تاپيك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با سلام به دوستان

والا من قاطی کردم
مگه چند مدل 9797 داریم البته به جه جز مدل hd؟؟؟ ظاهرا 9797 xs pvr و 9797xs pvr xvid داریم نه؟؟؟؟

حالا اینا چه فرقی دارن با هم؟؟؟؟
سوال بعدی اینکه من هرچی میگردن دنبال وب سایت اصلی شرکت هایویون پیداش نمیکنم منظورم همون وب سایتی هستش که پچ توش اعلام میشه مثل satdw که پچ استارست ارائه میده؟

ممنون میشم اگه در این دو مورد منو راهنمایی کنید
با سلام
منم برام این دو سوال پدید اومده لطفا یکی جواب بده.البته من پچhivion 9797xs hdmiرو میخوام.یکی دانلود کردم به نام9797xs xvidکه نمیدونم بدرد من میخوره یا نه؟نمیدونم چرا همه تاپیکهای پچ ها بسته شدن؟با عرض شرمندگی مجبور شدم اینجا درخواست پچ بدم.مدیران لطف کنن یه تاپیک جدید برای کلیه مدلهای9797 بزنن.ونوع پچ رو هم با ذکر تمام مدلهای رسیور های مربوط به اون قید کنن.خیلی ممنون میشیم که انقدر سرگردون یه پچ نشیم.با تشکر فراوان از کلیه مدیران زحمتکش سایت.خدا قوت:eek:ky:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام من 9696xpvr دارم چطور do..rcelو sctرو بگيرم؟ممنون

دوست عزيز SCT که باپچ باز نميشود مگر با دانگل آن هم به سختي باز ميشود. در مورد دور+سل از اخرين پچ که در صفحه اول هست با سافتکم که در همين بخش موجود استفاده کنيد باز خواهد شد.:eek:k:

bebasat

کاربر
2009-07-08
33
37
39
اقا من اخرین پچ که به تاریخ 23/8/2010 می باشد را به دستگاه خودم 9797xs pvr xvid تزریق کردم ولی کانالهای absat را باز نمی کند چرا

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
اقا من اخرین پچ که به تاریخ 23/8/2010 می باشد را به دستگاه خودم 9797xs pvr xvid تزریق کردم ولی کانالهای absat را باز نمی کند چرا

دوست عزیز نرم افزار برای ارتقای رسیور میباشد
و برای باز کردن پکیج اب ست حتما باید از سافتکم استفاده کنید
که در بخش موجود است

• Like

جمشيدا

کاربر VIP
2009-03-13
121
547
شما بايد اخـــــــــرين سا فت كم را به دستگاه انتقال بدي

از پيج 11228 استفاده كن نياز به سافتكم هم ندارد تست شده در ضمن ريسيور ههاي تقلبي 9595 و9696 چيني هم از اين پيج استفاده كنند صد در صد باز ميشه تشكر .....

bs1331

کاربر
2009-05-20
35
31
با سلام به دوستان من یک ایکلاس 9595 دارم که روی کانالهای استانی رادیو افتاده وهر کار میکنم درست نمیشه حتی به فرمت کارخونه تبدیل میکنم اولش خوبه بعد از دو سه روز مجددا صدای رادیو میفته روی صدای کانال چه کار باید کرد

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با سلام
منم برام این دو سوال پدید اومده لطفا یکی جواب بده.البته من پچhivion 9797xs hdmiرو میخوام.یکی دانلود کردم به نام9797xs xvidکه نمیدونم بدرد من میخوره یا نه؟نمیدونم چرا همه تاپیکهای پچ ها بسته شدن؟با عرض شرمندگی مجبور شدم اینجا درخواست پچ بدم.مدیران لطف کنن یه تاپیک جدید برای کلیه مدلهای9797 بزنن.ونوع پچ رو هم با ذکر تمام مدلهای رسیور های مربوط به اون قید کنن.خیلی ممنون میشیم که انقدر سرگردون یه پچ نشیم.با تشکر فراوان از کلیه مدیران زحمتکش سایت.خدا قوت:eek:ky:
سلام کسی هست که جواب من رو بده؟خیلی ممنون میشم.مرسی:dast:

• Like

mahdi_ap

کاربر
2010-09-03
1
1
35
با سلام
بعد از نصب برنامه ی جدید ایکلاس هر ساعت پیغام this reciver`s s/w has not been updated for mor than 4 months pleas recive therecent sw for the shop to update
در صفحه میاد و این ریسیور برای اولین بار اپدیت شده .
برای حذف این پیام چی کار کنم؟

• Like

vahid_azad2001

کاربر
2010-03-24
12
7
سلام ریسیور من 9595xpvr است مدتیه که بعد از ضبط فیلم یا هر برنامه دیگه روی فلش موقعی که بر روی فایل ضبط شده OK میکنم و play رو میزنم تا فایل ضبط شده پخش بشه ریسیور ریست میشه و دوباره بر روی همان کانال قبلی برمیگرده وقتی ریست میشه هیچ کدوم از تنظیمات ریسیور تغیری نمیکنه انگار که فقط قابلیت پخش فایلهای ضبط شده رو از دست داده تو رو خدا بهم بگین چه اتفاقی برای ریسیورم افتاده و برای حل این نقص چی کار باید بکنم از زحمات مسئولین سایت خیلی ممنون هستم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
بعد از نصب برنامه ی جدید ایکلاس هر ساعت پیغام this reciver`s s/w has not been updated for mor than 4 months pleas recive therecent sw for the shop to update
در صفحه میاد و این ریسیور برای اولین بار اپدیت شده .
برای حذف این پیام چی کار کنم؟
شما باید تاریخ وساعت رسیور را تنظیم کنید
سلام کسی هست که جواب من رو بده؟خیلی ممنون میشم.مرسی:dast:
دوست گرامی برای 9797معمولی غیرHD فقط یک نرم افزاروجود داره همان را دانلود کنید این که شما نوشتید نیست
در مورد پرسش هم دوست گرامی همین تاپیک محل درخواست ومشکل های کاربران در مورد رسیورها ونرم افزارهای هایویون ایکلاس میباشد
سلام ریسیور من 9595xpvr است مدتیه که بعد از ضبط فیلم یا هر برنامه دیگه روی فلش موقعی که بر روی فایل ضبط شده OK میکنم و play رو میزنم تا فایل ضبط شده پخش بشه ریسیور ریست میشه و دوباره بر روی همان کانال قبلی برمیگرده وقتی ریست میشه هیچ کدوم از تنظیمات ریسیور تغیری نمیکنه انگار که فقط قابلیت پخش فایلهای ضبط شده رو از دست داده تو رو خدا بهم بگین چه اتفاقی برای ریسیورم افتاده و برای حل این نقص چی کار باید بکنم از زحمات مسئولین سایت خیلی ممنون هستم
دوست گرامی اخرین نرم افزار23.8.2010 را به رسیور منتقل کنید بیشتر باگ های قبلی را فیکس کرده اند:eek:k:

majlotfi

کاربر
2010-01-22
1
0
41
با سلام و عرض خسته نباشید
من آخرین پچ به تاریخ 23/8/2010 رو با usb به رسیور 9191xpvr ریختم که ضبط انجام میشود ولی موقع play کردن دستگاه ریست می شود.ممنون میشوم اگر راهنمائی کنید.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام و عرض خسته نباشید
من آخرین پچ به تاریخ 23/8/2010 رو با usb به رسیور 9191xpvr ریختم که ضبط انجام میشود ولی موقع play کردن دستگاه ریست می شود.ممنون میشوم اگر راهنمائی کنید.
با درود
از تاپیک نرم افزارهای کاربردی هایویون ایکلاس نرم افزار ورزن 11160 را به رسیور منتقل کنید ببینید مشکل رفع میشود

VahidFilm

کاربر
2009-05-12
298
959
سلام.
يكي از دوستان يه دستگاه هاويون 9797 XS PVR آورده و موقع روشن شدن فقط اين تصوير مياد:
zeknpxtctrb58wo3ugwz.jpg

به نظر شما اشكالش چيه؟ ممنون.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sina4312

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام.
يكي از دوستان يه دستگاه هاويون 9797 xs pvr آورده و موقع روشن شدن فقط اين تصوير مياد:

با درود
بارها توضیح داده شده در همین تاپیک پرسش وپاسخ
اگر دستگاه روی لودر بمونه وبالا نیاد فقط میتوانید توسط کابل ورایانه نرم افزار بزنید چند بار استارت کنید قبول میکنه ومورد رفع میشود.
نرم افزارها دربخش موجود است هم لودر در تاپیک نرم افزارهای کاربردی هم فایل آپگرید در تاپیک های نرم افزاری

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: VahidFilm

VahidFilm

کاربر
2009-05-12
298
959
سلام.
يكي از دوستان يه دستگاه هاويون 9797 XS PVR آورده و موقع روشن شدن فقط اين تصوير مياد:
zeknpxtctrb58wo3ugwz.jpg

با درود
بارها توضیح داده شده در همین تاپیک پرسش وپاسخ
اگر دستگاه روی لودر بمونه وبالا نیاد فقط میتوانید توسط کابل ورایانه نرم افزار بزنید چند بار استارت کنید قبول میکنه ومورد رفع میشود.
نرم افزارها دربخش موجود است هم لودر در تاپیک نرم افزارهای کاربردی هم فایل آپگرید در تاپیک های نرم افزاری
ممنون ميشم يكبار هم واسه من توضيح بدين. چون من با هايويون كار نكردم و سر در نميارم. و صاحب دستگاه هم عجله داره.
بازم ممنون. :eek:ky:

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
ممنون ميشم يكبار هم واسه من توضيح بدين. چون من با هايويون كار نكردم و سر در نميارم. و صاحب دستگاه هم عجله داره.
بازم ممنون. :eek:ky:

دوست من شما لودر رو دانلود کن
از طریق کابل rs232 اخرین نرم افزار رو بهش تزریق کنید منو بالا میاد
اگه طریقه کار کردن با کابل رو بلدنیستی بگو تا راهنماییت کنم

hooman_56

کاربر
2008-01-26
69
109
ری استارت شدن 9696 full hd

دلیله ری استارت شدن دستگاه 9696 اچ دی روی کانالهای hd چیه ؟ من دستگام به دانگل گلد وصله و روی کا نالهای hd ری استارت میشه ؟ !!!

VahidFilm

کاربر
2009-05-12
298
959
دوست من شما لودر رو دانلود کن
از طریق کابل rs232 اخرین نرم افزار رو بهش تزریق کنید منو بالا میاد
اگه طریقه کار کردن با کابل رو بلدنیستی بگو تا راهنماییت کنم
اولا كه ممنون از اينكه سوال منو جواب داديد.
دوما اينكه با كابل بلدم كار كنم و فقط نميدونم كدوم لودر و كدوم نرم افزارو بهش تزريق كنم.! چون اين نرم افزارها هر كدومشون يه مشكلي دارن. اگه لطف كنيد لودر و نرم افزاري كه خودتون فكر ميكنيد بهتر است برام بذاريد خيلي ممنون ميشم.
منتظرم. :eek:ky:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sina4312
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا