگه شما نبودین نمیدونم چکار باید میکردیم.خوشحالم که عضو این سایتم.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
دوستان من يك دستگاه hivion 9797 xs pvr دارم كه جديدا يك مشكلي پيش امده و اين كه وقتي روشنش مي كنم در صفحه تلويزيون مياد software not fond واكنون برنامه هم قبول نمي كند
لطفا راهنمايي كنيد
با درود
دوست گرامی سعی کنید با رایانه وکابل اخرین ورژن را بدستگاه منتقل کنید
اگر بگیرد درست میشود وگرنه باید فلش ان پروگرام بشود:eek:k:

hamid1364

کاربر
2008-08-05
6
15
سلام
یک دستگاه ایکلاس 9797 اچ دی دارم که ایسی فرمانش قیریه حالا فلش خالی کرده
لطف کنید راهنمایی کنید

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
دوستان بنده نیز یک hivion9797 xs pvr دارم که با آخرین نرم افزارها و سافتکمهای پیوستی که توسط دوستانی چون شهرام ، آرشام و طغرل در بخش هایویون گذاشته بودند برای بازکردن کانالهای بیس مانند اکشن و ... استفاده کردم که تاریخ اخرین نرم افزر به 12/8/2010روی رسیور قرار گرفت ولی هیچ کانالی باز نشد که نشد در حالیکه رسیورهایی شبیه مانند ایکلاس 9696 و 9595 همین کانالها را با نرم افزارها و سافتکمهای مخصوص خود باز شده دارند . می خواستم بدانم آیا باید از نرم افزارهای جدیدتری استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید که آخرین نرم افزارهای مخصوص این نوع رسیور که کارامد باشند را قرار دهید تا استفاده کنیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا