تاپیك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن و ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sirous

کاربر
2007-04-04
52
121
سلام دوستان با عرض تبریک سال نو من ریسیور 9595 ای کلاس دارم چند روز پیش زمین خورد ولی مشکلی براش پیش نیومد اما امروز دیدم صدا ضعیف شده هر کاری کردم درست نشد مثلا نرم افزاری تعویض کابل با فلاش مموری هم این مشکل رو داره

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام دوستان با عرض تبریک سال نو من ریسیور 9595 ای کلاس دارم چند روز پیش زمین خورد ولی مشکلی براش پیش نیومد اما امروز دیدم صدا ضعیف شده هر کاری کردم درست نشد مثلا نرم افزاری تعویض کابل با فلاش مموری هم این مشکل رو داره

درود
به بخش تعمیرات سخت افزاری رسیورهای ایکلاس و هایویون
مراجعه کنید که برای اینکار باید از عضویت ویژه برخوردار باشید:eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hasa2005

masoodxl

کاربر
2006-10-18
15
10
سلام
من روی کانال کلیک ست فرهاد(هاتبرد)که میرم تصویر یک دفعه استوپ میکنه ولی صدا پخش میشه،ایا واسه شما هم همینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ل طفا نتیجه را بگویید(رسیور ایکلاس9898hdmi)برای حل این مشکل من چه اقدامی انجام دهم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hasa2005

hasa2005

کاربر
2006-10-04
225
1,074
ایراد در رسیور ایکلاس 9999xpvr-hd

باسلام وتبریک سال نو امروز برایم یک رسیور ایکلاس 9999xpvr-hd hdmiآورده اند که روی پنل ان L وبعدn میاد ودور میزنه مثل سایر رسیورها بایستی پچ ازطریق کابل ار اس 232 بخورد اما نمیدونم چه نرم افزاری چون ای دی رو نمیدونم تقریبآهمه پچهای اچ دی را امتحان کردم نشد دوستان ومدیران انجمن دراین مورد که چه پچی سازگار است کمک کنند ممنون میشم تا بحال این مدل رو نداشتم برد HDMI آن جدا وبالاتر از برد اصلی بالای فیش اسکارت نصب شده ممنون از راهنمایی وکمک شما

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
با سلام و تبریک سال نو لطفا" راهنمایی بفرمائید:
بنده توی نصبام با آیکلاس یه مشکل کوچیک اما بزرگ دارم !!
بعد از تنظیم موتور و جهتها؛میرم که جستجوی اتوماتیک بزنم با اینکه موتور رو جهت ثابت شده اما دستگاه پیام موتور در حال حرکت است رو میده و این پیام خیلی طول میکشه !!
چیکار کنم که سریع جستجوش رو شروع کنه ؟؟
البته اینو میدونم که اگه اولین فرکانس اون جهت سیگنال بده سریع جستجو میزنه اما برای جهتهایی که اولین فرکانسشون سیگنال نمیده باید چیکار کنم؟؟

متشکرم

hasa2005

کاربر
2006-10-04
225
1,074
باسلام وتبریک سال نو امروز برایم یک رسیور ایکلاس 9999xpvr-hd hdmiآورده اند که روی پنل ان l وبعدn میاد ودور میزنه مثل سایر رسیورها بایستی پچ ازطریق کابل ار اس 232 بخورد اما نمیدونم چه نرم افزاری چون ای دی رو نمیدونم تقریبآهمه پچهای اچ دی را امتحان کردم نشد دوستان ومدیران انجمن دراین مورد که چه پچی سازگار است کمک کنند ممنون میشم تا بحال این مدل رو نداشتم برد hdmi آن جدا وبالاتر از برد اصلی بالای فیش اسکارت نصب شده ممنون از راهنمایی وکمک شما
جواب گرفتم ممنون دستگاه تقلبیه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1 person

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام
من روی کانال کلیک ست فرهاد(هاتبرد)که میرم تصویر یک دفعه استوپ میکنه ولی صدا پخش میشه،ایا واسه شما هم همینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ل طفا نتیجه را بگویید(رسیور ایکلاس9898hdmi)برای حل این مشکل من چه اقدامی انجام دهم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تشکر

درود
دوست من این سوال شما بارها پرسیده شده وجواب هم داده شده
به 2 صفحه قبل که برگردید جواب میگیرید کمی دقت کنید
:eek:k:

aliyadegari

کاربر
2010-06-20
30
53
سلام خسته نباشید کسی در موردهه اینکه 96 96 فول اچدی چه کانالهایی رو باز میکنه چیزی میدونه

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
رسیور ایکلاس 9696 که دستگاه بعد از حدود نزدیک به یک ساعت کار هنگ میکنه و باید از پشت کلید روشن و خاموش کنیم و دوباره بلافاصله کار میکنه من فکر کنم سخت افزاری نباشه و عیب دیگری باشد چون بلافاصله بعد از روشن خاموش باز به مدت 1 ساعت کار میکنه لطفا دوستانی که تجربه رفع عیب دارند توضیح دهند ممنونم

hasa2005

کاربر
2006-10-04
225
1,074
ایراد ددستگاه شما به احتمال زیاد مال سی پی یو است که بایدروی ان فن نصب کنی

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,406
17,779
40
با سلام
رسیور ایکلاس 9696 که دستگاه بعد از حدود نزدیک به یک ساعت کار هنگ میکنه و باید از پشت کلید روشن و خاموش کنیم و دوباره بلافاصله کار میکنه من فکر کنم سخت افزاری نباشه و عیب دیگری باشد چون بلافاصله بعد از روشن خاموش باز به مدت 1 ساعت کار میکنه لطفا دوستانی که تجربه رفع عیب دارند توضیح دهند ممنونم

نرم افزار کار خانه ای به رسیور خود از طریق کامپیوتر و لودر منتقل کنید

mahmod31

کاربر
2008-03-25
49
543
با سلام و تبریک سال نو لطفا" راهنمایی بفرمائید:
بنده توی نصبام با آیکلاس یه مشکل کوچیک اما بزرگ دارم !!
بعد از تنظیم موتور و جهتها؛میرم که جستجوی اتوماتیک بزنم با اینکه موتور رو جهت ثابت شده اما دستگاه پیام موتور در حال حرکت است رو میده و این پیام خیلی طول میکشه !!
چیکار کنم که سریع جستجوش رو شروع کنه ؟؟
البته اینو میدونم که اگه اولین فرکانس اون جهت سیگنال بده سریع جستجو میزنه اما برای جهتهایی که اولین فرکانسشون سیگنال نمیده باید چیکار کنم؟؟

متشکرم
با سلام
دوست عزیز بهترین روش استفاده از کانالهای اماده است
یک روش دیگه هست وقتی موتور بر روی مسیر مورد نظر تنظیم شد با استفاده از جستجوی دستی بر روی یک فرکانس که سیگنال بده برو و سرچ کن تا چند تا کانال بیاد بعد روی کانالهای اون مسیر برو و در این مرحله برو در قسمت تنظیم انتن گزینه موتور را غیر فعال کن بعد با خیال راحت و بدون معطلی ماهواره را سرچ کن و دست اخر در قسمت تنظیم ماهواره موتور را فعال کن
با ارزوی موفقیت:s13:

آخرین ویرایش:

sepahan.eshgh

کاربر
2009-10-28
42
370
36
سلام دوستان گرامی
من میخواستم بدونم میشه لیست کانالهای 9898 hdml را یه کاریش کرد که به رسیور 9696 بخوره؟ منظورم اینه که از نظر سخت افزاری بشه رو رسیور 9696 از لیست کانالهای اماده 9898 استفاده کرد
ایا نرم افزار خاصی میخواد؟ اصلا میشه؟

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام دوستان گرامی
من میخواستم بدونم میشه لیست کانالهای 9898 hdml را یه کاریش کرد که به رسیور 9696 بخوره؟ منظورم اینه که از نظر سخت افزاری بشه رو رسیور 9696 از لیست کانالهای اماده 9898 استفاده کرد
ایا نرم افزار خاصی میخواد؟ اصلا میشه؟

درود
دوست من اگر این کار شدنی بود ومشکلی ایجاد نمیکرد مطمئن باش خود شرکت این کارو میکرد وبرای هر رسیوری مدل ایدی جدا نمیزاشت بهتره که به فکر اینجور چیزا نباشید
:eek:k:

sazekhamosh

کاربر
2009-07-28
37
64
46
با سلام من چندروز پیش نرم افزارجدیدهایویون رو ریختم روی ریسورم منتها موقع تماشای شبکه یک سراسری خودمون حین پخش یکدفعه قطع میشه صدا هست تصویر فریز میشه میخوام بدونم مشکل از نرم افزار هست یا دستگاه؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nilof

FLASH_TNM

کاربر
2011-02-24
89
540
با سلام من چندروز پیش نرم افزارجدیدهایویون رو ریختم روی ریسورم منتها موقع تماشای شبکه یک سراسری خودمون حین پخش یکدفعه قطع میشه صدا هست تصویر فریز میشه میخوام بدونم مشکل از نرم افزار هست یا دستگاه؟

باسلام

دوست عزیزاگررسیورتان بانرم افزارجدیداینطوری شده ازنرم افزار 11300استفاده کنید.

درمرحله بعدبرمیگرددبه سیم وسوئیچروال ان بی.که هرکدام باید موردتست قرارگیرند.

دربرخی مواردهم پیش آمده دران منطقه با ارسال پ.ا.ر.ا.ز.یت این مشکل پیش میاد.آیا درمواقع خاصی این مشکل پیش میاد؟

دستگاه خودرا درمرحله اخریکبارهم ریسیت فکتوری نمایید(تنظیم کارخونه)

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917

سلام عزیز شما اگر از قیچی استفاده کردی خوب تنظیم نیست در ضمن خانه سویچ که از ان برای کانالهای ایرانی استفاده میکنی از یک خانه دیگر واز یک سویچ دیگر استفاده کن مشکلت حل میشه قبل از هر کاری یکبار ریست فاکتوری کندستگاه ببن مشکل داریگل من بعد مراحلی که گفتم انجام بده موفق باشی ..

ahwaz_1980

کاربر
2010-05-26
5
17
44
با سلام خدمت دوستان گرامي چه جوري ميشه در دستگاه ايكلاس k9k9 ايدي رابست اورد مثلا براي كانال ليدر تي وي؟ در ضمن چه جوري ميشه كد هر كانال را مشخص نماييم؟مثل ستگاه استار ست كه با زدن كليد صفر كد آن كانال مشخص ميشود

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا