تاپيك پرسش وپاسخ رسيورهاي استرانگ کلیه مباحث سخت افزاری

alphasystem

کاربر VIP
2008-01-16
155
360
خدمت دوستان عزیز سلام علیکم.عرضم به حضور شما که یک عدد استرانگ 4622xii اومده دستم که همه چیزش درسته تا جایی که من تست کردم ولتاژها همه درستن ولی سیگنال نمیده.فقط ولتاژ 3.3 یه مقدار کوچولو کمه به اندازه یکی دو دهم.حتی ولتاژ خروجی تیونر هم درسته و هیچ نوسانی نداره در صورتیکه سیگنال خوابیده.من تیونرم عوض کردم ولی افاقه نکرد.کسی از دوستان همچین تجربه ای داشته.

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
خدمت دوستان عزیز سلام علیکم.عرضم به حضور شما که یک عدد استرانگ 4622xii اومده دستم که همه چیزش درسته تا جایی که من تست کردم ولتاژها همه درستن ولی سیگنال نمیده.فقط ولتاژ 3.3 یه مقدار کوچولو کمه به اندازه یکی دو دهم.حتی ولتاژ خروجی تیونر هم درسته و هیچ نوسانی نداره در صورتیکه سیگنال خوابیده.من تیونرم عوض کردم ولی افاقه نکرد.کسی از دوستان همچین تجربه ای داشته.

یه دونه ترانزیستور داره روش نوشته tip42c عوضش کن درست میشه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
یه دونه ترانزیستور داره روش نوشته tip42c عوضش کن درست میشه
دوست عزیز با سلام . ترانزیستور tip42 برای ولتاژ 13 و 18 ولت خروجی تیونر به ال ان بی میباشد و در صورت خرابی ولتاژ 13 عمودی و 18 افقی برای تغذیه ال ان بی مشکل پیدا میکند - نداشتن سیگنال میتواند از نرم افزار - تیونر - خرابی و یا قطعی در مدار اطراف تیونر - رگولاتور 3.3 و در آخر خود سی پی یو باشد که باید مسیرها و ولتاژهای قسمتهای مورد نظر را تست کرد تا به نتیجه رسید

alphasystem

کاربر VIP
2008-01-16
155
360
جناب آقای حیدری سلام.بالاخره دیروز فرصتی شد و cpu دستگاهی که در پست 121حرفشو زدم عوض کردم.حالا یه مشکل دیگه بوجود اومده.دستگاه در محدوده 10700 تا 11700 فقط روی ورتیکال کانالهای ایتالیا که روی فرکانس 10992 هستش و میاره.یعنی در اون رینج که گفتم هر عددی وارد میکنم فقط همین چندتا کانالو میاره.و بالاتر از 11700 هم که هیچ سیگنالی نمیده.
اینم شانس منه رفیقم درمغازه اش هرچی دستگاه میارن براش مشکل تغذیه دارن یه خازن عوض میکنه 15 تومن میگیره اونوقت برای من سالی 2تا دستگاه خراب میارن یا cpu خرابه یا ایرادهای عجیب غریب دارن.

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
سلام

یه دستگاه استرونگ مدل 4622xii برای تعمیر آوردن که فلش پرونده بود
خب:

آی سی رو در آوردم با پروگرامر tnm2000+ برنامه زدم برنامه فلش هم از سایت برداشتم
رسیور با خوبی و خوشی روشن شده و مشکلی نداره البته تا چند روز!!!!!!!!!
بعد روی یه کانالی (فرقی نداره) استپ میشه و فلش میپرونه!!!!!
کارهای انجام شده:
1:شستشوی کامل برد و خشک کردن با هیتر (ملایم)
2:گذاشتن آی سی فلش زیر لوپ و مطمئن شدن از لحیم کاری فلش
3:بعد فلش کردن برنامه 1.67 رو زدم
4:تعویض خازنهای تغذیه
5: خام کردن آی سی ایپرام و همزمان جا زدن فلش و ایپرام

آخرین ویرایش:

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
دوست عزیز با اینکه خازنهای تغذیه را تعویض کرده ای اما دوباره برای اطمینان خازن مسیر 3.3 ولت 1000 میکرو و خازن ورودی اصلی تغذیه خازن 400 ولتی را نیز تعویض کن

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
سلام

یه دستگاه استرونگ مدل 4622xii برای تعمیر آوردن که فلش پرونده بود
خب:

آی سی رو در آوردم با پروگرامر tnm2000+ برنامه زدم برنامه فلش هم از سایت برداشتم
رسیور با خوبی و خوشی روشن شده و مشکلی نداره البته تا چند روز!!!!!!!!!
بعد روی یه کانالی (فرقی نداره) استپ میشه و فلش میپرونه!!!!!
کارهای انجام شده:
1:شستشوی کامل برد و خشک کردن با هیتر (ملایم)
2:گذاشتن آی سی فلش زیر لوپ و مطمئن شدن از لحیم کاری فلش
3:بعد فلش کردن برنامه 1.67 رو زدم
4:تعویض خازنهای تغذیه
5: خام کردن آی سی ایپرام و همزمان جا زدن فلش و ایپرام

سلام بر همگی

بالاخره بعد از پروگرام کردن رسیور مربوطه و چند بار خالی کردن فلش
عیب رو پیدا کردم و دستگاه به خوبی و خوشی داره کار میکنه
آی سی فلش رو نو انداختم و بعد از پروگرام کردن از ورژن 1.62 استفاده کردم
بعد از این کارها دیگه براش مشکلی پیش نیومد و فلش خالی نکرد.

