از لینک ریر دریافت کنیدبا سلام به همه من نرم افزار استار ست 150d-plus دارم با سخت افزار 7 وe127 نرم افزارش رو می خواهم کی داره و از کی یا کجا می تونم بگیرم .
سلام
من یک استارست 1600d superدارم نمیدانم چه برنامه ای روش بریزم
لطفا مرحمت بفرمایید
در صورت on شدن دستگاه شما باید توست متخصص تعویز فلاش گرددسلام دوست عزيز شما كه زحمت كشيديد محبت كنيد بگوئيد چاره چيست كه از دست مشكل on نجات پيدا كرد كامل راهنمائي كنيد ممنون ميشم موفق باشيد من منتظر كمك شما هستم
سلام خدمت همه دوستان من دستگاه استارست1500d super mk2 را كه سالم بود با اخرين فايل سايت satdw اپگريد كردم ولي ديگه روشن نميشه و فقط چراغ قرمز جلوش روشنه و هر كاري ميكنم اپگريد قبول نمي كنه خواهشمندم هر كس ميتونه من را راهنمايي كنه . متشكرم
با سلام
من یک رسیور مدل
xr-1500d super mkII
خریدم که بعد از 2 روز به مشکل خورد. کنترل هنگ می کنه از کار می افته . فکر کردم اشکال از کنترل هست. یکی دیگه خریدم اما باز هم هنگ کی کنه
فهمیدم اگه از پشت خاموش روشن کنم درست می شه البته دوباره 10 دقیقه بعد از کار می افته. کسی می تونه کمک کنه مشکل چیه و در ضمن اصلا این رسیور هنوز ساپورت می شه یا نه و قدیمیه یا جدید.
این رسیور تقریبا 2 سالی میشه که ساپورت نرم افزاری نمیشه و از دور خارج شده اخرین برنامه رو میتونی از satdw بگیری موفق باشید.باسلام اگه کسی ورژن جدیدxr-1500d super mkii داره لطف کنه برام بزاره ممنونم