با درودآیا پلاگینی هست که بشه کانال mtvhd روی هاتبرد را باز کرد
اما در حال حاضر این کانال با کد dcw باز است من هم فقط برای امتحان می خواستم ببینم کیفیت تصویر چطوری استبا درود
دوست گرامی وقت خودتان را هدر نکنید برای داشتن کانالهای کارتی این رسیور نیاز به تهیه اکانتcccam داره وبا پلاگین یاکدنمیشود کانالهای بدرد بخور را باز کرد.
سلام دوستان عزيز من ميخوام ايكس كروز 400 اچ دي بخرم پشنهاد اي كلاس اچ دي وموتانت هم بهم شده راستش تو خريدنش موندم الان يه اي استار 98 دارم حيف پول يه ضبط نتونسشتم بعد پنج ماه باهاش بكنم نظر دوستان رو ميخواستم واينكه ايا ايكس كروز باسيسيكم خوب كار ميكنه وكيفيت اچ ديش چه جوره ممنون از دوستان
بادرودهيچكي كه جواب ما رو نداد.لااقل من تا اونجايي كه خودم ديدم ميگم
واقعا رسيور عالي هستش.اصلا رسيورهاي لينوكسي يه سر و گردن از بقيه بالاتره
كيفيت تصوير عالي،با سيسكم هم واقعا عاليه.خوراكشه.دقيقا اين دوتا ويژگي هاي اصلي اين رسيور هستن.سرعت تعويض كانال هم اضافه مي كنم.
آقا اشتباهي گرفتي من جواب دادم بخدا ! (چشم ديگه نميكنم از اين كارا)بادرود
دوستان کاربر مثل اینکه اصلا وقت ندارند توضیحات وتاپیک های بخش را مطالعه کنند ومدیران هم بیخود وقت هدر میدهند!
اقا بخش را درست کرده اند وتعدادی موضوع انتخاب وبحث شده برای استفاده همه کاربران نگهداری میشود والا هر روز تمام مطالب را پاک میکنیم مثل اینکه هیچ موضوعی وجود نداشته وهرکس از راه رسید هرپرسشی داشت مطرح کند تا بدون زحمت وقرار دادن وقت به پاسخ برسد!
مورد ومشکلی را مطرح میکنند که دربخش توضیح ندارد یا توسط مدیران بررسی نشده باشد دوستان رعایت کنید:sadwalk:
با سلام
ميشه بفرمائيد تنظيمات مربوط به diseqc switch در xcruiser 400 چه طوريه؟
مدل سويچ من peremium full hd 2 هست و ورژن diseqc 2.0
1 دونه ديش دارم با 2تا lnb
با تشكر فراوان
با درودآقا اشتباهي گرفتي من جواب دادم بخدا ! (چشم ديگه نميكنم از اين كارا)
اومديم ثواب كنيم كباب تركي شديم! جوابمونم نگرفتيم!
سلام
خواهشا یکی جواب ما رو بده
یعنی این همه استاد هیچکی جواب سوال من رو نمی دونه
من مقداری فیلم روی هارد ضبط کردم ولی در ابتدا رسیور هارد منو فرمت کرد ولی کامپیوتر سیستم فایل اونو نمی شناسه سیستم عامل ubuntu خم نصب کردم نمی شناسش در چه سیستم عاملی باید این هاردو خوند
آیا راهی برای خوندن اون تو ویندوز نیست
منظورتون از linux 2-3 چیه چه فایل سیستمی داره کدوم ورژن لینوکس اونو می خونه
فرمت آن LinuX2-3 هستش،که در ویندوز اون رو نمیشناسه
منظورتون از linux 2-3 چیه چه فایل سیستمی داره کدوم ورژن لینوکس اونو می خونه
با تشکر
سلام من ايكس كروز 400 دارم دستگاه خيلي زياد وقتي داري كانالها رو عوض ميكني هنگ ميكنه ايا نرم افزاري هست كه سرعت تعويض كانالها رو بهتر كنه يا نه ممنون ميشم راهنماييم كنيد خيلي مشكل بزرگيه امروز تو دو ساعت ده بار دستگاه هنگ كرد كه مجبور شدم از پشت خاموشش كنم
با سپاس از دوست خوبم آقا مهدیسلام من ايكس كروز 400 دارم دستگاه خيلي زياد وقتي داري كانالها رو عوض ميكني هنگ ميكنه ايا نرم افزاري هست كه سرعت تعويض كانالها رو بهتر كنه يا نه ممنون ميشم راهنماييم كنيد خيلي مشكل بزرگيه امروز تو دو ساعت ده بار دستگاه هنگ كرد كه مجبور شدم از پشت خاموشش كنم
سلام من ايكس كروز 400 دارم دستگاه خيلي زياد وقتي داري كانالها رو عوض ميكني هنگ ميكنه ايا نرم افزاري هست كه سرعت تعويض كانالها رو بهتر كنه يا نه ممنون ميشم راهنماييم كنيد خيلي مشكل بزرگيه امروز تو دو ساعت ده بار دستگاه هنگ كرد كه مجبور شدم از پشت خاموشش كنم