تاپيك پرسش وپاسخ براي نصب وراه اندازي كارتهاي dvb در ارتباط با سيگنال سوييچر وغيره

sadegh.1984

کاربر
2010-05-19
3
3
40
راهنمایی کنید دو دیش چطوری روی PC4setup

من جهت هات برد روی کارتم تنظیمه میخوام کانال های ایران هم داشته باشم نمی دونم یه دیش دیگرو چجوری تنظیم کنم ؟

arash2123

کاربر
2010-12-26
1
1
سلام من کارت kworld کپچر دار دارم با برنامه پروگ د ی وی بی با سوئیچر مشکل نداره ولی dvbdreamرو من میپسندم ولی هر کاری میکنم تو این پلیر سوئیچر رو قبول نمیکنه چیکار کنم مشکل کجاست در ضمن کارتم از اون قدیمیهاست ایا ربطی به درایور برنامه داره چطور میتونم جدیدترین نسخه درایور کارتم رو پیدا کنم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام من کارت kworld کپچر دار دارم با برنامه پروگ د ی وی بی با سوئیچر مشکل نداره ولی dvbdreamرو من میپسندم ولی هر کاری میکنم تو این پلیر سوئیچر رو قبول نمیکنه چیکار کنم مشکل کجاست در ضمن کارتم از اون قدیمیهاست ایا ربطی به درایور برنامه داره چطور میتونم جدیدترین نسخه درایور کارتم رو پیدا کنم
درايو كارت خود را به روز كنيد و از يك نسخه ديگر پروگ دي وي بي استفاده كنيد

nadery

کاربر
2009-05-18
2
0
با سلام خدمت اساتيد بزرگ اگه امکانش هست لطف کنيد اموزش وارد کردن
مک ادرس و يوزرنيم پسوردي که فروشنده اشتراک انترنتي به ما ميده را
روي (کارت تي بي اس6920)توضيح دهيد.در ضمن اينترنت من (ديالاپ هستش با سرعت50)(منظورم دانلود انلاین هستش)

AMB1360

کاربر
2013-11-18
2
1
با سلام خدمت اساتید محترم.من یه کارت DVB تکنوترند1600 دارم.یه مدت بلا استفاده موند.الان که خواستم ازش استفاده کنم روی ویندوز براحتی نصب میشه و مشکلی از بابت شناسایی کارت نداره.همچنین progDVB هم در شناساییش مشکلی نداره.اما هنگام استفاده اصلا سیگنال نمیده. این مشکل روی ویندوز seven و XP مثل هم هستش. با رسیور عادی امتحان کردم سیگنال داره و نشون میده دیش تنظیمه. آخرین درایورش رو هم نصب کردم بازهم مشکل پابرجا بود. اینو هم بگم که قبلا اصلا همچین مشکلی نداشتم و سیگنال دهی این کارت عالی بود.لطفا اگه راهی به نظر شما میرسه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

بالا