mojtaba3131
کاربر
- 2010-12-16
- 2
- 2
سلام میشه چندتا عکس ازمنو رسیور مالتی بوت شده بزارید
سلام به همه دوستان بنده کانالهای مسر ترکست 42 درجه رو با هر اکانتی که امتحان کردم باز نشدند آیا دوستان هم با چنین مشکلی روبرو هستند از اساتید کسی اطلاعی در این مورد داره ؟ اگه پاسخ بدید ممنون میشم
سلام به همه دوستان بنده کانالهای مسر ترکست 42 درجه رو با هر اکانتی که امتحان کردم باز نشدند آیا دوستان هم با چنین مشکلی روبرو هستند از اساتید کسی اطلاعی در این مورد داره ؟ اگه پاسخ بدید ممنون میشم
از ور*ژن 7/21 استفاده مي كنم و پلاگينش هم دقيقا" نميدونم فقط يادمه موقع دانلود نوشته بود مخصوص استفاده از سي سي كم.دوست مهربان سلام علیکم میشه بگید شما از چه نرم افزار و پلاگینی استفاده میکنید با تشکر
از ور*ژن 7/21 استفاده مي كنم و پلاگينش هم دقيقا" نميدونم فقط يادمه موقع دانلود نوشته بود مخصوص استفاده از سي سي كم.
با درودآخرين نرم افزار مربوط به دستگاه رو دانلود كردم ولي نميدونم كدوم پلاگين و استفاده كردن از سي سي كم بهتره اگر ميشه لينك دانلودش رو بزارين.ممون
با سلامسلام من رسیور xdsr 400hd خریدم فروشنده گفت یک سال اکانت رایگان داره من رسیور رو به اینترنت وصل کردم ولی هیچ کانالی باز نشد از کجا بفهمم رسیور اکانت داره یا نه . ورزن نرم افزار 10844 هست لطفا راهنمایی کنید
سلام دوست عزیزبا توجه به اينكه ورژن جديدتر از 1.08.52 اومده به نظر شما چون من با سي سي كم كار كنم باز هم از همين ورژن استفاده كنم؟
با درودامروز بعد از ريختن پلاگين دستگاه ري استارت شد و روي صفحه ران مونده و بالا نمياد برنامه اصلي رو هم يكبار با كامپيوتر دادم ولي فرقي نكرد. لطفا" كمك كنيد.