تاپيك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

javad4390

کاربر
2010-01-11
3
3
55
سلام
من برنامه لودر رسیور9696پی وی آر را میخواهم راهنمایی کنید متشکرم

MILAD PM

کاربر
2008-10-17
47
82
دوستان بنده نیز یک hivion9797 xs pvr دارم که با آخرین نرم افزارها و سافتکمهای پیوستی که توسط دوستانی چون شهرام ، آرشام و طغرل در بخش هایویون گذاشته بودند برای بازکردن کانالهای بیس مانند اکشن و ... استفاده کردم که تاریخ اخرین نرم افزر به 12/8/2010روی رسیور قرار گرفت ولی هیچ کانالی باز نشد که نشد در حالیکه رسیورهایی شبیه مانند ایکلاس 9696 و 9595 همین کانالها را با نرم افزارها و سافتکمهای مخصوص خود باز شده دارند . می خواستم بدانم آیا باید از نرم افزارهای جدیدتری استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید که آخرین نرم افزارهای مخصوص این نوع رسیور که کارامد باشند را قرار دهید تا استفاده کنیم.

این سافتکم رو تست کنید دوست من
باید جواب بده

پیوست‌ها

MILAD PM

کاربر
2008-10-17
47
82

یکی از روش هایی که رفته شده و بعضی ها نتیجه گرفتند
شما رسیور رو ریست فاکتوری بکن
پچ اورجینال رسیورتون رو بریز
کانال ها رو سرچ بکن
و بعدش از یه پچ قدیمی تر مثل ورژن 11230 استفاده بکن
نتیجه رو اعلام بکن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: darushsat

hamid1364

کاربر
2008-08-05
6
15
ببخشید
ای سی رسیور قیری نیست حالا که روش نگاه کردم شماره ای سی
m3602a21 اینه تورو خدا کمک کنید که بدجوری گیر کردم

• Like

rahman110

کاربر
2010-08-23
1
1
47
سلام دوستان من هاویون 9800 دانگل سر خود دارم کسی پروگرام جدید نداره

• Like

majid_neco

کاربر
2010-07-27
4
0
39
باسلام به دوستان من یک دستگاه pvr 9191 x دارم که امروز بعد از اینکه به اون فلاش usb وسل کردم کل بر نامه رفت و دسگاه همش در حال لود کردن است ازشما درخواصت کمک داشتم . امید وارم که جای درست امده باشم

باسلام به دوستان من یک دستگاه pvr 9191 x دارم که امروز بعد از اینکه به اون فلاش usb وصل کردم کل بر نامه رفت و دسگاه همش در حال لود کردن است ازشما درخواصت کمک داشتم . امید وارم که جای درست امده باشم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538

mehdiseyedin

کاربر
2009-08-19
2
0
در مورد رسیور هایوژن 9797

با سلام
من تازه رسیور هایوژن 9797 xs pvr hdmi خریدم
که صفحه کد گذاری باز نمیشود
در خواست من این است که جدیدترین نرم افزا و سافتکم این دستگاه جهت بازگشایی کانالهای bis که همون کانالهای اکشن و RTL9 , و غیره را باز می کنند را برای من بگذارید
لطفآ من را راهنمایی کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
کاربران متاسفانه بدون هیچ دقتی فقط درخواست می دهند!!

با سلام
من تازه رسیور هایوژن 9797 xs pvr hdmi خریدم
که صفحه کد گذاری باز نمیشود
در خواست من این است که جدیدترین نرم افزا و سافتکم این دستگاه جهت بازگشایی کانالهای bis که همون کانالهای اکشن و RTL9 , و غیره را باز می کنند را برای من بگذارید
لطفآ من را راهنمایی کنید
جهت اطلاع:
برای 100 بار اینجا کسی برای کسی نرم افزار اختصاصی ندارد که قرار بدهد
به محض پابلیک شدن کد یا سافتکم در تاپیک مخصوص برای هر رسیور قرار میگیرد.
نرم افزارهای مربوطه برای هر رسیور در بخش خودش ودر تاپیک مهم قرار داده میشود.
کاربران هم باید زحمت بکشند ودر بخش رسیور خودشان نرم افزار وفایل کد را از تاپیک موجود دانلود کنند حالا این کار چه نیازی به پست زدن ودرخواست دادن داره؟:busted_red:

mohammad6765

کاربر
2009-09-12
2
4
38
باسلام به دوستان من یک دستگاه pvr 9191 x دارم که امروز بعد از اینکه به اون فلاش usb وسل کردم کل بر نامه رفت و دسگاه همش در حال لود کردن است ازشما درخواصت کمک داشتم . امید وارم که جای درست امده باشم

