تاپيک پرسش و پاسخ و مشکلات نرم افزاري و متفرقه مربوط به کامپيوتر

sina4312

مدیر بازنشسته
2010-01-27
1,427
5,840
دوست خوبم
ابتدا بگین که از سایت مایکروسافت آپدیت میگیرین ؟ یعنی ویندوزتون اتومات اپدیت میشه ؟
حال اگه مایکروسافت بهتون آبدیت نمیده می تونین از فایل زیر برای اصلی کردن و کرک کردن و فعال کردن ویندوز تون استفاده بکنید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

استادعزیزی هست کمکم کنه

اگر ویندوز خودتون رو آپدیت کردید و با این پیغام مواجه میشید
this copy of Windows is not genuine, you may be victim of software counterfeiting.
با نصب این فایل از شر این پیام راحت بشید

WGA Remover برای ویندوز XP fh با حجم 1.0 MiB

WGA Remover 2010 for Windows 7 برای ویندوز 7 با حجم 1.3 MiB

بعد از نصب برنامه ویندوز را ری استارت کنید

اگر هنوز هم این مشکل پابرجاست با نصب و اجرای این برنامه رجیستری ویندوز را پاکسازی کنید

Registry Easy 3.8 MB

2009-05-15
0
28,977
حل مشکل

سلام دوستان.سرعت رایانه ام موقعی که باش کارمیکنم وتودستاپ عالیه تنهامشکل من اینه که وقتی رایانه روروشن میکنم ستاپ ونوشته خیلی دوربالامیادوطول میکشه تاواردویندوزبشه ویندوزسون رودوباره نصب کردم وحتاباطری رومادربوردروهم بیرون آوردم وبعداز5دقیقه جازدم تاستاپ به تنظیمات اولیه برگرده ولی بازم فایده نداشت دوربالامیاد.بنظراساتیدمحترم رم یاکارت حافظه ام نیم سوزنشده یاخراب شده باشه.........

Ehsan98-SAT

کاربر
2010-04-20
154
468
35
سلام دوستان از شما تقاضا دارم که به من در این مورد کمک کنید
من فیلمی دانلود کردم که وقتی پلی میکنم codec error - use media player مینویسیه و قطع میشه . با codec نشد فکر کنم قفل باشعه کسی با این مسئله اشنایی داره
در ضمن با مدیا پلی میکنم صفحه ای به ادرس http://freaktorrents.info/unlock/خودتون تست بزنید ببینید میشه . ممنون از زحمات شما

آخرین ویرایش:

jahaname

کاربر
2011-03-07
59
177
با سلام من یک مموری micro sd دارم که مشکل داره می خوام فرمت کنم اما نمی تونم از طریق گوشی هم فر مت نمی کنه وقتی از کامپیوتر می خوام فر مت کنم ارتباط درایور مموری با کامپیوتر قطع می شود مثل اینکه مموری داخل رمریدر نیست کمک کنید

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
ا سلام

دوستان و اساتید محترم در صورت امکان آخرین آپدیت Mobile Intel(R)945 Express Chipset Family برای لب تاپ میخواستم.

باتشکر

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
با سلام

دوستان من از تبدیل کننده 4Media Video Converter Ultimate 6استفاده میکنم مشکل اینه که فیلم های دو ساعته و سه ساعته را دو یا چهار دقیقه آن را تبدیل میکنه ولی ترانه ها را کامل آیا روش خاصی برای تبدیل وجود داره.

mahvarelover

کاربر
2010-01-14
483
609
با سلام

دوستان من از تبدیل کننده 4Media Video Converter Ultimate 6استفاده میکنم مشکل اینه که فیلم های دو ساعته و سه ساعته را دو یا چهار دقیقه آن را تبدیل میکنه ولی ترانه ها را کامل آیا روش خاصی برای تبدیل وجود داره.

احتمالاً سریال نامبر نرم افزار رو وارد نکردی به همین خاطر بهت فقط اجازه میده تا چهار دقیقه تبدیل کنی! نه بیشتر!

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
با سلام

دوستان من بیشتر خریدهام را از اینترنت انجام میدهم وبه دلیل بیشتر شدن سایتهای تقلبی دیگیر میترسم چون شماره رمز کارتو و......

دوستان اگه نرم افزاری دراین خصوص که این سایته را شناسایی کنه را داره لطف کنه در صورت امکان در سایت قرا بده تا ماهم راحتر خرید کنیم
باتشکر

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
با سلام:
اساتید محترم غرض از مزاحمت اینکه بنده از اینترنت یک نرم افزار دانلود نمودم، و زمانی که خواستم آن را نصب کنم با یک مشکلی مواجه شده ام، لطفاً در صورت امکان بنده را راهنمائی فرمائید.
به اطلاع مبارکتان برسانم، نرم افزار مربوطه هیچگونه کارآیی و خاصیتی با محتوای عنوانی که برایش درج نموده بودند ندارد و فقط جنبه فریب کاربران را دارد، که متأسفانه بنده بعد از دانلود و اقدام به نصب تازه متوجه عدم کارآیی نرم افزار مربوطه گردیدم، چونکه به محض دابل کلیک کردن بر روی نرم افزار جهت نصب پیغام خطا می دهد و متعاقباً گویا با همان دابل کلیکی که انجام داده ایم یک نوع کدی نیز بر روی سیستم نصب شده که هر 10 دقیقه یکبار بطور کاملاً خودکار و اتوماتیک مرورگر فایرفاکس را باز می نماید و به وب سایت تبلیغاتی زیر می رود،

http://www.1000kala.net/

نا گفته نماند که بنده یکبار حافظه Cache مرورگر فایرفاکس را حذف نمودم و همچنین یکبار هم به ناچار خود مرورگر فایرفاکس را نیز کلاً پاک نموده و سیستم را یکبار ری استارت نموده و مجدداً اقدام به نصب مرورگر نمودم؛ ولی متأسفانه مشکل کماکان به قوت خود باقی است،
و ضمناً در قسمت Add or Remove Programs خود سیستم نیز چیزی که به آن نرم افزار مربوط باشد نیز نصب نشده است،

مدیران محترم لطفاً بفرمائید چگونه می توانم از شر این مشکل خلاص شوم،

با تشکر از زحمات بی وقفه شما سروران برای این سایت دوست داشتنی.

sady

کاربر
2010-02-27
29
120
دوستان قبلا با هر مرورگری که وارد سایت گوگل میشدم به راحتی میتونستم زبان گوگل را در قسمت ابزار زبان یا همان language tools به فارسی تبدیل کنم ولی الآن نمیشه چون وقتی روی www.[B]google[/B].com/language_tools کلیک میکنم به صورت اتوماتیک میره به translate.google.com و به قسمت language tools نمیره لطف کنید راهنمایی کنید چه طور زبان گوگل رو فارسی کنم

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
سلام وخسته نباشید به همه اساتیدگلم شرمنده سئوالم رواینجامطرح می کنم
میخواستم بدونم کلیپهای تصویری موجوددرyoutubeروچجور میشه دانلودکردایانیازبه نرم افزارخاصی هست جون هیچ لینک دانلودی نداره

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
میخواستم بدونم کلیپهای تصویری موجوددرyoutubeروچجور میشه دانلودکردایانیازبه نرم افزارخاصی هست جون هیچ لینک دانلودی نداره

[h=3]ورژن جديد از قدرتمند ترين نرم افزار مديريت دانلود جهان idm[/h]

2009-05-15
0
28,977
تقدیم به شمادوست عزیزم.نرم افزاروی دانلودرکه حجمش14مگابایت وعالیه.من خودم استفاده میکنم

پیوست‌ها

barcelona1993

کاربر
2012-04-24
56
155
سلام.من از آخرین ورژن موزیلا استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا یه دفعه ای موزیلا بسته و از سایت مورد نظر خارج میشه...

آخرین ویرایش:
2010-12-09
1
0
دوستان سلام جديدا ورژن جديدبرازر گوگل كروم رانصب نمودم درموقع بازكردن گوگل كرم با تابلو your profile coude not opened currerctly مواجه ميشوم از سروران واستادان عزيز تمنا دارم در رفع اين مشكل كارگشايي فرمايند باتوجه به مبتدي بودنم جوابي نيز هماهنگ بامبتديان باشد باتشكر

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
اساتید محترم ایاراهی هست که بشه واتس اپ روروی کامپیوترنصب کرد

reza195

کاربر
2009-01-03
158
404
39
دوستان مدیران من با مرورگر اوپرا16 کار میکنم فایر فاکس و کروم وایکسپویر راهم دارم ایکسپلو که از ویندوز است کار میکند اوپرا هم کار میکند اما کروم و فایر ارو میدهند چه کار کنم که کار کنند اگر اوپرا را پاک کنم کار میکنند چه کنم همه را داشته باشم متشکرم

بالا