باتشکرباسلام
من رسیور9900فول اچ دی خریدم چگونه میتوانم آن را آپدیت کنم ؟
مدل دقیق رسیورتون وایدی رسیور رو ذکر کنید
رسیور من آی کلاس 9900 فول اچ دی دو تیونر با هارد داخلی 250گیگا بایت وایدی رسیور من saf0d246 میباشد.
باتشکرباسلام
من رسیور9900فول اچ دی خریدم چگونه میتوانم آن را آپدیت کنم ؟
مدل دقیق رسیورتون وایدی رسیور رو ذکر کنید
باسلام آياكسى كدجديدشبكه3درماهواره اينتل ست902 براى ديدن فوتبالها رابلده اين كد0003 1111113311111133راكه واردميكنم تاثيرى نداره موقع فوتبال آخرشب ساعت23:15 دقيقه ديگه قطع ميشه اگركسى كدجديدروبلده ماروبى نصيب نذاره باتشكر
سلام دوستان
خسته نباشین
من یه hivion 9797 xs pvr دارم که وقتی روشنش می کنم پیغام no software میده
وقتی نرم افزار می خوام بریزم توش (حتی نرم افزار اورجینال) پیغام زیر رو تو برنامه upgrade
2.25 میده
model id is not matched
ممنون میشم کمکم کنین.
سلام
من یک آی کلاس twin hd 9900 دارم وقتی از طریق کابل hdmi به تلویزیون وصل میکنم صدا ندارد لطفاً بگید مشکل چیه؟
باتشکر
سلام به همه اساتيد و كاربران irsat
رمزفعال سازي و غير فعال سازي پچ ايكلاس رو مي خواستم.
با تشكر
سلامدرود
دوست عزیز من درست متوجه منظور شما نشدم
نرم افزار یا پچ نیازی به فغال سازی ویا غیر فعال کردن نداره
ممنون میشم منظورتو واضح تر بیان کنیدk:
سلام
اكثر رسيور ها رمزهاي مخفي دارن كه يكي از انها فعال سازي و غير فعال كردن پچ رسيور هست كه وقتي پچ رو غير فعال ميكني ديگه كانالهاي كارتي باز نميشه و نيازي به رمز گذاري كانال نيست(قفل كردن كانال خيلي تابلو هست)مثلا توي اي استار f1-000 رو بزني پچ فعال و دوباره بزني غير فعال ميشه.
استارست x50 =menu2580 رو بزني به همين شكل
ايكلاس هم بايد داشته باشه ولي من تا حالا تو هر سايتي رفتم پيدا نكردم.
ممنون ميشم رمز هاي مخفي اي كلاس رو هم تو يه تاپيك بزاريد.
مديريت محترم با سلام
آقا من ريسور 9595پي وي آر هايويژن دارم .از پچ 11281به بعد هرپچي كه روي دستگاه مي ريزم تا 11300كه تازه اومده /وقتي ميخوام فيلمي را كه ضبط كردم روي فلاش مموري را از طريق منوي (پي وي آر ليست )تماشا كنم تا كليد پخش را ميزنم كه نشون بده هنگ ميكنه و ري استارت ميشه .البته من با نرم افزار 11281و ماقبل آن اين مشكل را نداشتم . لطفا راهنمايي كنيد ...
متشكرم
باسلام من آيكلاس 9696xpvrhdmiدارم پچ 11300را ميريزم با كابل key-dyta-keyرا نمي ريزه كانالي هم باز نميشه اما پچ را ريختم .ممنون ميشم راه نماي كنيد