تاپيك پرسش وپاسخ ایکس کروزر 400 اچ دی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hos1921

کاربر
2006-10-08
2
0
سلام این ریسیور چه فرمت های ویدیوئی را از طریق usb پخش می کند

Mr.Omid

کاربر
2008-05-26
48
153
بــرای تست فلشــتون هم

Menu + System Tools + Storage Manager + Green Key

masoud876

کاربر
2007-12-15
12
16
با سلام چه جوري ميتونم صداي فارسي شبكه يورونيوز رو فعال كنم ؟

سوال بعدي اينكه يه هارد اكسترنال مكستور دارم كه بصورت ntfs فرمت شده اين هاردو دستگاه نميشناسه چرا ؟ اگه بصورت fat32 فرمتش كنم ميشناسه ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hos1921

کاربر
2006-10-08
2
0
سلام این ریسیور چه فرمت های ویدیوئی را از طریق usb پخش می کند

vahied64

کاربر
2010-05-15
1
0
39
سلام دوستان من یه دستگاه 400 اچ دی گرفتم ولی با هر برنامه ای آپگریدش میکنم رسیور خاموش نمیشه میبره رو wait off کمکم کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام چه جوري ميتونم صداي فارسي شبكه يورونيوز رو فعال كنم ؟

سوال بعدي اينكه يه هارد اكسترنال مكستور دارم كه بصورت ntfs فرمت شده اين هاردو دستگاه نميشناسه چرا ؟ اگه بصورت fat32 فرمتش كنم ميشناسه ؟
با درود
دوستان دیگه برخی پرسش ها جای تامل داره!
برای تغییر زبان دکمه زرد کنترل را زده زبان فارسی را انتخاب کنید
برای فرمت کردن هارد اکسترنال هم توسط رایانه یا دستگاه fat32 انتخاب کنید وفرمت انجام دهید بعد هم دستگاه میشناسه هم رایانه

سلام دوستان من یه دستگاه 400 اچ دی گرفتم ولی با هر برنامه ای آپگریدش میکنم رسیور خاموش نمیشه میبره رو wait off کمکم کنید
این گزینه توسط نرم افزارهای جدید فعال میشود چندین بار هم گفتیم اگر میخواهید نرم افزار های متفاوت بزنید دستگاه نباید پلاگین داشته باشه وحتما باید قبل از اپگرید ریست کلی بشود
اگر از همه موارد کار دستگاه راضی بودید پلاگین مرحله اخر نصب کنید در کل با 2نرم افزار 52برای کار با دیشهای معمولی وورژن94 برای کار با موتور را ضی بوده اند امدن عبارتwait off هم همیشه نیست واگر روی منو وکار ناتمامی پاور بزنید ظاهر میشود

habil2

کاربر
2011-04-21
1
0
مشکل

باز کردن شبکه3 روی Xcruiser XDSR400HD
تذکر جدی:
باز کردن تاپیک بیمورد برای یک پرسش خلاف قوانین سایت هست وبخاطر اینکه اولین ارسال بود به تاپیک مربوطه منتقل شد
در همین تاپیک چند بار به این پرسش پاسخ دادیم کمی زحمت بکشید در صفحات قبل موجود است

آخرین ویرایش توسط مدیر:

omidsat

کاربر
2008-05-23
6
12
سلام من ایکس کروزر 400 دارم شب که از منبع برق قطعش میکنم صبح که به برق میزنم و با کنترل روشن میکنم دستگاه روشن نمیشه فقط نمایشگر آن خاموش و روشن میشه ولی یک بار که از کلید پشت خاموش و روشن میکنم درست میشه . دستگاه هم نو است و فقط ده روز کار کرده .آخرین نرم افزار هم زده شده ( 1.8.94) چکار کنم . لیست کانالها رو از اینترنت بهش زدم .

ahmad nargis

کاربر
2011-04-22
1
0
سلام وقت عزیزان به خیر . من ایکس 400 دارم .پنل دستگاه بعد از خاموش شدن ویت اف می نویسه با نرم افزار 1/94 اصلا به دستکاه انتقال پیدا نمی کنه حدود 45 دقیقه پیام دانلود می ده. ناچارا دستگاه رو از برق خارج می کنم .در ضمن اگر برق بره یا دستگاه رو از پشت خاموش کنم همه کانالها پاک می شه .لطفا راهنمای بفرماید واشکال کار چیست متسکرم

kambizghasemi

کاربر
2006-11-28
9
14
ارسال تکراری با فونت بسیار درشت خلاف قوانین است
در صورت تکرار اخطار خواهید گرفت

