تاپيك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

gholamgholam

کاربر
2009-07-05
3
0
54
این لودرش 1.08 هست اگه تقلبی باشه مگه نباید 1.06 بمونه؟ وقتی هم رسیور رو از پشت خاموش وروشن میکنم کانالهای کارتی باز میشن اما اگه کانال عوض کنم دوباره بسته مشین

گشتاپو

کاربر
2009-07-04
16
13
سلام بر كارشناسان محترم .من ايكلاس 9696xpvrتقلبي دارم هيچ برنامه ايي نميگيره نه فايل كلين نه كارخانه نه فلاش دامپ نه پچهاي قديمي نه 11160نه11120نه بوت هيچ هيچ و فقط صفحه اول لودر 1.6 باز ميشه و بعد روي همون صفحه لودر ولي بدون نوشته ها سفيد سفيد ميمونه و تازه پنل جلو هم هيچي نداره فقط لامپ قرمزش روشنه نه چرخشي نه ساعتي هيچ هيچ والسلام دوستان خواهشمندم كمك كنيد ايا بايد ديستگاه با كابل فلش بشه يا بايد ايسي دريم عوض بشه يا راهي اسانتر داره بهرحال ممنون ميشم كمك كنيد ومنو از اين وضعيت نجات بدين قبلا سپاسگزارم و خواهشا روش فلش يا تعويض قطعه رو بگين تا خودم انجام بدم مرسي

eni

کاربر
2010-09-03
1
0
سلام من رسیور hivion 9797 sr pvr خریدم . این برنامه را برام روش گذاشتن :sdf2a126-11003F.sgn
چندتا وال دارم.
1- چگونه کانالهای کارتی را باز کنم؟
2- کانالهای جدید را چگونه اضافه کنم؟
3- ایا برنامه جدیدتر از این هم تو سایت هست ؟

سلام . من عنایت هستم.
وقتی می خوام برنامه ای را از سایت بگیرم ، روش کلیک که می کنم برنامه downloder من فعال می و سپس قطع میشه. همان لحظه از من نام کاربری و پسورد میخواد.
وقتی وارد می کنم فقط شورت کات برنامه ownload می شه .
لطفا کمکم کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

arya7

کاربر
2010-03-11
77
164
سلام
ایکلاس 9595pvr که هنوز اپگرد نشده مگه نبایدورژن نرم افزار اون 126 باشه؟؟؟
ولی این ایکلاس که طرف میگه تازه اونه گرفته ورژن نرم افزارش 129 است
لیست کانال هم از usb قبول نمیکنه

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
ایکلاس 9595pvr که هنوز اپگرد نشده مگه نبایدورژن نرم افزار اون 126 باشه؟؟؟
ولی این ایکلاس که طرف میگه تازه اونه گرفته ورژن نرم افزارش 129 است
لیست کانال هم از usb قبول نمیکنه
بادرود
126 ورژن نرم افزار نیست بلکه ایدی دستگاه هست!
در هر صورت مورد مشکوک هست وبهتره از خیر این دستگاه بگذرید!
احتمالا چینی باشه وپیغام هم بدهد که دستگاه چینی هست:eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arya7

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام من رسیور hivion 9797 sr pvr خریدم . این برنامه را برام روش گذاشتن :sdf2a126-11003F.sgn
چندتا وال دارم.
1- چگونه کانالهای کارتی را باز کنم؟
2- کانالهای جدید را چگونه اضافه کنم؟
3- ایا برنامه جدیدتر از این هم تو سایت هست ؟

سلام . من عنایت هستم.
وقتی می خوام برنامه ای را از سایت بگیرم ، روش کلیک که می کنم برنامه downloder من فعال می و سپس قطع میشه. همان لحظه از من نام کاربری و پسورد میخواد.
وقتی وارد می کنم فقط شورت کات برنامه ownload می شه .
لطفا کمکم کنید.
با درود
آخرین ورژن نرم افزارهای هایویون بتاریخ23.8.2010
در بخش موجود هست میتوانید استفاده کنید واخرین سافتکم مربوطه را هم از تاپیک سافتکم ها بگیرید برای هایویون
اگر برنامه دانلودر شما مشکل ایجاد میکنه روی ایکون ان در دسک تاپ راست کلیک کرده وانرا غیر فعال کنید:eek:k:

گشتاپو

کاربر
2009-07-04
16
13
پس چرا كسي چواب منو در صفحه قبل نميده اقا علي رسيور اقا شهرام وووو ديگر اساتيد كمك كنيد ممنون و منتظرم

INDEPENDENT

کاربر
2010-05-18
5
8
سلام. ماهواره sirus تو ليست ماهواره هاي من نيست. چكار بايد كنم؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام بر كارشناسان محترم .من ايكلاس 9696xpvrتقلبي دارم هيچ برنامه ايي نميگيره نه فايل كلين نه كارخانه نه فلاش دامپ نه پچهاي قديمي نه 11160نه11120نه بوت هيچ هيچ و فقط صفحه اول لودر 1.6 باز ميشه و بعد روي همون صفحه لودر ولي بدون نوشته ها سفيد سفيد ميمونه و تازه پنل جلو هم هيچي نداره فقط لامپ قرمزش روشنه نه چرخشي نه ساعتي هيچ هيچ والسلام دوستان خواهشمندم كمك كنيد ايا بايد ديستگاه با كابل فلش بشه يا بايد ايسي دريم عوض بشه يا راهي اسانتر داره بهرحال ممنون ميشم كمك كنيد ومنو از اين وضعيت نجات بدين قبلا سپاسگزارم و خواهشا روش فلش يا تعويض قطعه رو بگين تا خودم انجام بدم مرسي
با درود
دوست گرامی دستگاه تقلبی ایسی دریم نداره فقط راه حل جیتگ کردن یا پروگرام کردن فلش با فایل قدیمی هست که در تاپیک فایلهای فلش هایویون آیکلاس موجوده!

گشتاپو

کاربر
2009-07-04
16
13
اقا شهرام گل من هر چي برنامه جديدي و قديم بود روي رسيور ريختم شما لطف كنيد اون برنامه قديمي كه ميگين در جواب بنده در همين جا بگذاريد بهخدا راحت طلب نيستم مشكلم حل نشدهو منظورتون از پروگرام فلش با برنامه قديمي چيه و اون برنامه چي هست و بايد چگونه عمل كنم ميدونم وقتتون رو ميگيرم ولي جواب سوالم را كامل با نرم افزارها بدين به خدا شرمنده و ممنونم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
اقا شهرام گل من هر چي برنامه جديدي و قديم بود روي رسيور ريختم شما لطف كنيد اون برنامه قديمي كه ميگين در جواب بنده در همين جا بگذاريد بهخدا راحت طلب نيستم مشكلم حل نشدهو منظورتون از پروگرام فلش با برنامه قديمي چيه و اون برنامه چي هست و بايد چگونه عمل كنم ميدونم وقتتون رو ميگيرم ولي جواب سوالم را كامل با نرم افزارها بدين به خدا شرمنده و ممنونم
با درود
دوست گرامی وقتی دستگاه چینی پیغام بده مدل ایدی ان معمولااز126به 129 تغییر پیدا میکنه ودیگر نرم افزارهای 9696 را نمیگیره
برای رفع هم باید فلش دستگاه پروگرام بشود انهم بیرون دستگاه یا با کابل وبوسیله جیتگ که در بخش مربوطه توضیح برای هایویون آیکلاس هست.
فایل مورد نیاز هم فایل فلش هست با2مگ حجم ویاباید باپروگرامر به فلش تزریق بشود یا در جیتگ دستگاه از ان استفاده شود
بعد از اینکار هم نمی توانید از نرم افزار جدیدتر از11228 روی دستگاه استفاده کنید والا همان مشکل باز پیش میاد:busted_red:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sal

isat

کاربر
2009-06-11
45
35
فایل فلش جهت جیتگ کردن آی سی 9595 را لطفا بگذارید جهت رفع مشکل پیغام تقلبی بودن

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
فایل فلش جهت جیتگ کردن آی سی 9595 را لطفا بگذارید جهت رفع مشکل پیغام تقلبی بودن
فایل فلش دستگاه چینی9696 و9595 یکی هست ودر بخش فایلهای فلش تاپیک مربوط به هایویون آیکلاس موجود است چرا پست های بی توجه میزنید

.iman

کاربر
2010-08-18
1
1
32
با سلام من يه دستگاه 9696xpvrدارم برنامه ي جديد مي ريزم توش ولي هيچ كا نالي با ز نمي كنه ايا با يد در stbيك كدي وارد كنم كه شبكه ها باز بشوند لطفا راهنمايي كنيد

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام من يه دستگاه 9696xpvrدارم برنامه ي جديد مي ريزم توش ولي هيچ كا نالي با ز نمي كنه ايا با يد در stbيك كدي وارد كنم كه شبكه ها باز بشوند لطفا راهنمايي كنيد
با درود
دوست گرامی شما باید آخرین سافتکم در تاپیک سافتکم های هایویون را هم روی فلش بریزید وانرا طبق راهنمایی تاپیک سافتکمها برسیور منتقل کنید:eek:k:

saber63

کاربر
2010-08-02
3
2
40
آقا تورو خدا منو راهنمايي كنين هر چه زودتر! ديروز يه iclass 9696 pvr نصب كرديم. اول از همه نصابه يه سري برنامه با فلش مموري روش ريخت كه بعضي كانالارو باز كنه و همچنين كانالاي چيده شده خودش.
اومديم وقتي كاملا ديشو تنظيم كرد بعضي كانالارو نشون نداد. اينو بگم كه كه جهت ديش مشكلي نداشتا!*مثلا در جهت هاتبرد PMC رو كامل مي گفت. فوله فول بود همه چيش! ولي مثلا gem & tvpersia و چند تاي ديگرو نشون نداد. ترانسپوندرشونم هيچ مشكلي نداشتا! اون گفت كه از پارا ز يت هست ولي مگه امكان داره رو اين شبكه ها پا را زيت باشه؟ دستگاه خودش اصله! نصابه اينو گفت كه تقلبيشو ندادن بهم!
من خودم احساس مي كنم از اون برنامه هايي باشه كه روش ريخته! آيا همچين چيزي امكان داره؟ و اگه آره چجوري مي شه به حالت اولش برگردوند! تورو خدا راهنماييم كنين!

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
آقا تورو خدا منو راهنمايي كنين هر چه زودتر! ديروز يه iclass 9696 pvr نصب كرديم. اول از همه نصابه يه سري برنامه با فلش مموري روش ريخت كه بعضي كانالارو باز كنه و همچنين كانالاي چيده شده خودش.
اومديم وقتي كاملا ديشو تنظيم كرد بعضي كانالارو نشون نداد. اينو بگم كه كه جهت ديش مشكلي نداشتا!*مثلا در جهت هاتبرد PMC رو كامل مي گفت. فوله فول بود همه چيش! ولي مثلا gem & tvpersia و چند تاي ديگرو نشون نداد. ترانسپوندرشونم هيچ مشكلي نداشتا! اون گفت كه از پارا ز يت هست ولي مگه امكان داره رو اين شبكه ها پا را زيت باشه؟ دستگاه خودش اصله! نصابه اينو گفت كه تقلبيشو ندادن بهم!
من خودم احساس مي كنم از اون برنامه هايي باشه كه روش ريخته! آيا همچين چيزي امكان داره؟ و اگه آره چجوري مي شه به حالت اولش برگردوند! تورو خدا راهنماييم كنين!
تذکر جدی:
پست تکراری نده آقا مشکلات نصابی به این تاپیک مربوط نمیشود
به انجمن نصب وراه اندازی انتن مراجعه کنید:busted_red:

saba49

کاربر
2010-09-05
1
2
35
با سلام به دوستان

والا من قاطی کردم
مگه چند مدل 9797 داریم البته به جه جز مدل hd؟؟؟ ظاهرا 9797 xs pvr و 9797xs pvr xvid داریم نه؟؟؟؟

حالا اینا چه فرقی دارن با هم؟؟؟؟
سوال بعدی اینکه من هرچی میگردن دنبال وب سایت اصلی شرکت هایویون پیداش نمیکنم منظورم همون وب سایتی هستش که پچ توش اعلام میشه مثل satdw که پچ استارست ارائه میده؟

ممنون میشم اگه در این دو مورد منو راهنمایی کنید

hajali5858

کاربر
2010-08-16
1
1
44
کمک ایکلاسhdmiدارم بعد زدن پچ روی تصویر پیغام میده لطفا کمکم کنید ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا