تاپيك پرسش و پاسخ کارتهای Dvb ومسايل مربوط به راه اندازيDVB

shasasa

کاربر
2008-06-13
65
127
از ip data 1.5 استفاده میکنم مشکل حل نمیشه؟ هنگام باز کردن prof ip data با این ارور مواجه میشم.Make sure you have installed the Virtual MPE Decoder Adapter Driver. مشکل از کجا هست.چطوری باید Virtual MPE Decoder را نصب کردید؟بروی ویندوز 7 با تشکر

abod

کاربر
2006-10-21
90
529
توصیه برای خرید

سلام دوستان من هیچ اشنایی با dvb ندارم ولی درصدد تهیه ان هستم لطفا راهنمایی بفرمایید:
1. با توجه به عدم اشنایی خرید ان معقول است یا نه ؟ در صورت مثبت بودن جواب ایا می توان سریع کار با ان را فرا گرفت ؟
2. بهترین مدل کارت dvb موجود در بازار را معرفی نمایید با ذکر قیمت لطفا ؟
3. هر توضیح ، تجربه و توصیه مفید ی دیگری در این رابطه دارید خواهشمند است ذکر کنید ! ممنون!

اگر مادربرد رایانه شما درگاه (Slot) از نوع PCI-express دارد

i451348_p1cie.jpg

shasasa

کاربر
2008-06-13
65
127

abod

کاربر
2006-10-21
90
529
نصب کارت شبکه پروف

از ip data 1.5 استفاده میکنم مشکل حل نمیشه؟ هنگام باز کردن prof ip data با این ارور مواجه میشم.Make sure you have installed the Virtual MPE Decoder Adapter Driver. مشکل از کجا هست.چطوری باید Virtual MPE Decoder را نصب کردید؟بروی ویندوز 7 با تشکر

با سلام و عرض ادب
برنامه Prof IP Data 1.5 خیلی زیبـا داره به شما اخطار میدهد که شما کارت شبکه را نصب نکردید
در واقع Virtual MPE Decoder یک Network Controller یا همان کارت شبکه میباشد
که در لیست Hardware ما اضافه میشود و ارتباط مستقیم با نرم افزار Prof IP Data 1.5 دارد.

شما وقتی برنامه Prof IP data را اجرا میکنید این برنامه بصورت اتوماتیک ابتدا دنبال صحت نصب Virtual MPE Decoder میگردد . اگر نصب بود برنامه اجرا میشود و اگر نصب نبود به شما اخطار میدهد و به شما میگوید مطمئن باشید که کارت شبکه Virtual MPE Decoder را نصب کرده اید.

آموزش نصب آن خیلی زیبـا و مصور در سایت خود پروف برای آن دسته از کسانی که بلد نیستند یک کارت شبکه را نصب کنند با عکس آموزش داده شده است.

شما وارد سایت شوید و در سمت چپ سایت در منطقه آبی رنگ در بخش Support روی گزینه MPE Manual Installation کلیک کنید.

به همین راحتی

hadi1258

کاربر
2010-08-22
22
36
39
سلام دوست عزیز
خسته نباشید
سوالم اینه که من میخوام مدل 5922 اکسترنال بخرم
مشکلم اینه که به دلیل اینکه تو آپارتمان هستیم و پ ا ر ا ز ی ت داریم و کابلمم هم طولانی هستش و دقیق هم نشد که جهت یابی کنم ؛ واسه همین بیشتر فرکانس ماهواره هایی رو که دارم با افت سیگنال مواجهم و بعضی از شبکه ها را رو ندارم ( اکثر ماهواره ها 50 درصد دارم )
حالا سوالم اینه که :
رسیور با چنین وضعی کانالهای اصلی و زیادی را می گیرد آیا وضع روی کارت دی وی بی اکسترنال 5922 همین حالت هست یعنی هر چه روی رسیور دارم توی کارت دی وی بی هم دارم ؟ یا نه وضع در کارت دی وی بی بد تر از رسیور خواهد بود ؟
همین میخوام هر چی تو رسیور هست ( با هر وضعیتی ) توی کارت هم باشه ....
خیلی خیلی ممنون و متشکرم
:eek:k::in_love:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

دوست عزیز وضعیت یکسان میباشد
ضمنن 50؟ سیگنال ملاک نیست
روی بعضی دستگاه ها 50 زیاده بعضی کم
شما اگر دیشتون تنظیم باشه باید فرکانس 12437 رو رو هاتبرد داشته باشید
چند نکته
بشقاب خود را تنظیم دقیق کنید مثلن روی فرکانس 12437 که پاررررازیت معمولن نیست
برای انتقال سیگنال بهتر و افت کم و عمر بیشتر تیونر دستگاه از سیم مرغوب مثل سیمکو یا سیمیا و دیگر سیمهای تمام مس استفاده کنید
همینطور ال ان بی مرغوب...

Jingol

کاربر
2012-01-17
12
53
یک نرم افزار برای کارت DVB میخوام که گزینه USALS داشته باشه، DVB Dream دارم دایسک داره که پیدا کردن یکی یکی ماهواره ها وقت گیر هست ( میشه DVB Dream گزینه یوزالز بهش اضافه بشه ؟ )

tech.star1384

کاربر
2012-07-13
1
2
با سلام خدمت همه تیم مدیریتی سایت

با کدام پلاگین میشه همه کانال های کارتی را آسان و بدون دردسر باز کرد؟
و به نظر شما کدام پلیر از همه بهتره و با اکثر پلاگین ها سازگاره چون ProgDVB خیلی وقتا سنگین کار می کنه؟
در صورت امکان راهنمایی کامل بفرمائید.
با تشکر

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
درود
DVB Dream رو هم امتحان کنید
شما باید پلاگینهای شرینگ اینترنتی که در بخش هست رو استفاده کنید اکثر کانلها باز میشوند
ولی...
احتیاج به ای دی اس ال و خرید ی سی کم دارین که 10 هزارتومان به بالاست ماهیانه

برای شرینگ و بازکردن رایگان نیز این قسمتها مطالعه کنید

[h=2]تالار کارت شیرینگ(اشتراک گذاری کارت با اینترنت)[/h]

بالا