مهم من امروز 2 تا ایکس کروز 400 را ابگریت کردم با یو اس بی اولی بدون مشکل برنامه و پلاگین را نصب کرد وشبکه سایروسش باز شد وقتی با همان یو اس بی دستگاه دوم را برنامه میزدم روی 71درصد ارور داد وخاموش شد وروشن نشد من از پشت خاموش روشن کردم بالا نمی امد فقط روی پنل میزد ارور 071 با لودر هم برنامه نمیگرفت همه جوره امتحان کردم نشد که نشد حسابی کلافه شده بودم که جواب مشتری را چه بدهم / در اخر باز یو اس بی را زدم باز کلید پشت باز همان ارور ولی فکری به ذهنم رسید دکمه بالا روی ماهواره را نگه داشتم ( بالا بردن کانال) کلید پشت رسیور را زدم یک دفعه روی پنل دستگاه نوشت چک یو اس بی و چند بار از 0 تا 100 رفت و درست شد وبالا امد وبرنامه هم گرفت این تجربه من از این دستگاه بود

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohsen8

fattom

کاربر
2009-07-04
250
659
39
انيگما و وايرلس در ايكس كروزر 400 hd چه كاربردي دارند؟
تشكر

• Like

majidnourollahi

کاربر
2011-04-19
7
1
دوستان من این ریسیورو دیروز گرفتم. میشه راهنمایی کنید چطور نرم افزارشو آپدیت کنم؟ دانلود کردم اما میترسم بدون راهنمایی عمل کنم.

majidnourollahi

کاربر
2011-04-19
7
1
شبکه های hd1 و mhd

سلام دوستان من میخام این شبکه هارو بگیرم کلا شبکه هایی که کلیپهای خارجی پخش میکنن.

یه هفته میشه xcruse400 گرفتم دیروز آپدیتش کردم به 1.8.94

اگه میشه راهنمایی کنین. صفر کیلومترم من
تذکرجدی:
بهتره برای شروع تاپیک بیخود بازنکنید وپرسش را در تاپیک مربوطه مطرح کنید
تاپیک بیمورد توسط مدیران حذف خواهدشد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

majidnourollahi

کاربر
2011-04-19
7
1
یعنی باید adsl داشته باشم؟ خب اینجوری که حجم دانلودی که میدن 1 هفته هم جواب نمیده

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
یعنی باید adsl داشته باشم؟ خب اینجوری که حجم دانلودی که میدن 1 هفته هم جواب نمیده
درود خیر عزیز اینترنت برای استفاده از سی سی کم این قدر از حجم نمیگیرد کارش بیشتر در یافت کدها میباشد تا به رسیور شما بدهد

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام دوستان من به یک مشکل عجیب برخورد کردم.چند شب پیش ساعت 2نیمه شب جهت دبلیو 2 را با دیش گردون گرفتم.حدود 150تا کانال.همگی سیگنال داشتند و چون من از شرینگ اینترنتی استفاده میکنم تقریبا 70 درصد اونها باز شدند و قابل مشاهده.ولی روزها خیلی از همون کانالها که میدیدم سیگنال ندارند.تا شب. کسی میتونه بگه چرا؟

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام دوستان من به یک مشکل عجیب برخورد کردم.چند شب پیش ساعت 2نیمه شب جهت دبلیو 2 را با دیش گردون گرفتم.حدود 150تا کانال.همگی سیگنال داشتند و چون من از شرینگ اینترنتی استفاده میکنم تقریبا 70 درصد اونها باز شدند و قابل مشاهده.ولی روزها خیلی از همون کانالها که میدیدم سیگنال ندارند.تا شب. کسی میتونه بگه چرا؟
درود بر شما عزیز برای من هم در جهت w3 چند کانال هستند که بیشتر از ساعت 11 شب به بعد سیگنال میاد و برنامه دارند من فکر کنم از طرف خود فرکانس و کانال ها میباشد که قطع میباشد حالا دوستان دیگر اگر اطلاع دارند به شما بدهند

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا