با سلام خدمت دوستان
من یک رسیور هایویون 9696 تک کارت خریدم وقتی چند تا کانال عوض میکنم یهو میزنه نو سیگنال و همه شبکه ها قطع میشه و رو هر کانالی میری میزنه نو سیگنال وقتی خاموش و روشنش میکنم درست میشه ولی وقتی چند تا کانال عوض میکنی دوباره همون مشگل نو سیگنال پیش میاد پچ شا عوض کردم ولی نشد
به نظر شما مشکل کجاست ؟ از سویچر نیست ؟ کانالهای هاتبرد بهتره کمتر وقتی چند تا کانال میزنی قطع میشه ولی استانیا بدتره.
یه مشکل دیگه اینکه یکی از دوستام به رسیور هایویون 9696 تک کارت خریده وقتی رو فلش چیز ضبط میکنی خش خشی ضبط میکنه پچ شا عوض کردم نشد فلش نو خریدم بازم خش دار ضبط میکنه این مشکلش کجاست ؟
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
با درودسلام
یه رسیور9797گرفتم که 4جهت بهش نصب کردم ولی هاتبرد ودبلیو3را باهم نمیگیره وباید حتما"یکی از فیش ها را از سوئیچ جدا کرده که بگیره مشکل چی هست؟
سلام
چه طوری می شه فهمید چه نسخه ای ازنرم افزار روی 9595 نصبه؟
و بعد از دانلود نسخه به روز رسانی چگونه آنرا روی رسیور نصب کنید؟
خواهشا توضیحات کامل باشه ؟
آخه من مبتدی ام؟
ممنون
با درودبا سلام از موقعی که نرم افزار ایکلاس 9696به تاریخ 23/8/2010رو ریختم یه کادری اومده که نوشته this reciever s/w has not updated for more than 4 months please receive the recent sw from the shop to update که هی میره میاد چی کار کنم لطفا منو راهنمایی کنید با تشکر.
سلام دوستان عزیز
برای نگاه کردن به لیست 10 کانال آخری که مشاهده کرده اید دکمه Recall و OK را همزمان باهم فشار دهید .
سخته ولی ممکنه
ky:تشکرky:
با درودباسلام
اگر دستگاهی پس از ریختن پچ معلوم شد که تقلبی است وپیام روی صفحه اومد چکار باید کرد لطفا راهنمایی کنید ؟ باتشکر
مديران و دوستان عزيز كجاييد؟سلام دوستان عزيز. آقا يكي از دوستان ما دستگاه هايويون 9696 xpvr داره و به من سفارش كرده كه براش آپگريد كنم تا پكيج bis tv باز بشه. منم كه با اين دستگاه كار نكردم. ميخواستم زحمتشو به شما عزيزان بدم تا پچي كه اين پكيج رو باز ميكنه برام بذاريد. ضمنا دستگاهش مدل معموليه . پشتش هم برچسب گارانتي داره.
پيشاپيش ممنون از زحمتتون.
مديران و دوستان عزيز كجاييد؟
با سلام من تازه رسیور iclass 9696x pvr hdmi گرفتم ورژن نرم افزارش اینه:
Model: S9F4A126
H/W Version: 2.32.00
S/W Version: 1.08.7A
پچ جدیدتری اومده و لازمه بریزم یا نه؟ سافتکم جدید از کجا پیدا کنم؟
با درودسلام
من یک رسیور 9595xprخریدم تنها مشکلی که داره اینه که وقتی فیلمی رو ذخیره می کنی موقع نشون دادن فیلم اون رو بعد از هر چند دقیقه یه بار می پرونه انگار که سی دی خش دار گذاشتی تو دستگاه نگاه می کنی؟
مشکل از کجاست ؟
در ضمن آخرین نر م افزار که مورد تایید میشه بهم معرفی کنی؟
ممنون