toke

کاربر VIP
2014-04-24
32
43
سلام .یک استرانگ 4622xiii بعداز تعمیر پاور روشن شدولی بعد از سرچ کردن کانال در حافظه نمیماندومیگوید کانال موجود نمیباشد.از دوستان اگر تجربه مشابهی دارند لطفا راهنمایی نمایند.مرسی

toke

کاربر VIP
2014-04-24
32
43
با عرض سلام خدمت دوستان واساتید .یک دستگاه sky x دارم (دیسپلی گرد مثل 4620)خازن تغذیه روعوض کردم روشن شد وتصویر osd میاد ولی بعد از کمتر از یک دقیقه دیسپلی جلو یک شماره با نور زیاد میشه ودستگاه هنگ میکنه دوباره روشن خاموش میکنم همینطور میشه دوستان اگه تجربه ای دارند ممنون میشم بفرمایند.اگر فایل فلش این مدل را دوستان دارند برام بزارند .مرسی

farshad@gh

مدير بخش تعميرات سخت افزاري
2009-10-27
301
2,484
سلام .یک استرانگ 4622xiii بعداز تعمیر پاور روشن شدولی بعد از سرچ کردن کانال در حافظه نمیماندومیگوید کانال موجود نمیباشد.از دوستان اگر تجربه مشابهی دارند لطفا راهنمایی نمایند.مرسی
با درود

ولتاژ 3.3 ولت تغذیه رو چک کنید .

ای سی فلش دستگاه معیوب است ان را تعویض کنید.

farshad@gh

2009-10-27
301
2,484
با عرض سلام خدمت دوستان واساتید .یک دستگاه sky x دارم (دیسپلی گرد مثل 4620)خازن تغذیه روعوض کردم روشن شد وتصویر osd میاد ولی بعد از کمتر از یک دقیقه دیسپلی جلو یک شماره با نور زیاد میشه ودستگاه هنگ میکنه دوباره روشن خاموش میکنم همینطور میشه دوستان اگه تجربه ای دارند ممنون میشم بفرمایند.اگر فایل فلش این مدل را دوستان دارند برام بزارند .مرسی

با درود

ای سی امنیتی دستگاه معیوب است باید یه برد اوراقی skx داشته باشی و ای سی رو از روی ان برداری در بازار موجود نیست.

شماره شاسی ای سی u 207 شماره ای سی mcq2

toke

کاربر VIP
2014-04-24
32
43
سلم .اگر فایل فلش این مدل را دارید محبت کنید برام بزارید.مرسی

toke

کاربر VIP
2014-04-24
32
43
سلام.ببخشید ایسی مورد نظر چه کاری انجام میدهد.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.مرسی

farshad@gh

2009-10-27
301
2,484
سلام.ببخشید ایسی مورد نظر چه کاری انجام میدهد.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.مرسی

این ای سی دارای قفل امنیتی است و قابل کپی نیست و اطلاعات مربوط به سریال نامبر دستگاه در ان ذخیره است.

فایل فلش هم در بخش فایلهای فلش موجوده.

alphasystem

کاربر VIP
2008-01-16
155
360
آقا یه دستگاه 4620 یکی از آشناها آورده که سیگنال نداره وقتی دوروبر تیونرو هیت میگیرم سیگنال و تصویر میاد ولی وقتی سرد میشه بازم سیگنال قطع میشه.خازنهای اطراف تیوترو عوض کردم ولی بی فایده بود.شک خودم خرابی تیونره ولی تیونر مشابه ندارم عوض کنم ببینم چطور میشه.حالا نظر دوستان چیه؟

farshad@gh

2009-10-27
301
2,484
آقا یه دستگاه 4620 یکی از آشناها آورده که سیگنال نداره وقتی دوروبر تیونرو هیت میگیرم سیگنال و تصویر میاد ولی وقتی سرد میشه بازم سیگنال قطع میشه.خازنهای اطراف تیوترو عوض کردم ولی بی فایده بود.شک خودم خرابی تیونره ولی تیونر مشابه ندارم عوض کنم ببینم چطور میشه.حالا نظر دوستان چیه؟

سلام

چه مدل 4620 ؟؟

farshad@gh

2009-10-27
301
2,484
دوست عزیز گفتم که srt-4620 بدون پسوند

این مدل خیلی قدیمیه ولتاژهای تغذیه رو چک کنید. مخصوصا 5 ولت و 8 ولت ببین کم نشده ؟

خازن 220 میکرو 16 ولت در خط 8 ولت رو حتما تعویض کنید.

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
با سلام تابه حال چند مورد ایراد نبودن سیگنال ورنگ قرمز بودن هم کیفیت و هم سیگنال استرانگ مدلهای مختلف و در صد97%رو نشون دادن وسبز نشدن سیگنال را داشته ام که متاسفانه رفع عیب نشده در ضمن ولتاژهای ال ان بی و تیونر درست میباشند تیونر و تغذیه دستگاه هم عوض شده اگه دوستی این ایراد رو تجربه و رفع عیب کرده راهنمائی کنه ممنون ایا این ایراد از فلش ویا از سی پی یو میتونه باشه؟

toke

کاربر VIP
2014-04-24
32
43
سلام خدمت اساتید ودوستان گرامی .یک استرانگ 4610 قدیمی دارم که روشن میشد ولی تصویر نداشت .تصویر رو مستقیم از cpu گرفتم وحالا تصویر یعنی منو را دارم ولی زمانی که از پشت خاموش -روشن میکنم هیچ چیز سیو نمیشود میدونم قدیمیه اما اگر دوستان نظری در رایطه با این مسیله دارند ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . فلش هم پروگرام شده .مرسی

بالا