تاپيك پرسش وپاسخ وكليه مسايل مربوط به ورلدباكس سيلوروبلك

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
salam ali jan ye barnameh mikhastam ke kanal boomranag ro baz kone
resiver man starsat 230 usb ast
age misheh in barnameh ro baram to sayt bezar

دوست عزیز فعلا نرم افزاری برای باز شدن این کانال در جهت هاتبرد نیست اما اگر داشتن این کانال خیلی مهمه می توانید توسط دستگاه میکرو باکس و با وصل کردن این دستگاه به استارست 230 این کانال در جهت نیلست داشته باشید البته کل پکیج های نیلست باز می شوند شوتایم -الجزیره اسپورت و...........

skarim

کاربر
2009-06-11
1
0
باسلام ریسیورهاویژن9191دارم خودبه خودکانال تعویض میکندخواهش میکنم مراراهنمایی کنیددرصورت لزوم نرم افزارکارخانه ای رامحبت کنید باکمال تشکر

Arsene

کاربر
2009-04-16
1
0
35
سلام دوست عزيز
من رسيورم ورلدباكس -سيلور 2 هست از امروز همه شبكه هايي كه قبلا باز ميشدن مشكل پيدا كرده و باز نميشن مشكل چيه ؟
با تشكر

rasool2020

کاربر
2009-06-16
61
72
سلام دوست عزيز
من رسيورم ورلدباكس -سيلور 2 هست از امروز همه شبكه هايي كه قبلا باز ميشدن مشكل پيدا كرده و باز نميشن مشكل چيه ؟
با تشكر
با سلام شما باید اخرین برنامه رو دانلود کنید و دستگاهتون رو اپدیت کنید مشکلتون حل میشه
:eek:ky:

ba13

کاربر
2008-06-15
6
0
علی جان
سلام و خسته نباشید
من دستگاه 550 یولترا داشتم تا چند روز پیش و با اون توسط دو دیش سه ماهواره هارتبرد و نایلست و اینتل ست استانی
را با یک سویچر یک به چهار داشتم با طول سیم حدود 10 متر تا این که رسیور 95 خریدم و دستگاه قبلی رو به برادرم
با طول سیم حدود 51 متر دادم و با یک لانبی دو سوزنه از هارتبرد به ایشان دادم حال مشکلم این که
وقتی دو سوزن لانبی هارتبرد وصل باشد من دو هاهوار نایلست و اینتلست من قطع می شود و فقط من هم هارتبر رو دارم ولی وقتی که سوزن سمت برادرم
رو قطع می کنم برای من هر سه ماهواره رو دارم
لطف کنید منو راهنمای بفرمایید قبلا از زحماتتون سپاس گذارم
فوری

ba13

کاربر
2008-06-15
6
0
علی جان ظاهرآ خیلی سرت شلوغه
یک لطفی هم به ما کرده جوابم بده

masadi

کاربر
2009-02-09
1
0
سلام
من ماهواره اینتل ست استانی رو نصب کردم ولی بجز کا نال های اصلی و یکی دو کانال (جام جم و ...) دیگر و چند رادیو هیچ یک از کانال های استان ها را نمی گیرد. ایا باید فرکانس استان ها را جدا جدا تعریف کنم؟ در ضمن من از کارت sky star 2.8 روی کامپیوتر استفاده می کنم.

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام
من ماهواره اینتل ست استانی رو نصب کردم ولی بجز کا نال های اصلی و یکی دو کانال (جام جم و ...) دیگر و چند رادیو هیچ یک از کانال های استان ها را نمی گیرد. ایا باید فرکانس استان ها را جدا جدا تعریف کنم؟ در ضمن من از کارت sky star 2.8 روی کامپیوتر استفاده می کنم.

دوست عزیز دلیل سرچ نشدن تمامی کانالها ابتدا می تواند مربوط به سیگنال ضعیف باشد و بعد هم نبود فرکانس های بعضی کانالها که معمولا با سرچ روی حالت network مشکل رفع می شود برای دیدن لیست کانالهای این ماهواره و همچنین فرکانس ها به لینک زیر مراجعه فرمایید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علی جان
سلام و خسته نباشید
من دستگاه 550 یولترا داشتم تا چند روز پیش و با اون توسط دو دیش سه ماهواره هارتبرد و نایلست و اینتل ست استانی
را با یک سویچر یک به چهار داشتم با طول سیم حدود 10 متر تا این که رسیور 95 خریدم و دستگاه قبلی رو به برادرم
با طول سیم حدود 51 متر دادم و با یک لانبی دو سوزنه از هارتبرد به ایشان دادم حال مشکلم این که
وقتی دو سوزن لانبی هارتبرد وصل باشد من دو هاهوار نایلست و اینتلست من قطع می شود و فقط من هم هارتبر رو دارم ولی وقتی که سوزن سمت برادرم
رو قطع می کنم برای من هر سه ماهواره رو دارم
لطف کنید منو راهنمای بفرمایید قبلا از زحماتتون سپاس گذارم
فوری

با سلام
دوست عزیز این مشکل مربوط به اتصالی که معمولا یا مربوط سوئیچر و یا کابلهای رابط خلاصه این که مشکل خیلی پیچیده نیست آیا از دو سوئیچر مجزا استفاده شده؟

آخرین ویرایش:

Nokia n73

کاربر
2009-05-28
148
465
39
دوست عزيز به گفته علي آقا عيب از سويچه چون از من هم همينطوره سويچ را عوض كن خوب ميشه

sozuki

عضو فعال
2006-10-04
106
377
میکزوباکس مرد و رفت
ایرانیها خیلی بی وفا هستن یک فاتحه هم بهش نخودن

zambrota

کاربر
2009-02-05
17
17
دوستان یه سوال داشتم از علی ریسیور وبه جای اینکه پست حذف کنه جواب بدهد که همه رو قانع کنه سوالم اینه چرا شما برعکس سایتهای دیگه که هیچ خبری از وصل مجدد میکرو نمیدهند و همگی پست ان رو حذف کردند اینقدر اصرار به خبررسانی برای وصل مجدد میکروی داریدوخبراز هفته های میدهید که وجود خارجی ندارند میشود یه توضیحی بدهید که یکی گمراه مثل من قانع بشوم این هم بگویم توهین نکردم که بهانه ای برای اخراجم ازسایت بشود سوال کردم پاسخ می خواهم ..متشکرم

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
دوستان یه سوال داشتم از علی ریسیور وبه جای اینکه پست حذف کنه جواب بدهد که همه رو قانع کنه سوالم اینه چرا شما برعکس سایتهای دیگه که هیچ خبری از وصل مجدد میکرو نمیدهند و همگی پست ان رو حذف کردند اینقدر اصرار به خبررسانی برای وصل مجدد میکروی داریدوخبراز هفته های میدهید که وجود خارجی ندارند میشود یه توضیحی بدهید که یکی گمراه مثل من قانع بشوم این هم بگویم توهین نکردم که بهانه ای برای اخراجم ازسایت بشود سوال کردم پاسخ می خواهم ..متشکرم

دوست عزیز زیرا دیگر سایت ها از ابتدا حتی قبل از اینکه این دانگل وارد بازار شود شروع کردن به تبلیغات و فروش و وقتی مشاهده کردند بدهکار بسیاری از کاربران می شوند بخش مربوط به این دانگل مخفی کردند سایت های که روز اول تبیلغات این دانگل با این عنوان جالب : دانگل ماهواره ای میکرو باکس بازکننده 90% پکیج ها ارسال سریع به تمام نقاط ایران بالای سایت قرار می دانند حال من مقصر هستم یا آنها که باعث شدند هزاران کاربر که تا به حال از دانگل و شیرینگ ماهواره ای چیزی نمی دانستند به فکر تهیه باشند و الان هم که قطع شده همان سایت ها باید پاسخگو باشند نه من

بله باز هم تاکید می کنم شیرینگ این دستگاه وصل می شود دلیل اصرار هم این است که رقیبان از الان شروع کردند به تبلیغات در مورد محصولات خود و اگر قرار نبود وصل شود وعده بی خودی نمی دادم طرف فروشنده نمی خواهم نام ببرم هزار میکرو باکس یا کمتر طی چند ماه گذشته فروخته و الان دانگل های دیگر می فروشد مانند تامیر و غیره دلیل اینکه شما را می خواهند مطمئن سازد وصل نمی شود این است که قصد دارند مجدد مبلغی را از شما دریافت و دانگل دیگری را به شما بدهند که هیچ اعتباری ندارد چناچه شیرینگ میکرو باکس هم وصل نشود مشکلی نیست خود من سرور جدید حتی با صرف هزینه زیاد راه اندازی می کنم که فقط جواب یک سری آدم های بی سواد بدهم بعد اینکه باور کنید شیرینگ هوایی هیچ ثباتی ندارد حتی اگر بهترین ساپورت داشته باشد پیشنهاد می کنم کلا دور رسیورهای دو تیونر و انواع دانگل خط بکشید برای همیشه

zanjansat

کاربر
2006-10-20
52
189
قبول دارم که شرینگ اینترنتی بهتره
ولی خیلی جاها کامپیوتر هم ندارند
علاوه بر اون قیمت های پایین سیستم شرینگ ماهواره ای باعث شده
من y4 هم به خیلی ها دادم اینو قبول دارم که y4 شرینگ بهتری نسبت به میکرو داره
ولی دیدم و مطمئنم سخت افزار y4 مف هم نمی ارزه البته سری اول y4 دارا ی خروجی ای وی هم بود
ولی بعدا اونو حذف کردن
مسئولین شرینگ نباید بیشتر از این طولش بدن چون اعتبارشون زیر سوال میره
--------------------------------------------------------------------------------

مسئولین شرینگ با به تاخیر انداختن وصل شدن شرینگ خدوشون رو زیر سوال میبرند
یه حرکت کوچیک میتونه همه چیز رو برگردونه
--------------------------------------------------------------------------------

فقط تنها چیزی که میتونه همه رو از نا امیدی خارج کنه وصل مجدد شرینگ

علی اقا لطفا با مسئولین مکاتبه کن و بگو
اگه شده برای مدت کوتاه شرینگ رو وصل کنند
یا شرینگ رو وصل کرده و تو این فاصله نرم افزار جدید ارائه بدن

rasool2020

کاربر
2009-06-16
61
72
با سلام علی اقا خسته نباشید دوست عزیز تا اخر این هفته وصل میشه یا نه یه لطفی بکن جواب این سوالمو بده چون واقعا کلافه شدم 2 ماه که من حتی شکایتی هم نکردم نه از شما نه از کسی دیگر. البته از زحمات شما چه در این سایت و حتی در سایت های دیگر قدر دانی کردم از کسانی هم که زود تصمیم میگیرند و ناسزا میگویند انتقاد کردم در اینجا و جاهای دیگر . لطفا جواب من را بدهید که ایا تا اخر این هفته وصل میشود یا خیر

AKS2511

کاربر
2009-05-31
94
295
39
دوستان توجه کنند
icon2.gif
چه نصاب چه استفاده کنند گان علی آقا زحمات زیادی در همه مورد می کشند به خصوص در مورد میکرو باکس لذا به دور از انصاف هست که به جای تشکر به ایشان توهین شود مگر علی آقا سازنده یا فروشنده هستندایشان زحمت میکشند از سازندهگان اطلاعات کسب کرده وبه ماها انتقال میدهند لذا از دوستان تقاضا میشود که از جملات طعنه وتوهین آمیز خوداری کنند در ضمن همه از خرید میکرو باکس ضرر کرده اند یا از نصب آن لذا خواهشمند صبر داشته باشید وبه خدا توکل کنید توجه داشته باشید به محض وصل میکروباکس علی آقا را فراموش کرد حتی یک تشکر خشک وخالی هم ازش نمی کنید
icon2.gif
از همه عزیزان پوزش می طلبم

AKS2511

کاربر
2009-05-31
94
295
39
دوست عزیز زیرا دیگر سایت ها از ابتدا حتی قبل از اینکه این دانگل وارد بازار شود شروع کردن به تبلیغات و فروش و وقتی مشاهده کردند بدهکار بسیار

علی جان خوشحال که به خودت ایمان داری وبه حرفی که می زنی یقین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین

AKS2511

کاربر
2009-05-31
94
295
39
دوست عزیز زیرا دیگر سایت ها از ابتدا حتی قبل از اینکه این دانگل وارد بازار شود شروع کردن به تبلیغات و فروش و وقتی مشاهده کردند بدهکار بسیاری از کاربران می شوند بخش مربوط به این دانگل مخفی کردند سایت های که روز اول تبیلغات این دانگل با این عنوان جالب : دانگل ماهواره ای میکرو باکس بازکننده 90% پکیج ها ارسال سریع به تمام نقاط ایران بالای سایت قرار می دانند حال من مقصر هستم یا آنها که باعث شدند هزاران کاربر که تا به حال از دانگل و شیرینگ ماهواره ای چیزی نمی دانستند به فکر تهیه باشند و الان هم که قطع شده همان سایت ها باید پاسخگو باشند نه من

بله باز هم تاکید می کنم شیرینگ این دستگاه وصل می شود دلیل اصرار هم این است که رقیبان از الان شروع کردند به تبلیغات در مورد محصولات خود و اگر قرار نبود وصل شود وعده بی خودی نمی دادم طرف فروشنده نمی خواهم نام ببرم هزار میکرو باکس یا کمتر طی چند ماه گذشته فروخته و الان دانگل های دیگر می فروشد مانند تامیر و غیره دلیل اینکه شما را می خواهند مطمئن سازد وصل نمی شود این است که قصد دارند مجدد مبلغی را از شما دریافت و دانگل دیگری را به شما بدهند که هیچ اعتباری ندارد چناچه شیرینگ میکرو باکس هم وصل نشود مشکلی نیست خود من سرور جدید حتی با صرف هزینه زیاد راه اندازی می کنم که فقط جواب یک سری آدم های بی سواد بدهم بعد اینکه باور کنید شیرینگ هوایی هیچ ثباتی ندارد حتی اگر بهترین ساپورت داشته باشد پیشنهاد می کنم کلا دور رسیورهای دو تیونر و انواع دانگل خط بکشید برای همیشه
علی جان خوشحالم که به حرفی که میزنی یقین داری وبه خودت ایمان آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین

بالا