سلام ایکلاس9696 رو که روشن میکنم نه دکمه های کنترل کار میکنه نه دکمه های روی خود رسیور(تصویر نشان می دهد ولی فقط همان کانالی که روش هستم).کسی میتونه کمک کنه؟ممنون
چندبار این مشکل رو در بخشهای دیگه مطرح میکنید؟؟؟؟ #399قطع شدن شبکه تهران روی ایکلاس چندين بار ريست فکتوري کردم وکاناليابي کردم اما شبکه تهران قطع بود ولي دستگاه استارست 230 باز ميکنه لطفا کمک کنيد
باسلام به مدیر محترم من نرم افزار اورجینال کارخانه ای hd 9696 pvr xvid با ایدی scf3d240 را اگرامکانش است برای مشگل دستگاه من بگذارید با سپاس وتشکر
وقتی هیچ دکمه ای مار نمیکنه چجوری ریست فکتوری کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟درود
دوست من شما یک بار ریست فکتوری کن ودوباره امتحان کنید
اگر مشکل برطرف نشد مشکل رسیورشما سخت افزاریست ودر بخش تعمیرات سخت افزاری مطرح کنیدk:
چندبار این مشکل رو در بخشهای دیگه مطرح میکنید؟؟؟؟ #399
همچین مشکلی نباید پیش بیاد مگر اینکه تنظیمات رو خوب تعریف نکنید برق ال ان بی رو از 13 به 14 تغییر بدید ودوباره امتحان کنید ویا اینکه یک بار با یک رسیور ایکلاس دیگه امتحان کنید تا مشخص بشه که ایراد از رسیور است یا از تنظیماتk:
دوست گرامی در بخش نرم افزار 9696 فول اچ دی موجود نیست خیلی دنبال نرم افزار کارخونه ای برات گشتم که متاسفانه در هیچ جا نتونستم پیدا کنم شما میتونید از نرم افزارهای جدید هم استفاده کنید مشکلی پیش نمیادk:
وقتی هیچ دکمه ای مار نمیکنه چجوری ریست فکتوری کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام خدمت اساتيد محترم. .
من يك رسيور هايويژن مدلx 9090 دارم كه وسط صفحه يك پيغام مبني بر چيني
بودن دستگاه را ميدهد هر ورژني كه داشتم زدم ولي مشكل حل نشد لطفا راهنمايي
كنيد .در آخر از زحمات شما سپاس گذاري ميكنم
باسلام
من یک رسیور 9696 معمولی دارم که از کارتونش باز کردم سیگنال قدرت داشت اما سیگنال کیفیت نمیداد با پچ 11300 اون رو ابگرید کردم حل نشد اگه راهی داره راهنماییم کنید ممنونم موفق و پیروز باشید.
درود
دوست من جای سوال شما اینجا نبود وباید سوال خودتون رو دردر این تاپیک مطرح میکردید
سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید
به هرحال شما از اتصلات و تنظیم دقیق دیش مطمئن شده واگر از سوئیچ استفاده میکنید
تنظیمات رسیور رو هم تعریف کرده و در نهایت با یک رسیور دیگه امتحان کنید k:
اگر اشتباه نکنم اولویت با اقا احسان و من بود...:busted_red:
بلد نیستید یا نمیدونید یا نمیخوایید جواب بدید هم حداقل بگید که ما هم هی چک نکنیم
اقا حمید منم گفتم خدمتتان اگر نمیدونید خوب یه اعلامی بکنید یا حداقل از دوستانتون که همین الان خودتان معرفی کردید بخوایید که رسیدگی کننددرود
دوست عزیز منکه خدا نیستم که تجربه تک تک شما ها رو بلد باشم
منم یکی هستم مثل شما که اینجا اگر سوالی پرسیده میشه بر اساس
تجربه ای که دارم جواب میدم واگر نداشته باشم جواب نمیدم
چه انتظاری از من دارید ؟؟؟؟یه چیز الکی بهتون بگم وبعد بیاید اینجا بگید که بلد نیستی نگوو هرچی دوست دارید بارم کنید!!!!!!
اگر از دستم بر میومد حتما بهتون جواب میدادم ولازم به گفتن نبود
من اینجا فقط انجام وظیفه میکنم همین!!!!شما سوال خودتون رو با مهدی طغرل در میون بزاریدk:
دوست گرامی پچ نویس شرکت هایویون اصلا درست کار نمیکند وفقط مثل اینکه براش مهم هست تعداد زیادی پچ بیرون بده که بگویند این رسیور خیلی پشتیبانی میشود!سلام دوستان
من دوباره میخواهم در مورد کیفیت تصویر از دوستان بپرسم که ایا تدابیری برای مطرح کردن موضوع با پچنویسان اندیشیدن یا خیر زیرا همچنان در نرم افزار ها مشکل سایه در بعضی رنگها به اخص رنگ قرمز وجود دارد که در ال سی دی دقیقا محسوس است و با تنظین تصویر فقط 20 در صد ان کاسته شد ولی همچنان قابل رویت است . اگر امکان داره با مسئولین مربوطه مکاتبه کرده یا ادرس ایمیل رو در اختیار بنده قرار دهند تا شخصا پیگیری کنم .
امید است که این مشکل رفع کردد.زیرا این مسئله برای من بسیار مهم است.
رسیور 9595 x pvr
قبلا گفتم که در پچ شماره 11091 حتی ذره ای سایه ندارد. اگر ممکن است خودتان ملاحضه کنید.
یا اینکه از ان عکس بگیرم و در این تاپیک ارسال کنم.؟
توی بخش نگاه کنید یک تاپیک هست برای دستگاه9696 که پیام چینی بدهدسلام و خسته نباشید
ایکلاس 9797nx pvr hdmi اول ارور چینی بود بعد فلش را در آوردم پروگرام کردم ارورش رفت چند روز بعد دوباره برگشت که حالا هر برنامه ای میزنم نمیگیره و ارور مچ نبودن ورژن را میده دوباره فلش را پروگرام کردم ارور نرفت برنامه های تغییر ورژن به 3 و 4 را هم میزنم نمیگیره
الان تو قسمت وضعیت stb ورژن را 129 نوشته در صورتی که برنامه های این دستگاه همه 126 هستن
امکان تغییر ورژن به 126 هست؟
لطفا دوستان راهنمایی کنن چیکارش کنم؟
هیچکس ادعا ندارد همه چیز را میداند ولی وقتی ما کلی وقت برای پاسخ به کاربران در این بخش وان بخش در اختیار فوروم قرار میدهیم وکلیه اطلاعات روی سرور موجود هست دیگه کاربران خیلی کار سختی براشون هست که بیایند وبه پاسخ خود برسند!اگر اشتباه نکنم اولویت با اقا احسان و من بود...:busted_red:
بلد نیستید یا نمیدونید یا نمیخوایید جواب بدید هم حداقل بگید که ما هم هی چک نکنیم
استفاده از کلیه امکانات سایت برای کاربران ویژه هست وخوشبختانه اکثر هم افراد فنی هستند وهمانطور که میبینید کمتر در بخش های تخصصی پرسش مطرح میشود چون کاربران با کمی جستجو به جواب در تاپیک های موجود میرسند هیچ فورومی به کاربر اجبار نمیکند حق اشتراک بپردازد واین پول ها هم کفاف هزینه های سرور ودامین را بکند چیزی به کسی پرداخت نمیشود!اقا حمید منم گفتم خدمتتان اگر نمیدونید خوب یه اعلامی بکنید یا حداقل از دوستانتون که همین الان خودتان معرفی کردید بخوایید که رسیدگی کنند
من خودم اول پول ریختم و عضو ویژه بودم اما وقتی دیدم هیچ رسیدگی و پیگیری نیست اینبار بیخیال شارژ شدم حتی به مدیریت محترم هم پیغام دادم اما ایشون هیچ جوابی ندادن!
در هر صورت ممنون از صداقتتان
توی بخش نگاه کنید یک تاپیک هست برای دستگاه9696 که پیام چینی بدهد
خودم نرم افزار برگرداندن ایدی 129به126 اضلی قرار دادم استفاده کنید
هر2مدل xn & xs اصلی هستند وخرابی بخاطر نرم افزارها هست که پیغام تقلبی بودن میدهد نرم افزار کارخانه ای هم دریک تاپیک دیگر داریم به عوض پست زدن مکرر بهتر است از تاپیک های مربوط بازدید کنید ومشکل خودتان را برطرف خواهید کرد
هیچکس ادعا ندارد همه چیز را میداند ولی وقتی ما کلی وقت برای پاسخ به کاربران در این بخش وان بخش در اختیار فوروم قرار میدهیم وکلیه اطلاعات روی سرور موجود هست دیگه کاربران خیلی کار سختی براشون هست که بیایند وبه پاسخ خود برسند!
استفاده از کلیه امکانات سایت برای کاربران ویژه هست وخوشبختانه اکثر هم افراد فنی هستند وهمانطور که میبینید کمتر در بخش های تخصصی پرسش مطرح میشود چون کاربران با کمی جستجو به جواب در تاپیک های موجود میرسند هیچ فورومی به کاربر اجبار نمیکند حق اشتراک بپردازد واین پول ها هم کفاف هزینه های سرور ودامین را بکند چیزی به کسی پرداخت نمیشود!
چه اقا حمید وچه بقیه مدیران در هر درجه ای که هستند پولی دریافت نمیکنند وداوطلبانه دانش ووقت واینترنت خود رابرای کمک به دیگران تقدیم مکینند بهتر است دوستان رعایت کنید:sadwalk:
سلام
با درودسلام
توضیح دادم که اون برنامه ها که توی اون تاپیک گذاشته شده را زدم و ارور میده و نمیگیره گفتم برنامه های تغییر ورژن هم زدم و نگرفته
باز شما میگید بگردید توی بخش هست؟خوشبختانه هم توی نت تقریبا نگم حرفه ای اما یه چیزهایی سرم میشه و هم از نرم افزار و سخت افزار یه چیزهایی میفهمم اونقدر هم میدونم که اول بگردم بعد اگر نشد بپرسم
احتمال دادم که شاید دوستان در اینجا بیشتر کمک کنن و راه حل دیگه ای غیر از راههایی که خودم رفتم را بگن...
درود
دوست من اگر پیغام چینی بودن میده باید ایسی فلش رو از طریق
پروگرامر بهش برنامه داد تا درست شه وبعد اینکه درست شد
نباید نرم افزار بیشتر از 11228 رو بهش داد چون دوباره با این پیغام روبرو میشویدk:
کاربر گرامی پستها را مطالعه کنید!سلام دوستان برنامه ایکلاس 9595 تقلبی با id 129 رو میخواستم یا اگه تبدیل به 126 هست رو بزارید