باسلام به دوستان من یک دستگاه pvr 9191 x دارم که امروز بعد از اینکه به اون فلاش usb وصل کردم کل بر نامه رفت و دسگاه همش در حال لود کردن است ازشما درخواصت کمک داشتم . امید وارم که جای درست امده باشم
تذکر جدی:
دیگران را به اشتباه نیندازید!!
سری ایکلاس وهایویون بعداز نرم افزارهای جدید به هیچ وجه نباید از فایل کلین استفاده کرد فقط نرم افزارکارخانه ای با لودر وکابل منتقل شود

آخرین ویرایش توسط مدیر:

manib

کاربر
2010-01-12
6
4
49
سلام دوستان من رسيور ايكلاس 9595pvrدارم بعداز ريختن نرم افزار با پيغام رسيور تقلبي چيني روي صفحه مواجه شدم نرم افزار و برنامه براي رفع اين مشكل را مي خواستم ممنون ميشم لطف كنيد. با تشكر

tiamjan

کاربر
2010-08-06
1
1
سلام به همگی دوستان من به تازگی یه رسیورiclass 9898 xs pvrخریدم که مال من این پیغام رو
this reciever s/w has not been updated for mor than 4 months. Please receiver the recent s/w from the shop to update
میاره چند بار با برنامه های جدید و قدیمی اپگرید کردم از نظر شکل ظاهری برسی کردم تقلبی نیست اما باز هر کارمیکنم این پیغام میاد لطفا دوستاني كه ميتونن كمك كنن اين مشكل رو حل كنم http://www.tiamnafas@gmail.com

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: boory

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام به همگی دوستان من به تازگی یه رسیورiclass 9898 xs pvrخریدم که مال من این پیغام رو
this reciever s/w has not been updated for mor than 4 months. Please receiver the recent s/w from the shop to update
میاره چند بار با برنامه های جدید و قدیمی اپگرید کردم از نظر شکل ظاهری برسی کردم تقلبی نیست اما باز هر کارمیکنم این پیغام میاد لطفا دوستاني كه ميتونن كمك كنن اين مشكل رو حل كنم يا http://www.tiamnafas@gmail.com

دوست عزیز به این تایپیک مراجعه کنید

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=35035

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like

LAOD

کاربر
2009-10-04
2
6
روش دادن کد دستی در ریسیورهای هایویژن

سلام میتونید روش دادن کد دستی در ریسیورهای هایویژن رو بهم بگید.با تشکر

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
اول بخش را بررسی کنید بعد پست بزنید

سلام میتونید روش دادن کد دستی در ریسیورهای هایویژن رو بهم بگید.با تشکر
تذکر:
دوست گرامی موقعیکه خواسته شما دربخش قبلا مطرح شده چرا به عوض مطالعه واستفاده از مطالب وقت خودتان ودیگران رابا پست بیهوده میگیرید؟
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=23088

• Like

sepahan.eshgh

کاربر
2009-10-28
42
370
36
با شلام خدمت دوستان
من یک رسیور هایویون 9696 تک کارت خریدم وقتی چند تا کانال عوض میکنم یهو میزنه نو سیگنال و همه شبکه ها قطع میشه و رو هر کانالی میری میزنه نو سیگنال وقتی خاموش و روشنش میکنم درست میشه ولی وقتی چند تا کانال عوض میکنی دوباره همون مشگل نو سیگنال پیش میاد پچ شا عوض کردم ولی نشد
به نظر شما مشکل کجاست ؟ از سویچر نیست ؟ کانالهای هاتبرد بهتره کمتر وقتی چند تا کانال میزنی قطع میشه ولی استانیا بدتره.
یه مشکل دیگه اینکه یکی از دوستام به رسیور هایویون 9696 تک کارت خریده وقتی رو فلش چیز ضبط میکنی خش خشی ضبط میکنه پچ شا عوض کردم نشد فلش نو خریدم بازم خش دار ضبط میکنه این مشکلش کجاست ؟
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا