سلام دوستان با عرض تبریک سال نو من ریسیور 9595 ای کلاس دارم چند روز پیش زمین خورد ولی مشکلی براش پیش نیومد اما امروز دیدم صدا ضعیف شده هر کاری کردم درست نشد مثلا نرم افزاری تعویض کابل با فلاش مموری هم این مشکل رو داره
جواب گرفتم ممنون دستگاه تقلبیهباسلام وتبریک سال نو امروز برایم یک رسیور ایکلاس 9999xpvr-hd hdmiآورده اند که روی پنل ان l وبعدn میاد ودور میزنه مثل سایر رسیورها بایستی پچ ازطریق کابل ار اس 232 بخورد اما نمیدونم چه نرم افزاری چون ای دی رو نمیدونم تقریبآهمه پچهای اچ دی را امتحان کردم نشد دوستان ومدیران انجمن دراین مورد که چه پچی سازگار است کمک کنند ممنون میشم تا بحال این مدل رو نداشتم برد hdmi آن جدا وبالاتر از برد اصلی بالای فیش اسکارت نصب شده ممنون از راهنمایی وکمک شما
سلام
من روی کانال کلیک ست فرهاد(هاتبرد)که میرم تصویر یک دفعه استوپ میکنه ولی صدا پخش میشه،ایا واسه شما هم همینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ل طفا نتیجه را بگویید(رسیور ایکلاس9898hdmi)برای حل این مشکل من چه اقدامی انجام دهم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تشکر
با سلام
رسیور ایکلاس 9696 که دستگاه بعد از حدود نزدیک به یک ساعت کار هنگ میکنه و باید از پشت کلید روشن و خاموش کنیم و دوباره بلافاصله کار میکنه من فکر کنم سخت افزاری نباشه و عیب دیگری باشد چون بلافاصله بعد از روشن خاموش باز به مدت 1 ساعت کار میکنه لطفا دوستانی که تجربه رفع عیب دارند توضیح دهند ممنونم
با سلامبا سلام و تبریک سال نو لطفا" راهنمایی بفرمائید:
بنده توی نصبام با آیکلاس یه مشکل کوچیک اما بزرگ دارم !!
بعد از تنظیم موتور و جهتها؛میرم که جستجوی اتوماتیک بزنم با اینکه موتور رو جهت ثابت شده اما دستگاه پیام موتور در حال حرکت است رو میده و این پیام خیلی طول میکشه !!
چیکار کنم که سریع جستجوش رو شروع کنه ؟؟
البته اینو میدونم که اگه اولین فرکانس اون جهت سیگنال بده سریع جستجو میزنه اما برای جهتهایی که اولین فرکانسشون سیگنال نمیده باید چیکار کنم؟؟
متشکرم
سلام دوستان گرامی
من میخواستم بدونم میشه لیست کانالهای 9898 hdml را یه کاریش کرد که به رسیور 9696 بخوره؟ منظورم اینه که از نظر سخت افزاری بشه رو رسیور 9696 از لیست کانالهای اماده 9898 استفاده کرد
ایا نرم افزار خاصی میخواد؟ اصلا میشه؟
با سلام من چندروز پیش نرم افزارجدیدهایویون رو ریختم روی ریسورم منتها موقع تماشای شبکه یک سراسری خودمون حین پخش یکدفعه قطع میشه صدا هست تصویر فریز میشه میخوام بدونم مشکل از نرم افزار هست یا دستگاه؟
با سلام من چندروز پیش نرم افزارجدیدهایویون رو ریختم روی ریسورم منتها موقع تماشای شبکه یک سراسری خودمون حین پخش یکدفعه قطع میشه صدا هست تصویر فریز میشه میخوام بدونم مشکل از نرم افزار هست یا دستگاه؟