تاپيك پرسش وپاسخ ایکس کروزر 400 اچ دی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
شما در هنگامیکه جابجایی را درفیوریت که کل کانالهای مورد دلخواه خود را جمع کردید تا اخرین کانال انجام دادید باید دکمه سبز را برای ذخیره بزنید
اگر لیست کانالها را خودتان سرچ نکردید ولیست اماده بوده ممکن است ایراد بزنه

kamaliedris

کاربر
2009-06-15
45
51
دوست عزیز من این کار را انجام میدهم ولی باز هم همینطوری هستش

آیا برای فیو کردن باید روی آل ستلایت باشد

من میچینم ولی ستلایتهای اصلی را خراب میکند اونو درست میکنم فیوی خراب میشه

سلام عزیز من وقتی با برنامه ادیتور کانالا رو ادیت می کنم و به رسیور انتقال میدم رسیور اسم ستلایتها رو پاک میکنه و ستلایتها بدون اسم هستند ولی اون فیو ها سالمند از شما خواهش میکنم کمکم کنید.آخه یکی نیست که ما رو راهنمایی کنه

سلام عزیز من وقتی با برنامه ادیتور کانالا رو ادیت می کنم و به رسیور انتقال میدم رسیور اسم ستلایتها رو پاک میکنه و ستلایتها بدون اسم هستند ولی اون فیو ها سالمند از شما خواهش میکنم کمکم کنید.آخه یکی نیست که ما رو راهنمایی کنه
یعنی واقعا کسی نمیدونه دوستان

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mashkar

کاربر
2011-03-10
65
185
دوستان اساتید گرامی سلام..
اخرین برنامه که برای 400امده گزینه دانلود انلاین داره . ...میخواستم نحوه کارش راتوضیح بدهید....باتشکر:confused:

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
دوستان میشه نحوه استفاده از پلاگین در رسیور را توضیح بدید به چه دردی میخوره

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان اساتید گرامی سلام..
اخرین برنامه که برای 400امده گزینه دانلود انلاین داره . ...میخواستم نحوه کارش راتوضیح بدهید....باتشکر:confused:
با درود
گزینه دانلود در قسمت شبکه نرم افزار اخر را روی فلش مموری اگر متصل باشد بارگزاری میکند
اما گزینه دانلود در پلاگین که تا بحال چیزی دانلود نکرده چون سرورهای کروزر 2روز هست مشکل دارد

دوستان میشه نحوه استفاده از پلاگین در رسیور را توضیح بدید به چه دردی میخوره

دوست گرامی
چندین بار در انجمن توضیح داده شده در گزینه پلاگین برنامه کلیه امکانات باز کردن کانلهای کارتی با توجه به امکانات رسیور تعریف شده وبرای استفاده از هرکدام باید گزینه را استارت کرد ولی فقط یکی از ایتمها باید استارت باشد تا تداخلی با دیگر امولاتورها نداشته باشه

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
دوستانی که انیگما نصب کردن میشه یک توضیح کامل بدن در موردش
با تشکر
با درود
پیشنهاد میکنم اینکار را نکنید چون برای برنامه بسیار محدود میشوید واون انیگما که برای همه دستگاه ها قابل استفاده هست روی این دستگاه کاربرد نداره وفقط باید برنامه اگر aaf بده تزریق کنید
برنامه های شرکتی وپلاگین خیلی کامل شده وفقط از همین فایلهای شرکتی واصلی استفاده کنید

reza_57

کاربر
2007-09-19
17
35
سلام به دوستان من مشکلی دارم که ای پی دستگاه(ایکس کروزر400) بعداز خاموش شدن صفر میشه باید دوباره dhcpراروشن وخاموش کنم تا ای پی بگیره وامکان اتصال شدن سی سی کم به دستگاه بدهدچرااینطوری میشه وراحلش چیه؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام به دوستان من مشکلی دارم که ای پی دستگاه(ایکس کروزر400) بعداز خاموش شدن صفر میشه باید دوباره dhcpراروشن وخاموش کنم تا ای پی بگیره وامکان اتصال شدن سی سی کم به دستگاه بدهدچرااینطوری میشه وراحلش چیه؟
با درود
دوست گرامی شما کلا دستگاه های لینوکسی را نباید از کلید پشت خاموش کنید مگر دستگاه هنگ کنه یا مدت زیادی بخواهید از اون استفاده نکنید
این طبیعی هست که دستگاه بعد از بوت شدن باید ایپی بگیره به همون ترتیب اما سی سی کم را میتوانید با زدن دکمه قرمز در پلاگین اتو استارت کنید که هر دفعه نیاز نباشه استارت کنید

reza_57

کاربر
2007-09-19
17
35
با درود
دوست گرامی شما کلا دستگاه های لینوکسی را نباید از کلید پشت خاموش کنید مگر دستگاه هنگ کنه یا مدت زیادی بخواهید از اون استفاده نکنید
این طبیعی هست که دستگاه بعد از بوت شدن باید ایپی بگیره به همون ترتیب اما سی سی کم را میتوانید با زدن دکمه قرمز در پلاگین اتو استارت کنید که هر دفعه نیاز نباشه استارت کنید

باید همیشه تو برق باشه ابا این اوصاف وهیچ راهی هم وجود ندارد که این مشکل حل بشود در ضمن لیست ماهوارها چطوری میشه اورد ؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohsen8

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661

باید همیشه تو برق باشه ابا این اوصاف وهیچ راهی هم وجود ندارد که این مشکل حل بشود در ضمن لیست ماهوارها چطوری میشه اورد ؟

دوست عزیز برای آوردن لیست ماهوارها روی کنترل دستگاه دگمه fav رو کلیک کنید و ماهواره مورد نظرت رو انتخاب کن.

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
دوستان من در رسیور‏400HD فرکانس کانالهای بیس که به ‏s2‏ تغییر فرکانس داده رو‎ ‎فرکانس 12692 سیگنال ندارم دیشم مشکلی نداره بقیه فرکانس های هاتبرد سیگنال بالایی دارن لطفا راهنماییم کنید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

دوستان من در رسیور‏400HD فرکانس کانالهای بیس که به ‏s2‏ تغییر فرکانس داده رو‎ ‎فرکانس 12692 سیگنال ندارم دیشم مشکلی نداره بقیه فرکانس های هاتبرد سیگنال بالایی دارن لطفا راهنماییم کنید[/UOTE]
این فرکانس و دیگر فرکانسهای اس تو دیگر نیاز به تنظیم دقیق دیش دارد
واگر دیش شما تنظیم دقیق و باز سیگنال ندارید
ال ان بی خود را تعویض کنید
معمولن با تعویض ال ان بی مشکل حل میشه البته با نوع مرغوب

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
دوستان من در رسیور‏400HD فرکانس کانالهای بیس که به ‏s2‏ تغییر فرکانس داده رو‎ ‎فرکانس 12692 سیگنال ندارم دیشم مشکلی نداره بقیه فرکانس های هاتبرد سیگنال بالایی دارن لطفا راهنماییم کنید

با سپاس از آرش عزیز
دوست گرامی سعی کنید از دیش سایز بزرگتر و مهم تر از ان النبی درجه یک مثل inverto یا lazer gold استفاده کنید تا سیگنال قوی تری دریافت کنید.

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
با سپاس از آرش عزیز
دوست گرامی سعی کنید از دیش سایز بزرگتر و مهم تر از ان النبی درجه یک مثل inverto یا lazer gold استفاده کنید تا سیگنال
قوی تری دریافت کنید.

با تشکر از شما و دوست خوبمون arash3400 با تنظیم دقیق دیش فرکانس s2 را با سیگنال بالای دریافت کردم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان نحوه پاک کردن پلاگین در رسیور xdsr 400 HD به چه شکله؟؟؟
با درود
دوست گرامی از کانالها بک اپ داشته باشید دستگاه را ریست فکتوری کرده
پلاگین جدید را داخل فلش مموری منتقل کنید سپس فلش را یرسیور متصل کنید پلاگین را شناسایی میکند دکمه سبز را بزنید تا پلاگین قدیمی راپاک کنه
بعد که ریست شد ودستگاه بالا امد دوباره پلاگین را میشناسه دکمه قرمز را بزنید تا پلاگین جدید که روی فلش ریختید منتقل بشود

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
دوستان میشه یه کمکی بکنید.؟ من پلاگین های جدید رو که ریختم ( قبلی رو هم پاک کردم) گزینه ادیت و معرفی سرور های سی سی کم دیگه وجود نداره و مجبور شدم دوباره پلاگین قدیمی رو نصب کنم. آیا برای دوستان هم پیش اومده یا نه؟ البته من نرم افزار آخر را هم ریختم...میشه فقط پلاگین قسمت ناسکم را ریخت؟!؟!؟!؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا