ریسیورلیزر2003ciدارم که فقط چراغ سبزآن روشن میشه چکار کنم باتشکردوست عزیز
شما ترانزیستور smd را چک کنید
در ضمن سوال خود را در بخش مربوطه مطرح کنید
با سلامباسلام ریسیور2003ciدارم که فقط چراغ سبز آن روشن میشه لطفا بگین چکارکنم آیا نیاز به فلش دارد یا خیر
دوست عزیز برای این مدل فعلا امکان پذیر نیستسلام کسی میدونه روی lazer 2003 ci چجوری میشه شبکه 3 باز کرد
شمافایلall89رابوسیله لودربه دستگاه ارسال کن تامشکلت حل گردد.ضمن عرض سلام به مديريت سايت - دستگاه من lazer 2003 ci است. سيگنال و اسم تمام كانالها را دارم ولي تصوير ندارم بايد چكار كنم متشكرم..
ديود زينر 52a مقاومت : نارنجي.نارنجي. قهوهايدوستان سلام
یک رسیور لیزر 2003 برایم آورده اند که روشن می شود اما در هنگام کانال یابی عمل نمی کند.این رسیور را قبلا جایی تعمیر کرده اند.در تغیه آن مقاومت r15 به طور کامل سوخته بود.همچنین دیود d8.اما نکته عجیب این بود که دیود d8 دیود زنر بود.به نظر من که این دیود نمی تواند زنر باشد و تعمیرکار قبلی دیود زنر را به جای دیود یکسو ساز به کار برده است.متاسفانه تغذیه دیگری در اختیار ندارم که بخواهم مقایسه کنم.از دوستان اگر کسی هست که تغذیه لیزر را در دست دارد،ممنون می شوم که مقدار اهم مقاومت r15 و نوع دیود d8 را بگوید.
با درود دوست گرامیبا سلام خدمت استاد محترم روتانا من يك دستگاه ليزر 2003 دارم پاور كوچك . مشكل من اينه كه خازن c3و زينر d8و مقاومت r15 به شدت سوختند حتي خازن تركيده بود . لطفا راهنمايي كنيد كه اشكال از كجاست متشكرم...
با درود دوست گرامیليزر2003 پچ ولودر مي خوام كمكم كنيد:s13::dast:
با درود کاربر گرامیسلام من يك ليزر2003 دارم تغذيه مشكل داشت دورستش كردم روشن شد سوكتش شل بود محكمش كردم خاموش شد حالا چراغ سبزوچند خط روي صفحه نمايش مياد چيكار كنم راهنماييم