تاپيك پرسش وپاسخ ایکس کروزر 400 اچ دی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Count Offline

کاربر
2006-10-26
56
172
سلام دوستان من یک مشکل عجیب در گرفتن شبکه های جهت نیل ست با دیش گردان دارم .بعضی وقتها روی این جهت سیگنال داره ولی بیشتر وقتها سیگنال نداره- مثلا امروز صبح ساعت 9 سیگنال داشت و شبکه ها قابل دریافت بود ولی الان که ساعت 20 شب هست از سیگنال خبری نیست؟ به نظر شما مشکل کجاست؟

دوست عزیز اگر دیشگردونتون درست نصب باشه از ورژن 1.08.37 استفاده کنید مشکلتون برطرف میشه

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
. 1- فیلمهای ظبط شده کانالهای HD با فرمت ts توسط این دستگاه در کامپیوترم قابل تماشا نیستند و اصلا کامپیوتر هنگ میکنه؟ولی کانالهای عادی رو نشون میده.
2-فیلمهایی که از کانال های عادی بر روی فلاش ریختم در رسیورهای دیگه مثل هایویژن پی وی آر9696 و استار ست ایکس 95 قابل تماشا نیست و اصلا اونا هنگ میکنند در صورتی که اونا هم قابلیت ظبط با فرمت ts رو دارنند.چرا؟ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kyzar

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
دوست عزیز اگر دیشگردونتون درست نصب باشه از ورژن 1.08.37 استفاده کنید مشکلتون برطرف میشه

دوست من.الان آخرین ورژن یعنی 1.08.83 روش نصبه یعنی میگی ورژن پیشنهادی شما رو استفاده کنم حل میشه؟ممنون.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kyzar

kyzar

کاربر
2008-10-27
100
214
باسلا
شما مسیر سمها واتصالا ت را برسی کنید شاید قطی پیش می آیدودیگر اینکه دستگاه را ریست ویکبار دیگر با ورژن جدید آبدیت کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohsen8

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
. 1- فیلمهای ظبط شده کانالهای HD با فرمت ts توسط این دستگاه در کامپیوترم قابل تماشا نیستند و اصلا کامپیوتر هنگ میکنه؟ولی کانالهای عادی رو نشون میده.
2-فیلمهایی که از کانال های عادی بر روی فلاش ریختم در رسیورهای دیگه مثل هایویژن پی وی آر9696 و استار ست ایکس 95 قابل تماشا نیست و اصلا اونا هنگ میکنند در صورتی که اونا هم قابلیت ظبط با فرمت ts رو دارنند.چرا؟ممنون
با درود
شما فیلم ها وتصاویری که ازدستگاه ذخیره کردید را به یک تلویزیون سامسونگ وصل کنید ببینید مشکلی نداره
رایانه ای که بخواد این فرمت را مستقیم پخش کنه باید مشخصات بالای گرافیک وسرعت داشته باشه تا با HD هماهنگ باشه
یااینکه فایل ها را با کانورتور به فرمت mpeg تبدیل کنید تا با هر رایانه ای قابل پخش باشد.
مشخصا ذخیره سازی برخی دستگاه ها با هم مچ نیستند

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
با درود
شما فیلم ها وتصاویری که ازدستگاه ذخیره کردید را به یک تلویزیون سامسونگ وصل کنید ببینید مشکلی نداره
رایانه ای که بخواد این فرمت را مستقیم پخش کنه باید مشخصات بالای گرافیک وسرعت داشته باشه تا با HD هماهنگ باشه
یااینکه فایل ها را با کانورتور به فرمت mpeg تبدیل کنید تا با هر رایانه ای قابل پخش باشد.
مشخصا ذخیره سازی برخی دستگاه ها با هم مچ نیستند

سلام.تلویزون من SONY. LCD سری W با کنتراس 1به 100 هزاره و با کیفیت 1080i فول HD هست که فکر کنم نسبت به سامسونگ خیلی گزینه بهتری است.البته من عرض کردم روی با رسیور و تلویزون خودم مشکلی ندارم.فقط برای تماشا در کامپیوتر و رسیورهای دیگه این مشکل هست؟

mnb222

کاربر
2010-10-12
6
6
ضمن عرض سلام
خواستم بپرسم در حال حاظر با چه پلاگینی کانالاهای پکیج tnt فرانسه در مسیر 19 استرا بازه

و از کدوم ورژن نرم افزاری ریسور اوکتاگون که مشکل نداشته اشهمیشه استفاده کرد

pelastic1

کاربر
2010-10-27
26
40
36
سلام.تلویزون من SONY. LCD سری W با کنتراس 1به 100 هزاره و با کیفیت 1080i فول HD هست که فکر کنم نسبت به سامسونگ خیلی گزینه بهتری است.البته من عرض کردم روی با رسیور و تلویزون خودم مشکلی ندارم.فقط برای تماشا در کامپیوتر و رسیورهای دیگه این مشکل هست؟

این تصاویر به راحتی در کامپیوتر قابل اجرا است و مشکلی هم ندارد فقط هر پلیری قادر به پخش نیست شما از نرم افزار avs استفاده کنید راحت پخش می شود اگر پیدا نکردین بگین براتون اپ کنم

• Like

kiler

کاربر
2010-08-26
1
0
34
معلوم است نشان نمیده باید کامبیوتر شما خروجی اچ دی داشته وصل کنید به مانیتورتا نشون بده تست کردم جواب داده مثلا از لب تاب به ال سی دی

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
معلوم است نشان نمیده باید کامبیوتر شما خروجی اچ دی داشته وصل کنید به مانیتورتا نشون بده تست کردم جواب داده مثلا از لب تاب به ال سی دی

دوست عزیز من متوجه منظور شما نشدم یعنی میفرمایید اگر من با کابل اچ دی کامپیوتر را به ال سی دی وصل کنم کانالهای اچ دی که روی فلاش ریختم رو پخش میکنه؟جلاالخالق به حق چیزهای نشنیده.میشه بگی کابل اچ دی چه ربطی با نرم افزار پخش در کامپیوتر داره؟

pelastic1

کاربر
2010-10-27
26
40
36
دوست عزیز من متوجه منظور شما نشدم یعنی میفرمایید اگر من با کابل اچ دی کامپیوتر را به ال سی دی وصل کنم کانالهای اچ دی که روی فلاش ریختم رو پخش میکنه؟جلاالخالق به حق چیزهای نشنیده.میشه بگی کابل اچ دی چه ربطی با نرم افزار پخش در کامپیوتر داره؟

گفتم که اگه مشکل داشتی برات نرم افزار پخش فایلهای اچ دی رو بذارم کابل اچ دی و خروجی اچ دی در کامپیوتر لازم نیست با یه نرم افزار ساده میشه کانالها رو روی کامپیوتر تماشا کنی مثل نرم افزار پلیر و کانورتر avs نتونستی پیدا کنی برات میذارم همینجا

اگه خواستی پیغام خصوصی بده

• Like

abbasza

کاربر
2010-01-31
1
0
55
سلام دوستان نحوه باز كردن كانال هاي Ntvsporوidmanموقع پخش فوتبال و همينطور شبكه هاي پرميرليگ و چلسي تي وي رو در ايكس كروزر400 مي خواستم لطف كنيد بهم بگي البته با كد دستي نتونستم بازشون كنم .

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
گفتم که اگه مشکل داشتی برات نرم افزار پخش فایلهای اچ دی رو بذارم کابل اچ دی و خروجی اچ دی در کامپیوتر لازم نیست با یه نرم افزار ساده میشه کانالها رو روی کامپیوتر تماشا کنی مثل نرم رافزارپلیر و کانورتر avs نتونستی پیدا کنی برات میذارم همینجا

اگه خواستی پیغام خصوصی بده

سلام دوست من. اون پستی که من زدم مربوط به آقای kiler هستش و اصلا کاری با پست شما نداره.ایشان اینطوری بیان کرده بود که اگه بنده با کابل اچ دی به کامپیوتر یا مانیتور- رسیورم رو وصل کنم میتونم کانالهای اچ دی رو ببینم.ولی مثل اینکه شما بخودتون گرفتید.ضمنا خیلی ممنون از راهنماید من دنبال نرم افزاری که فرمودید یعنی avs هستم اگه پیدا نکردم مزاحمت میشم .باز هم ممنون.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pelastic1

ritm

کاربر
2008-04-19
35
78
سلام دوستان من یه ریسیور ایکس کروزر400 دارم پلاگین که به ریسیور انتقال میدم بعد که به قسمت پلاگین میرم خالیه هیچی توش نیست ریسیور هیچ پلاگینی قبول نمیکنه آیا راهی برای این مشکل هست لطفا یکی به من کمک کنه.مرسی

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان من یه ریسیور ایکس کروزر400 دارم پلاگین که به ریسیور انتقال میدم بعد که به قسمت پلاگین میرم خالیه هیچی توش نیست ریسیور هیچ پلاگینی قبول نمیکنه آیا راهی برای این مشکل هست لطفا یکی به من کمک کنه.مرسی
بادرود
دوست گرامی شما اول اگر کانالهای مرتب دارید یک بک اپ بگیرید.در قسمت ریکاوری کلیه گزینه ها راریست کنید.
بعد پلاگین را روی یک فلش مموری بریزید حالت زیپ نباشه پوشه پلاگین را مستقیما روی روت فلش کپی کنید.
حالا دستگاه را از کلید پشت خاموش وروشن کنید بالا که بیاد پلاگین را میشناسه اول با دکمه سبز اطلاعات رسیور راریست کنید.
دستگاه ریست شده بالا میاد ودوباره پلاگین را روی فلش میشناسه حالا دکمه قرمز را بزنید تا پلاگین منتقل بشود.

