تاپيك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

d-z

کاربر
2008-03-18
10
12
با سلام داخل منو بعد stb وضعیت شده وکد 8131 را وارد میکنیم اگر رمز را به صورت صحیح وارد کنید از گزینه stb وضعیت خارج میشوید و کد شما 0000 میشود . مهدی براتی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: The-Fate

412

Banned
2010-08-06
3
1
45
سلام.
دوستان ما یه رسیور آیکلاس داریم (9595x PVR )
جدیدا ریستش کردیم و دوباره کانال یابی کردیم.
از وقتی ریست کردیم کانال ها رو بعضی رو سریع عوض میکنه بعضی رو دیر. فایلهایی رو که باهاش ضبط میکنیم رو درست نمیخونه و موقع پخش همش تیک میزنه. خلاصه عجیب شده.
چه مشکلی واسش پیش اومده ؟
چه کنیم تا دوباره مثه اول شه ؟؟؟

mahanrasten

کاربر
2010-08-26
3
23
57
سلام رسيور ايكلاس 9696xpvr دارم كه چند روزه چراغ قرمز روشنه ولي پاور نميشه منو راهنمايي كنيد لطفا ممنون

vahid_us

کاربر
2010-08-28
1
0
salam man ye ***********************************0

icon4.gif
اخطار:
فقط با حروف فارسي تايپ کنيد دوست عزيز!!!

.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام.
دوستان ما یه رسیور آیکلاس داریم (9595x pvr )
جدیدا ریستش کردیم و دوباره کانال یابی کردیم.
از وقتی ریست کردیم کانال ها رو بعضی رو سریع عوض میکنه بعضی رو دیر. فایلهایی رو که باهاش ضبط میکنیم رو درست نمیخونه و موقع پخش همش تیک میزنه. خلاصه عجیب شده.
چه مشکلی واسش پیش اومده ؟
چه کنیم تا دوباره مثه اول شه ؟؟؟

میشه بگید اخرین بار با کدوم نرم افزار اپگریدش کردید؟؟؟
از نرم افزار 11228 استفاده کنید درست میشه در ضمن برای
ضبط هم فلشتونو فرمت کرده و امتحان کنید اگه نشد با یک فلش دیگه امتحان کنید تا
مطمئن بشید که از فلش هیت یا نه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

412

Banned
2010-08-06
3
1
45
میشه بگید اخرین بار با کدوم نرم افزار اپگریدش کردید؟؟؟
از نرم افزار 11282 استفاده کنید درست میشه در ضمن برای
ضبط هم فلشتونو فرمت کرده و امتحان کنید اگه نشد با یک فلش دیگه امتحان کنید تا
مطمئن بشید که از فلش هیت یا نه

از فلش نیست. هم با هارد اکستر هم با دوتا فلش امتحان کردم. فلش ها رو فرمت هم کردم درست نشد. اصلا اگه از ضبط کردنش بگذریم مثل قبلا درست کار نمیکنه.
نصاب وقتی این رسیور رو گذاشت یه فلش زد بش نمیدونم داش چیکار میکرد. قبل از ریست
شماره کانالی رو که وارد میکردم رو پایین صفحه میزد. اما الان بالای صفحه میزنه. هیچ تنظیمی هم نداره که دوباره مثل قبل درستش کنم.
چطوری باید آپدیتش کنم ؟
لطفا مراحل رو کامل توضیح بدید و بگید که باید با فلش آپدیت کنم یا دستگاهی چیزی میخواد.
:eek:k:

ali8_sat

کاربر
2010-08-09
3
1
37
با سلام ، خدمت دوستان عزیز.
بنده یک دستگاه 9898 xvid-xs گرفتم . برچسب هولوگرام پشت رسیور به فارسی نوشته ایران آی کلاس. هر چند وقت یکبار هم پیغام میده که رسیور شما آپدیت نیست و باید بری از فروشگاه نرم افزارشو بخری.
نرم افزار رسیور من 11018 هستش . لطفا راهنماییم کنید .

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
از فلش نیست. هم با هارد اکستر هم با دوتا فلش امتحان کردم. فلش ها رو فرمت هم کردم درست نشد. اصلا اگه از ضبط کردنش بگذریم مثل قبلا درست کار نمیکنه.
نصاب وقتی این رسیور رو گذاشت یه فلش زد بش نمیدونم داش چیکار میکرد. قبل از ریست
شماره کانالی رو که وارد میکردم رو پایین صفحه میزد. اما الان بالای صفحه میزنه. هیچ تنظیمی هم نداره که دوباره مثل قبل درستش کنم.
چطوری باید آپدیتش کنم ؟
لطفا مراحل رو کامل توضیح بدید و بگید که باید با فلش آپدیت کنم یا دستگاهی چیزی میخواد.
:eek:k:

دوست من شما یک بار ریست فکتوری کرده
و با نرم افزار 11282 از طریق فلش اپگرید کنید
توجه کنید که قبل از ریست حتما یک
بک اپ از لیست کانالهت بگیری

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام ، خدمت دوستان عزیز.
بنده یک دستگاه 9898 xvid-xs گرفتم . برچسب هولوگرام پشت رسیور به فارسی نوشته ایران آی کلاس. هر چند وقت یکبار هم پیغام میده که رسیور شما آپدیت نیست و باید بری از فروشگاه نرم افزارشو بخری.
نرم افزار رسیور من 11018 هستش . لطفا راهنماییم کنید .

دوست من شما کانالهای ایران رو روی عرب گرفتید که این پیغام رو میده؟؟؟؟؟
اگه اینطوری بود به تنظیمات رفته و تاریخ و ساعت رو در حالت کاربر قرار داده
و دقیق تنظیم کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali8_sat

ali8_sat

کاربر
2010-08-09
3
1
37
دوست من شما کانالهای ایران رو روی عرب گرفتید که این پیغام رو میده؟؟؟؟؟
اگه اینطوری بود به تنظیمات رفته و تاریخ و ساعت رو در حالت کاربر قرار داده
و دقیق تنظیم کنید

ممنونم دوست عزیز . منظور شما اینه که اگه ساعتو تنظیم کنم ،*دیگه این پیغامو نمیده ؟ و به چه ساعتی تنظیمش کنم . ببخشید من خیلی مبتدی هستم . ونگرانبودم که دستگاهم چینی بوده باشه .:in_love:

hraa

کاربر
2010-08-29
1
0
دوستان محترم نرم افزار فعلی من 11245 هست، یکی از دوستان از روی ظاهر رسیورم (iclass 9595xpvr) میگه که چینیه!!! میخواستم بدونم اگه پچ جدید رو از طریق فلش روی رسیور بریزم مشکلی پیش میاد؟
اصلا راه مطمئن برای تشخیص رسیور چینی چیه؟ و اگه برای رسیور مشکلی پیش بیاد چجوری درستش کنم؟
من تازه کارم اگر کامل توضیح بدین ممنون میشم...

charming

کاربر
2010-07-13
36
135
سلام رسیور من هایویژن 9797 xs pvr هستش و damaged stb s/w را ÷یغام میده لطفا فایل بوت لازمه را یا هر نرم افزاری که احتیاج داره را برایم بگذارید .

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام رسیور من هایویژن 9797 xs pvr هستش و damaged stb s/w را ÷یغام میده لطفا فایل بوت لازمه را یا هر نرم افزاری که احتیاج داره را برایم بگذارید .

شما نرم افزار کارخونه ای رو از طریق لودر بهش بده درست میشه

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
ممنونم دوست عزیز . منظور شما اینه که اگه ساعتو تنظیم کنم ،*دیگه این پیغامو نمیده ؟ و به چه ساعتی تنظیمش کنم . ببخشید من خیلی مبتدی هستم . ونگرانبودم که دستگاهم چینی بوده باشه .:in_love:

شما به ساعت خودمون تنظیمش کن
این پیغام از تغلبی بودن رسیور نیست
برای اطلاع بیشتر به این تایپیک مراجعه کنید

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=35035

mostafabad2007

کاربر
2010-08-30
3
0
کمک

داداش شرمنده اما یک سوال دیگه یکی از دوستام یک ایکلاس 9696 خریده و ما بعد از اپگرید کردن دیدم پیغام میده چیپ شما چینیه واز طریق فلش و کامپیوتر دیگه نرم افزار قبول نمیکنه و میگه فایل شما قابل اجرا نمیباشد در ضمن این عکسایی که گذاشتین که تقلبی رو از اصلی تشخیس میده مال ما پنل جلوش مثل تغلبی است و داخل خود رسیور رو که واز میکنم مثل مدل اصلیه حالا اشکالش چیه

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان محترم نرم افزار فعلی من 11245 هست، یکی از دوستان از روی ظاهر رسیورم (iclass 9595xpvr) میگه که چینیه!!! میخواستم بدونم اگه پچ جدید رو از طریق فلش روی رسیور بریزم مشکلی پیش میاد؟
اصلا راه مطمئن برای تشخیص رسیور چینی چیه؟ و اگه برای رسیور مشکلی پیش بیاد چجوری درستش کنم؟
من تازه کارم اگر کامل توضیح بدین ممنون میشم...
راه مطمئن باز كردن قاب وديدن داخل دستگاه ميباشد ولي رسيوري كه 11245 را قبول كنه پيغام نده خيلي بعيد است چيني باشه
با سلام اگه میشه فایل کلین ایکلاس xpvr9696 رو بزارین
اين سري pvr فايل كلين ندارد
نبايد هم كلين استفاده كنيد نرم افزار اصلي باكابل بزنيد
داداش شرمنده اما یک سوال دیگه یکی از دوستام یک ایکلاس 9696 خریده و ما بعد از اپگرید کردن دیدم پیغام میده چیپ شما چینیه واز طریق فلش و کامپیوتر دیگه نرم افزار قبول نمیکنه و میگه فایل شما قابل اجرا نمیباشد در ضمن این عکسایی که گذاشتین که تقلبی رو از اصلی تشخیس میده مال ما پنل جلوش مثل تغلبی است و داخل خود رسیور رو که واز میکنم مثل مدل اصلیه حالا اشکالش چیه
دستگاه شما چيني بوده وفقط راهش پروگرام كردن فلش با فايل قديمي 9595 ميباشد
ميتوانيد به جيتگ 9696 هايويون هم كه در بخش موجوده مراجعه كنيد توضيح گامل داديم:eek:k:

mostafabad2007

کاربر
2010-08-30
3
0
حالا بعد از پروگرام کردن فلش کدوم ورژن رو بهش بدم که دیگه پیغام چیپ چینی نیاد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا