pyramid1356
کاربر
- 2010-04-08
- 150
- 331
- 50
من قبلا ای سی یک دستگاه دیگه 9696 رو که پیغام تقلبی رو می داد با پروگرامر مجدد پروگرام کردم ( با استفاده از ای سی یک دستگاه سالم ) ولی او ن پیغام دوباره بعد از 2 روز مجدد ظاهر شد
سلام. ریسیور ای کلاس 9696 دارم .فرکانسهای هورزینتال یوتلستو که باقیچی گرفتم رو نداره ولی ورتیکال رو داره حتی ضعیفترینها رو راهنمایی کنید چکار کنم با تشکر
با سلام. دوست عزیز اگر صفحات قبل یا بخش مربوط به سیستمهای کدگزاری رو با دقت میخوندین بارها به این سوال شما جواب داده شده. در حال حاضر این پکیج به علت تغییر سیستم کدگزاری با آپگرید روی هیچ رسیوری باز نمیشه مگر با کارت ارجینال.سلام آیا کانالهای کارتی روی iclass9898مثل action و animax باز هستند
باسلام چندمدت پيش سافتكمي درتايپيك ارائه شده بود مبني بربازكردن كانال daring ولي هرچه الان ميگردم درسايت پيدانميكنم كسي اطلاع داره چه كانالي است وسافتكم اون كجاپيداميشه.
سلام
دوستان من جديدا با كابل hdmiرسيورم مشكل دارم
رسيور 9696 hdmi هستش
تصوير و صدا رو منتقل نميكنه در ضمن من اين راهها رو تست كردم
تعويض پورت بر روي lcd
تغيير كابل
ولي بازم جواب نداد جالبه كه وقتي مثلا از دكمه پشت رسيور خاموش ميكنيم يا برقا ميره اينطوري ميشه
بعد هر وقت دلش بخواد درس ميشه
مشكل چيه؟؟
با سلام خدمت اساتید محترم دستگاه9696 اچ دیدارم زمانی که سیم را مستقیم به دستگاه میزنم تمام کانالها بدون مشکل می باشد ولی به سوئیچ نصب میکنم یکسری از کانالها را سیگنال ندارم مثل فرکانس 11604 و11054و 10723
دوست عزیز سیمم جنس خوب و ال ان بی استارست و سوئیچم پرمیوم و لازم به ذکر است که هم از سوئیچ پرمیوم بزرگ هم استفاده کردم ولی جواب نگرفتم و فقط هم روی هاتبرد مشکل دارمدرود
دوست من شما برای سوئیچ از کابل خوب و مرغوب استفاده
و از سوئیچ مارک خوب استفاده نمائیدk:
در این بخش پرسش های سخت افزاری وتعمیراتی نباید مطرح شوددوست عزیز سیمم جنس خوب و ال ان بی استارست و سوئیچم پرمیوم و لازم به ذکر است که هم از سوئیچ پرمیوم بزرگ هم استفاده کردم ولی جواب نگرفتم و فقط هم روی هاتبرد مشکل دارم
با اجازه از آقا حمید گل.سلام
اقای این نرم افزار 11320 رسیور رو ریست می کنه علت چیه