تاپيك پرسش وپاسخ رسيورهاي ليزر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ariantk

کاربر
2007-12-06
25
13
باسلام دوست عزيز دستگاه من كارتي است خازن 220uf 50v ترليده بود تعويض كردم تصوير امد ولي اشتباه كردم زماني كه دستگاه روشن بود سوكتش رو دراورد وجازدم كه اين اتفاق افتاد حالا دستگاه رو روشن ميكنم فقط چراغ سبزروشن ميشه وچند نقطه روي صفحه ظاهر ميشه وقطي دكمه پاور رو نگر مي دارم چهار8 روي صفحه ظاهر مي شود فكر ميكنم كامل توضيح داده باشم با تشكر

ariantk

کاربر
2007-12-06
25
13
راستي تصوير روي صفحه تلوزيون ندارم امدم اپگرد ش بكنم انجام نميشه

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام دوست عزيز دستگاه من كارتي است خازن 220uf 50v ترليده بود تعويض كردم تصوير امد ولي اشتباه كردم زماني كه دستگاه روشن بود سوكتش رو دراورد وجازدم كه اين اتفاق افتاد حالا دستگاه رو روشن ميكنم فقط چراغ سبزروشن ميشه وچند نقطه روي صفحه ظاهر ميشه وقطي دكمه پاور رو نگر مي دارم چهار8 روي صفحه ظاهر مي شود فكر ميكنم كامل توضيح داده باشم با تشكر
با درود دوست گرامی
احتمال اینکه دستگاه شما اسیب جدی دیده باشد بسیار زیاد است وحتی ممکن استcpu ان مورد دار شده باشد.
کمترین ضرر رسیده به دستگاه خالی شدن فلش وصدمه به پاور ان است.
ولتاژهای پاور را جدا چک کنید
اگر سالم بود باید کابل جیتگ برسیور وصل کنید ببینید پردازنده شناسایی میشود؟
اگر شناخت دستگاه را جیتگ کنید باید تجربه کافی برای همه این کارها داشته باشید که معلوم است ندارید والا سوکت دستگاه روشن را نمیکشیدید!
بنظر من تا کار از این خراب تر نشده به یک تعمیرکار معتمد مراجعه کنید:eek:k:

آخرین ویرایش:

ariantk

کاربر
2007-12-06
25
13
سلام باتشكر ازراهنمايي شمالطفا در مورد جيتك تزضيح كاملي به من بدين وفيلهايي كه مورد نياز است برام بگزاريد راستي بنده نصابم وتعمير كار تلوزيون كم وبيش ازرسيورهم سرم ميشه ولي تابحال انجام ندادم دوست دارم ياد بگيرم كمكم كني براي ياد
گيري با سپاس

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام باتشكر ازراهنمايي شمالطفا در مورد جيتك تزضيح كاملي به من بدين وفيلهايي كه مورد نياز است برام بگزاريد راستي بنده نصابم وتعمير كار تلوزيون كم وبيش ازرسيورهم سرم ميشه ولي تابحال انجام ندادم دوست دارم ياد بگيرم كمكم كني براي ياد
گيري با سپاس
با درود دوست گرامی
کلیه نکات درباره جیتگ در بخش مربوطه توضیح کامل داده شده است وهمانطور که گفتم نیاز به تجربه تعمیراتی درکار رسیور داره واگر نمیدانید کار را بدتر نکنید!
اینم جیتگ پردازنده رسیور شما:
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=21905

ariantk

کاربر
2007-12-06
25
13
با سلام باتلاش من وراهنمايي شما انشا الاه دروستش ميكنيم كمكم كنيد

naeini

کاربر
2010-01-05
1
2
رمز دستگاه لیزر مدل2003ciرا فراموش کردم چکار کنم ایا رمز مادر یا راه دیگری هست ممنون میشم راهنمایی کنید

تذکر:
پرسش خود را در تاپیک مربوطه ارسال کنید
پرسش شما به تاپیک مربوط برای بار اول منتقل شد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mahmoodfarhad

کاربر
2009-05-08
3
0
دوستان لطفا مراکمک کنید من رسیور لیزرسی ا ی دارم که تصور ان پر پرمیزنه تصویر میاد و میرود باتشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان لطفا مراکمک کنید من رسیور لیزرسی ا ی دارم که تصور ان پر پرمیزنه تصویر میاد و میرود باتشکر
با درود كاربرگرامي
ايراد دستگاه شما سخت افزاري هست وقبلا در بخش تعميرات رسيورها كه كاربران ويژه ميتوانند از ان استفاده كنند مطرح شده است:eek:k:

mahmoodfarhad

کاربر
2009-05-08
3
0
من نمیتوانم در بخش تعمیرات وارد شوم لطفا در این زمینه مرا راهنمایی کنید ! با تشکر !

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
من نمیتوانم در بخش تعمیرات وارد شوم لطفا در این زمینه مرا راهنمایی کنید ! با تشکر !
با درود دوست گرامي
استفاده از بخش تعميرات مخصوص كاربران ويژه هست كه حق عضويت پرداخت كرده اند:eek:k:

setare77

کاربر
2010-05-20
1
0
سلام

نمی دونم سوالم رو باید اینجا مطرح کنم یا نه
من یه کارت tv SNAZZI همراه با نرم افزار درایور SNAZZI که مربوط به 6 سال پیش می باشد دارم ... اما الان روی سیستم تصویر داره ، اما صدا نداره .... نمی دونم مشکل از کجاست ... آیا کارت TV قدیمی هست و به سیستم الان نمی خوره یا اینکه باWINDOWS 7 همخونی نداره؟ هر کاری هم کردم اما صداش برنمی گرده !! رسیور هم LAZER هست و روی تلویزیون صدا داره ، فقط روی سیستم کامپیوتر صدا نداره....

لطفا منو راهنمایی کنید که واقعا مشکل از کجاست؟

sarian

کاربر
2010-06-07
1
0
42
سلام. من یک ذستگاه نیوشن باکس 501 دارم. مشکل من اینه که نمیتونم چندتا جهت رو باهاش بگیرم. یعنی وقتی ال ان بی ها رو تک تک به رسیور میزنم هرکدومشونو جداگونه میزنم میگیردشون اما وقتی بزنمشون به سویچر بعد به رسیور فقط یکیشونو میگیره. خواهش میکنم از دوستان هرکسی میتونه راهنماییم کنه. توروخدا!

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام. من یک ذستگاه نیوشن باکس 501 دارم. مشکل من اینه که نمیتونم چندتا جهت رو باهاش بگیرم. یعنی وقتی ال ان بی ها رو تک تک به رسیور میزنم هرکدومشونو جداگونه میزنم میگیردشون اما وقتی بزنمشون به سویچر بعد به رسیور فقط یکیشونو میگیره. خواهش میکنم از دوستان هرکسی میتونه راهنماییم کنه. توروخدا!
با درود
یا سوییچر خرابه یا اینکه حضرت شما زحمت معرفی ماهواره ها را به سوییچ نکشیده اید
اگر سررشته در نصب ندارید از
نصاب استفاده کنید:eek:k:

دلشکسته

کاربر
2010-05-21
1
1
سلام.من یه دستگاه لیزر 2003 کارتی دارم که آنرا آپگرید کردم اما یه دفعه خاموش شد ان را تنظیم کا رخانه ای کردم ولی چراغ سبزش کم رنگ شده و.تصویر هرچند دقیقه قطع ووصل میشه لطفا راهنمایی کنید.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام.من یه دستگاه لیزر 2003 کارتی دارم که آنرا آپگرید کردم اما یه دفعه خاموش شد ان را تنظیم کا رخانه ای کردم ولی چراغ سبزش کم رنگ شده و.تصویر هرچند دقیقه قطع ووصل میشه لطفا راهنمایی کنید.
با درود
مشكل دستگاه شما سخت افزاري ومربوط به پاور ميشود بهتر است به تعمير كار ماهر مراجعه كنيد

jaki1357

کاربر
2006-12-08
22
19
با سلام من شماره خازن c6وی برد منبع تغذیه لیزر2003رومیخاستم چن خازنش گم شده ممنون میشم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود دوست گرامي
استفاده از بخش تعميرات مخصوص كاربران ويژه هست كه حق عضويت پرداخت كرده اند:eek:k:

با سلام من شماره خازن c6وی برد منبع تغذیه لیزر2003رومیخاستم چن خازنش گم شده ممنون میشم
با درود
اينجا فقط مباحث نرم افزاري بررسي ميشود مشكلات سخت افزاري در تالار تعمير رسيور:eek:k:

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
کمک فوری ؟

با سلام من رسیور نیوشن باکس مدل 501 دارم که مدتی است کنترل دستگاهم شکسته وخراب شده است میخواستم بدونم از کجا میتونم برای رسیورم کنترل پیدا کنم یا ماله کدوم دستگاه با این مدل سازگاره و از کجا میتونم پیدا کنم در ضمن این مدل رسیور منوی کد دهی دستی داره یا نه و چطور میشه فعالش کرد یا همون رمزش چنده ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا