با درودبا سلام چه جوري ميتونم صداي فارسي شبكه يورونيوز رو فعال كنم ؟
سوال بعدي اينكه يه هارد اكسترنال مكستور دارم كه بصورت ntfs فرمت شده اين هاردو دستگاه نميشناسه چرا ؟ اگه بصورت fat32 فرمتش كنم ميشناسه ؟
این گزینه توسط نرم افزارهای جدید فعال میشود چندین بار هم گفتیم اگر میخواهید نرم افزار های متفاوت بزنید دستگاه نباید پلاگین داشته باشه وحتما باید قبل از اپگرید ریست کلی بشودسلام دوستان من یه دستگاه 400 اچ دی گرفتم ولی با هر برنامه ای آپگریدش میکنم رسیور خاموش نمیشه میبره رو wait off کمکم کنید
درودکسی نمیخاد جواب بده؟
درود خیر عزیز اینترنت برای استفاده از سی سی کم این قدر از حجم نمیگیرد کارش بیشتر در یافت کدها میباشد تا به رسیور شما بدهدیعنی باید adsl داشته باشم؟ خب اینجوری که حجم دانلودی که میدن 1 هفته هم جواب نمیده
درود بر شما عزیز برای من هم در جهت w3 چند کانال هستند که بیشتر از ساعت 11 شب به بعد سیگنال میاد و برنامه دارند من فکر کنم از طرف خود فرکانس و کانال ها میباشد که قطع میباشد حالا دوستان دیگر اگر اطلاع دارند به شما بدهندسلام دوستان من به یک مشکل عجیب برخورد کردم.چند شب پیش ساعت 2نیمه شب جهت دبلیو 2 را با دیش گردون گرفتم.حدود 150تا کانال.همگی سیگنال داشتند و چون من از شرینگ اینترنتی استفاده میکنم تقریبا 70 درصد اونها باز شدند و قابل مشاهده.ولی روزها خیلی از همون کانالها که میدیدم سیگنال ندارند.تا شب. کسی میتونه بگه چرا؟
درود خیر عزیز اینترنت برای استفاده از سی سی کم این قدر از حجم نمیگیرد کارش بیشتر در یافت کدها میباشد تا به رسیور شما بدهد