تاپيک پرسش و پاسخ و مشکلات نرم افزاري و متفرقه مربوط به کامپيوتر

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
دوستان عزيز مشکلات و سوالات نرم افزاري خود در مورد کامپيوتر در اين تاپيک عنوان کنيد.

آخرین ویرایش:

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
کمک مهم: فایلی که دیگر دیده نشد!

دوستان مشکل مهمی که برایم پیش آمده و واقعا نیاز به راهنمایی دارم این است که
دیروز چند عکس مهم خانوادگی را در یک فولدر به نام aksss قرار دادم و آن را تبدیل به فایل مخفی کردم که وقتی به folder option رفتم متوجه شدم که کامپیوترم ویروس گرفته و به هیچ وجه فایلهای مخفی را نشان نمی دهد و از گزینه do not show hidden files … خارج نمی شود حال از دوستان می خواهم اگر واقعا راهی وجود دارد که بدون ویروس کشی و عوض کردن ویندوز بشود( به علت کمبود وقت و نیاز مبرم ) حداقل این فایل را مشاهده کرد و از حالت hidden خارج نمود لطفا کمک کنند و اگر امکان ندارد بهترین انتی ویروس چیست؟ و راه حلها چیست؟ اما واقعا مسئله من دیدن دوباره این فایل فعلا بدون ویروس کشی و ... می باشد که امیدوارم راهی وجود داشته باشد!

arash558

کاربر
2009-09-20
39
118
34
بله شما از منوی استارست برو به قسمت Search بعدش
روی قسمت
All File And Folders
کلیک کن
بعدش درایوی که اون فایلها داخلش بودن رو انتخاب کن
بعدش روی گزینه
More Advanced Options
کلیک کن و گزینه ی
Search hidden Files
رو تیک بزن
بعدش هم روی دکمه ی
Search
کلیک کن بعدش تمام فایلهای مخفی رو پیدا میکنه

sahari308

کاربر
2010-05-05
4
2
40
سلام
یه نرم افزار چند کیلوبایتی هست تو فروم های ایرانی راحت پیدا میشه اسمش unhidden

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
دوستان مشکل مهمی که برایم پیش آمده و واقعا نیاز به راهنمایی دارم این است که

دیروز چند عکس مهم خانوادگی را در یک فولدر به نام aksss قرار دادم و آن را تبدیل به فایل مخفی کردم که وقتی به folder option رفتم متوجه شدم که کامپیوترم ویروس گرفته و به هیچ وجه فایلهای مخفی را نشان نمی دهد و از گزینه do not show hidden files … خارج نمی شود حال از دوستان می خواهم اگر واقعا راهی وجود دارد که بدون ویروس کشی و عوض کردن ویندوز بشود( به علت کمبود وقت و نیاز مبرم ) حداقل این فایل را مشاهده کرد و از حالت hidden خارج نمود لطفا کمک کنند و اگر امکان ندارد بهترین انتی ویروس چیست؟ و راه حلها چیست؟ اما واقعا مسئله من دیدن دوباره این فایل فعلا بدون ویروس کشی و ... می باشد که امیدوارم راهی وجود داشته باشد!

دوست من منم یه همچین مشکلی داشتم
بهترین را اینه که با یه کامپیوتر دیگه که همچین مشکلی نداره فایل رو از
حالت هایدن در بیاری

Hearing

کاربر
2010-07-24
3
2
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم انجمن

دوستان من یه لبتاپ 1557 دل دارم که تازه خریدم و ظاهرا ویندوز اکس پی رو ساپورت نمیکنه

العان روش ویندوز 7 نصب کردم اما ....

مشکل اینجاست که با لودرها و نرم افزارهای موجود نمیشه هیچ رسیوری رو آپ کرد یا بکاپ گرفت

اصلا بعد از زدن دکمه استارت هیچ عملی انجام نمیشه . . !

در صورتی که کام پورد نصب شده ( از اینترنت درایور 7 رو دانلود کردم )

در ضمن در انجام این عملیات با کامپیوتر خونه هیچ مشکلی ندارم با همون کابل

میخواستم ببینم آیا راهکار خواصی وجود داره ؟ آیا نرم افزارهای تحت 7 باید گیر بیارم ؟

لطفا اگر کسی در این مورد اطلاعات داره و میتونه کمک کنه دریغ نکنید که همکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم

با تشکر
.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم انجمن

دوستان من یه لبتاپ 1557 دل دارم که تازه خریدم و ظاهرا ویندوز اکس پی رو ساپورت نمیکنه

العان روش ویندوز 7 نصب کردم اما ....

مشکل اینجاست که با لودرها و نرم افزارهای موجود نمیشه هیچ رسیوری رو آپ کرد یا بکاپ گرفت

اصلا بعد از زدن دکمه استارت هیچ عملی انجام نمیشه . . !

در صورتی که کام پورد نصب شده ( از اینترنت درایور 7 رو دانلود کردم )

در ضمن در انجام این عملیات با کامپیوتر خونه هیچ مشکلی ندارم با همون کابل

میخواستم ببینم آیا راهکار خواصی وجود داره ؟ آیا نرم افزارهای تحت 7 باید گیر بیارم ؟

لطفا اگر کسی در این مورد اطلاعات داره و میتونه کمک کنه دریغ نکنید که همکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم

با تشکر
.

با درود

دوست عزيز به راحتي ميتوان ويندوز xp روي اين لب تاپ نصب کرد فقط بايد تنظيمات ستاپ سيستم کمي تغيير دهيد به روش زير عمل کنيد:

1- سيستم را ريستارت کنيد و هنگام بالا آمدن قبل از اينکه سيستم عامل بالا بياد دکمه F2 را فشار دهيد وارد صفحه تنظيمات ميشويد.

2- در صفحه باز شده ONBOARD DEVICES را پيدا کنيد در آن قسمت بايد FLASH CACHE MODULE را روي OFF قرار دهيد سپس ذخيره کرده و مجدد به صفحه اصلي تنظيمات بر گرديد.

3 - گزينه SATA OPERATION را در صفحه پيدا کنيد و روي حالت AHCI قرار دهيد. مجدد ذخيره و به کلي از ستاپ خارج شويد .

اکنون به راحتي ويندوز XP روي سيستم نصب ميشود و با کليه نرم افزارها سازگارهست .

موفق باشيد.

Hearing

کاربر
2010-07-24
3
2
--

سلام و خسته نباشید خدمت شما استاد عزیز

و با تشکر فراوان از پیگیری و ارسال پیام شما

اما قبل از هر چیز خدمت شماعرض کنم من همه این راههارو رفتم ولی جواب نداد

در اوایل نصب ویندوز اخطار صفحه آبی میده

که بعضی از دوستان میگن ویندوز هار ساتا رو پشتیبانی نمیکنه چون درایورش رو نداره

اما ویندوز با پشتیبانی از هارد ساتا و قابل نصب روی لبتاپها رو گیر آوردم

روی لبتاپ رفیقم هم نصب کردم عالی جواب داد

اما روی این 1557 اشک مارو در آورده

البته نکته اینجاست که
گزينه sata operation را در صفحه پيدا کنيد و روي حالت ahci قرار دهيد. مجدد ذخيره و به کلي از ستاپ خارج شويد .

انجام دادم

ولی

در صفحه باز شده onboard devices را پيدا کنيد در آن قسمت بايد flash cache module را روي off قرار دهيد سپس ذخيره کرده و مجدد به صفحه اصلي تنظيمات بر گرديد.

همچین گزینه ای پیدا نکردم

اگه کمکم کنید تا روی این لبتاپ رو کم کنم یه عمر دعاتون میکنم
.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام و خسته نباشید خدمت شما استاد عزیز

و با تشکر فراوان از پیگیری و ارسال پیام شما

اما قبل از هر چیز خدمت شماعرض کنم من همه این راههارو رفتم ولی جواب نداد

در اوایل نصب ویندوز اخطار صفحه آبی میده

که بعضی از دوستان میگن ویندوز هار ساتا رو پشتیبانی نمیکنه چون درایورش رو نداره

اما ویندوز با پشتیبانی از هارد ساتا و قابل نصب روی لبتاپها رو گیر آوردم

روی لبتاپ رفیقم هم نصب کردم عالی جواب داد

اما روی این 1557 اشک مارو در آورده

البته نکته اینجاست که

انجام دادم

ولی

همچین گزینه ای پیدا نکردم

اگه کمکم کنید تا روی این لبتاپ رو کم کنم یه عمر دعاتون میکنم
.

با درود

احتمالا موقع نصب XP با ارور acpi.sys در صفحه آبي مواجه ميشويد.

تا گزينه FLASH CACHE MODULE خاموش نباشد SATA OPERATION روي ATA (البته من پست قبل حواسم نبود نوشته بودم AHCI که مربوط به ويستا هست) قرار نميگيرد آيا ذخيره ميشود؟ در ضمن دوست گرامي ورژن BIOS لب تاپ شما چند هست؟ فکر ميکنم بايد آپديت شود . آخرين ورژن BIOS اين لپ تاپ A07 هست ولي من فکر ميکنم شما هم اکنون از A05 استفاده ميکنيد . آخرين ورژن از سايت رسمي دريافت و آپديت کنيد تنظيمات فوق انجام دهيد.به احتمال بسيار زياد مشکل رفع ميشود.

aryan1383

کاربر
2006-10-27
5
3
غیر فعال شدن Dial-up
با سلام
دوستان
ویندوز را تازه نصب و بعد مودم را و بعد با درست کردن شورت کات Dial-up می بینم که ضربدر قرمزی روی شورت کات است و فعال نیست و به اینترنت وصل نمیشه
منتظر راهنمایی شما دوستان هستم

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
غیر فعال شدن dial-up
با سلام
دوستان
ویندوز را تازه نصب و بعد مودم را و بعد با درست کردن شورت کات dial-up می بینم که ضربدر قرمزی روی شورت کات است و فعال نیست و به اینترنت وصل نمیشه
منتظر راهنمایی شما دوستان هستم

با درود

ظاهرا مودم سيستم شناسايي نشده دوست عزيز .از راه انداز مناسب براي مودم استفاده کنيد. آيا سيستم عامل نوع جديدي استفاده کرده ايد؟

aryan1383

کاربر
2006-10-27
5
3
با درود

ظاهرا مودم سيستم شناسايي نشده دوست عزيز .از راه انداز مناسب براي مودم استفاده کنيد. آيا سيستم عامل نوع جديدي استفاده کرده ايد؟

ممنونم
از راه انداز مناسب برای مودم استفاده کنيد. یعنی چه ؟
اگر مودم شناسایی نمیشه چه کار کنیم؟

mohammadrer

کاربر
2008-05-28
4
1
مشکل در win 7

با سلام
من یه فولدر رو از propertis با authenticated users اجازه read , write رو برداشتم حالا هر کاری میکنم نمیتونم برشگردونم لطفا راهنمایی کنید چیزای مهمی توش بود حتی از ویندوز xp هم نمیشه.

komeyl67

کاربر
2010-07-27
13
30
با سلام
من یه فولدر رو از propertis با authenticated users اجازه read , write رو برداشتم حالا هر کاری میکنم نمیتونم برشگردونم لطفا راهنمایی کنید چیزای مهمی توش بود حتی از ویندوز xp هم نمیشه.

اگر ویندوز XP داری این کارها رو انجام بده.
1- ابتدا مثل دفعه های قبل وارد ویندوز شو.
2- سپس log off کن.
3- حالا در اینجا بدون اینکه هیپ user دیگه ای رو انتخاب کنی، 2 بار alt+ctrl+delet رو بزن.
4- حالا ok کن تا به عنوان administrator وارد سیستم بشی.
5- حالا اگه ویندوز ویروسی نباشه میتونی هر بلایی سر فایلها و ویندوز بیاری.

esy710

کاربر
2010-08-02
8
2
38
سلام
من مشكل بزرگي در ياهو دارم واونم اينه كه يكي از ايميلهام كه خيلي مهم
هست رو پاك كردم وحتي از سطل زباله هم پاك كردم وهرچي ميگردم نرم افزاري براي برگرداندن ان پيدا نميكنم
وهرچي نرم افزار هم هست فايل رو از روي هارد برميگردونه در صورتي كه من ميلم رو توكافي نت پاك كردم
لطفا كمكم كنيد

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
سلام به همه دوستان گل
من سوالم رو یک جای دیگه کردم الان نمیدونم کجاست چون محل مناسبش سوال نکردم بهر صورت معذرت از همه اساتید محترم
سوالم این که من روی سیستمم انتی ویروس ندو 32 نصب کردم ولی طریقه ابدیت کردنش رو بلد نیستم جایی دیدم که یوزر وپسورد رو میگذارند ولی نحوه اون رو بلد نیستم
در اصل سوالم این که جایی که یوزر و پسورد رو میگذارند رو برنامه ندو 32 رو بلد هستم ولی نمیدونم کدام یکی از یوزر وپسوردهایی رو که دوستان زحمتش رو میکشن باید در محل اون قرار بدم
ممنون میشم کسی بتونه جواب بده

Sn!p3R

کاربر
2007-06-12
210
764
33
خوب معلومه اون که جدیدترین است
میتوانید برای این کار از مدیر زحمتکش بخش استفاده کنید
و یا
یکی از دوستان یک نرم افزار تولید کردند
که جدیدترین کی ها را در اخیار شما میگذارد

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام اساتید محترم
شرمنده چنذتاسایت **********شکن میخواستم

سلام. دوست گرامی قرار دادن فی لتر شکن - v -p - n و ... بر طبق قانون جرائم رایانه ای بر طبق متنی که آقایان فی لترچی منتشر کرده اند تخلف هست و وبسایت هایی که اقدام به فروش v-p n یا قرار دادن فی لتر شکن و... میکنند آدرس آن سایت فی لتر میکنند. به همین دلیل خلاف قوانین این سایت میباشد درخواست شما

بالا