goldenferi
کاربر
- 2008-07-22
- 206
- 519
فعلا که خبری نیست.نرم افزار جديد براي باز كردن كانالهاي هاتبرد نيومده
فعلا که خبری نیست.نرم افزار جديد براي باز كردن كانالهاي هاتبرد نيومده
سلام خدمت مدیران این بخش سایت ... عزیزان من امروز رسیور iclass xs 9898 pvr hdmi گرفتم
میخواستم بدونم آیا واقعان رسیور خوبیه ؟
چه نوع برنامه ها و پج میخوره ؟
و در کل آیا رسیور خوب و تایید شدهای هست یا نه ...؟؟؟!
درود
دوست گرامی اگر پست های همین تاپیک رو یه بار مطالعه میکردید
میفهمیدید که بارها اعلام کردیم که این نوع رسیور تقلبی و ساخت چین میباشد در سایت رسمی اسمی از این نوع رسیور برده نشده و نرم افزاری هم برای این مدل ارائه نشده است!!!!نرم افزارهای 9696 و 9797 hdmi با این رسیورهمخونی داشته اما به هیچ وجه ریختن نرم افزار بالاتر از 11228 بر روی این نوع رسیور توصیه نمیشودk:
:051::051::051: حالا چی کار کنم ...:sadwalk:
microbox2 با این کار نمی کند هایویون 9595 XII PVR
درود
بهتر است به فروشنده باز گردانیدk:[/QUO
سلام خدمت آقا حمید عزیز ..
دوست خوبم من به گفته شما عمل کردم و رسیور خودمو با Hivion 9696x pvr hd عوض کردم ...
خوب نظر شما چیه ..؟ ایا این مدل رسیور خوبیه یا نه و اینکه در کل میشه به این توع رسیور امیدوار بود ..؟!!! مرسی :dast:k:
درود
بهتر است به فروشنده باز گردانیدk:[/QUO
سلام خدمت آقا حمید عزیز ..
دوست خوبم من به گفته شما عمل کردم و رسیور خودمو با Hivion 9696x pvr hd عوض کردم ...
خوب نظر شما چیه ..؟ ایا این مدل رسیور خوبیه یا نه و اینکه در کل میشه به این توع رسیور امیدوار بود ..؟!!! مرسی :dast:k:
درود
بله دوست من 9696 x pvr hdmi
رسیورخوبی است!!!!موفق باشیدk:
ببخشید میخواستم بدونم که رسیور iclass با مدل 9898xs pvr اصل هست یا چینی؟
در ضمن آیا میشه به نوشته ی "ساخت کره"روی جعبه اعتماد کرد؟
ممنون از پاسختون.
آیا کسی میدونه سایت اصلی رسیور ایکلاس ساخت کره چیه ؟
و از کدوم سایت میشه فهمید رسیور ایکلاس خریداری شده اصلی است یا تقلبی ؟
من عکسها و مطالب زیادی تو پست های مختلف دیدم ولی دنبال سایت اصلی ایکلاس ساخت کره میگردم که با وارد کردن سریال دستگاه بفهمم اصلی است یا تقلبی .
کسی میتونه کمکم کنه .................
سلام خدمت همه دوستان
من رسیور آی کلاس دارم 9696 احتمالا طبق عکس های منتشر شده از نوع تقلبی هست می خواستم اون را آپدیت کنم چون از دانگل استفاده می کنم ولی زیاد مطمئن نیستم از چه نرم افزاری استفاده کنم نمر افزار فعلی دستگاه 11228 هست نمی دونم اگر با پیغام دستگاه چینی هست روبرو بشم
چه باید بکنم آیا نرم افزاری هست که اگه به مشکل برخوردم و آیدی دستگاه رو از 126 تبدیل کرد به 129 بتونم مشکل رو حل کنم