majidsoft

کاربر
2010-01-16
7
6
50
پخش نشدن

سلام
من یک هاردو به رسیور وصل کردم روش فیلم ضبط کردم فیلمها رو رسیور نشون می ده ولی کامپیوتر درایوو بالا نمی یاره دلیلش اینه که فرمتش مربوط به لینوکسه؟ با چه نرم افزاری می شه تو ویندوز فایلها رو دید
با تشکر

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
سلام خدمت اساتید و دوستان.
من آخرین پلاگین و نرم افزار را روی دستگاه ریختم.اکانت cccam را هم خریدم و راه اندازی شده.ولی کانالهای فرکانس 12111 آسترا را باز نمیکند.و همچنین شبکه 3.کدام امولاتور را باید فعال کرد تا این کانالها باز بشه؟یکبار نمیدونم اتفاقی باز شد.ولی امولاتور ها رو دستکاری کردم و یادم رفت کدوم بود.

mehdi20mis

کاربر
2009-08-21
7
5
سلام.من وقتی که تنظیمات پلاگین واسه دانگل درست میکنم بعد از روشن و خاموش کردن رسیور{از برق در میارم} دوباره از تنظیم می افته و روشن که میکنم دوباره باید پلاگین گزینه exsim رو start کنم. اگه یکی از دوستان منو راهنمایی کنه ممنون میشم که هر وقت روشن و خاموش میکنم دیگه نیاز به تنظیم نداشته باشه.مرسی

reza388

عضو جدید
2006-10-09
95
881
با سلام خدمت اساتيد
ريسيور ايكس كروزر به محض روشن شدن روي كانال هنگ مي كند آخرين برنامه و ليست كانال هم با كابل دادم حتي به ريسيور octgon هم تبديل كردم باز هم به محض روشن شدن هنگ مي كند ممنون مي شوم راهنمايي كنيد.
با تشكر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام خدمت اساتید و دوستان.
من آخرین پلاگین و نرم افزار را روی دستگاه ریختم.اکانت cccam را هم خریدم و راه اندازی شده.ولی کانالهای فرکانس 12111 آسترا را باز نمیکند.و همچنین شبکه 3.کدام امولاتور را باید فعال کرد تا این کانالها باز بشه؟یکبار نمیدونم اتفاقی باز شد.ولی امولاتور ها رو دستکاری کردم و یادم رفت کدوم بود.
شما برای استفاده از کانالهای کارتی بدون شیرینگ فقط کوکانت را استارت کنید

سلام.من وقتی که تنظیمات پلاگین واسه دانگل درست میکنم بعد از روشن و خاموش کردن رسیور{از برق در میارم} دوباره از تنظیم می افته و روشن که میکنم دوباره باید پلاگین گزینه exsim رو start کنم. اگه یکی از دوستان منو راهنمایی کنه ممنون میشم که هر وقت روشن و خاموش میکنم دیگه نیاز به تنظیم نداشته باشه.مرسی
دوست گرامی همانطور که متوجه شدید بالا امدن دستگاه های لینوکسی خیلی بیشتر از دستگاه های معمولی طول میکشد تا روی استندبای قرار بگیره پس بیمورد دستگاه راازکلیدپشت خاموش نکنید
با سلام خدمت اساتيد
ريسيور ايكس كروزر به محض روشن شدن روي كانال هنگ مي كند آخرين برنامه و ليست كانال هم با كابل دادم حتي به ريسيور octgon هم تبديل كردم باز هم به محض روشن شدن هنگ مي كند ممنون مي شوم راهنمايي كنيد.
با تشكر
دوست گرامی قبل از روشن کردن دستگاه سیم انتن کابل اینرتنت راجدا کنید فلش مموری روی دستگاه باشه که حاوی پلاگین انزیپ ونرم افزارهای دستگاه
دستگاه که بالا بیاد نرم افزار را میشناسه شما با مثبت ولوم نرم افزار را رد کنید پلاگین روی صفحه قرار میگیره با زدن دکمه سبز اطلاعات رسیور را ریست کنید بعد که بالا امد نرم افزار اخر را نصب کنید
بعد از نصب نرم افزاردستگاه که بالا امد کلیه گزینه های داخل منوی ریکاوری را ریست کنید.
همواره به خاطر داشته باشید تا از همه گزینه های کار رسیور راضی نبودید پلاگین نصب نکنید:eek:k:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا