تاپیك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن و ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام دوستان برنامه ای برای 9898 اچ دی نیست ؟ لطفاَ راهنمایی کنید

درود
بارها اعلام کردیم که این نوع دستگاه تقلبی و ساخت چین میباشد
ودر سایت رسمی برنامه ای برای این نوع رسیور ارائه نشده و ریختن
نرم افزار بالاتر از 11228 هم توصیه نمیشود
:eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: samsat

Alex_2

کاربر
2008-12-24
2
0
25
سلام دوستان
من 9797 هایویژن دارم وقتی داشتم کانال ها را ویرایش می کردم چراغ های زرد رنگ ریسیور یک دفعه شروع کرد به کم رنگ و پر رنگ شدن
می خواستم ببینم که علتش واسه چیه
ریسیور هم درست کار می کنه
ممنون میشم راهنمایی کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام دوستان
من 9797 هایویژن دارم وقتی داشتم کانال ها را ویرایش می کردم چراغ های زرد رنگ ریسیور یک دفعه شروع کرد به کم رنگ و پر رنگ شدن
می خواستم ببینم که علتش واسه چیه
ریسیور هم درست کار می کنه
ممنون میشم راهنمایی کنید

درود
دوست من این مشکل بیشتر در رسیورهای تقلبی دیده شده
نمیخوام بگم رسیورشما تقلبیست اشتباه برداشت نکنید
در بعضی موارد که خیلی کم اتفاق میفته به خاطر داغ کردن رسیور و
زیاد کارکشیدن رسیور و نوسان برق این مشکل پیش میاد

mohamad2548

Banned
2010-04-28
0
11,045
44
سلام خسته نباشید رسیور من ایکلاس95من دو جهت ماهوار هاتبرد ونالست رودارم جهتهای من برعکس شده یعنی وقتی ماهواره هاتبرد رو سرچ میکنم کاناهای نایست رو پیدا میکنه و وقتی کانالهای نایلست رو سرچ می کنم کانالهای ها هاتبرد رو تنظیمات کار خانهای کردم مشکل حل نشد به نظر شما چکار باید بکنم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام خسته نباشید رسیور من ایکلاس95من دو جهت ماهوار هاتبرد ونالست رودارم جهتهای من برعکس شده یعنی وقتی ماهواره هاتبرد رو سرچ میکنم کاناهای نایست رو پیدا میکنه و وقتی کانالهای نایلست رو سرچ می کنم کانالهای ها هاتبرد رو تنظیمات کار خانهای کردم مشکل حل نشد به نظر شما چکار باید بکنم
بادرود
دستگاه را تنظیم کارخانه ای کنید
منوی تنظیمات نصب را برای سوییچر خودتان تعریف کنید
هاتبرد1 نایل مثلا2 برای هیچکدام از گزینه auto استفاده نشود
ذخیره کنید
بعد سیم انتن را مستقیم به دیش هاتبرد ببندید کانالها را سرچ کنید
سیم را به دیش نایلست ببندید کانالهای این جهت را هم سرچ کنید
هر2جهت که سرچ کردید سوییچر را وارد مدار کنید نباید مشکلی باشد
این پرسش مربوط به بخش نصب وراه اندازی ماهواره هست نه اینجا

Ehsan98-SAT

کاربر
2010-04-20
154
468
35
سلام بزرگان محترم سایت از شما تقاضا دارم در مورد ایکلاس 9700 توضیحاتی به من بدهند.
این دستگاه من یک کنترل مشکی با اسم ایکلاس در پایین دارد. در پشت دستگاه نوشته به فارسی برچسب ضمانت و یک کارت ریدر و فلش خور در جلو دارد و یک هلوگرام طلایی در قسمت جلوی پنل. نرم افزار کارخانه هم 1097a است.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام بزرگان محترم سایت از شما تقاضا دارم در مورد ایکلاس 9700 توضیحاتی به من بدهند.
این دستگاه من یک کنترل مشکی با اسم ایکلاس در پایین دارد. در پشت دستگاه نوشته به فارسی برچسب ضمانت و یک کارت ریدر و فلش خور در جلو دارد و یک هلوگرام طلایی در قسمت جلوی پنل. نرم افزار کارخانه هم 1097a است.

درود
در این تاپیک توضیحاتی داده شده است
وبا این مشخصاتی که شما گفتیدرسیورشما اصلی میباشد
چون رسیورهای تقلبی فاقد هلوگرام طلایی هستند:eek:k:
معرفي رسيور ونرم افزار جديد ايكلاس9700

آخرین ویرایش:

hamidjuventus

کاربر
2009-08-30
75
107
41
سلام به همه دوستان
تذکرجدی:
پرسش های بی مورد ونابجا مطرح نکنید والا اخطار میگیرید اینگونه امار را از نصابتان بخواهید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ali_36

کاربر
2007-10-19
36
52
سلام

9797 xn pvr hdmi ارور تقلبی داره

تو بخش برنامه بود برای رفع مدل های hdmi ایا میتونم برای nx hdmi هم استفاده کنم؟

این پست

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

سپاس فراوان

آخرین ویرایش:

shahabsystem

کاربر
2010-01-05
30
13
آيكلاس اچ دي 9696

با عرض سلام نرم افزار ريست فكتوري آيكلاس 9696 رو مي خواستم چون خود به خود شبكه عوض مي كنه و حتي آي سي درام رو عوض كردم خوب شد ولي وقتي كه برنامه جديد مي ريزي دوباره شبكه عوض مي كنه
تذکر جدیک
برای یک پرسش نباید تاپیک باز کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام

9797 xn pvr hdmi ارور تقلبی داره

تو بخش برنامه بود برای رفع مدل های hdmi ایا میتونم برای nx hdmi هم استفاده کنم؟

این پست

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

سپاس فراوان

با عرض سلام نرم افزار ريست فكتوري آيكلاس 9696 رو مي خواستم چون خود به خود شبكه عوض مي كنه و حتي آي سي درام رو عوض كردم خوب شد ولي وقتي كه برنامه جديد مي ريزي دوباره شبكه عوض مي كنه
تذکر جدیک
برای یک پرسش نباید تاپیک باز کنید

دومدل xn-xs توسط شرکت با یک نرم افزار پشتیبانی میشوند وفقط برای 2نماینده عراق ودبی بودن سفارش ها این 2نام را بوجود آورده است.
ریست فکتوری روی رسیور هست ونرم افزار برای اینکار وجود نداره اگر ایسی خراب بوده با تعویض درست می شده است برای کامل شدن اطلاعات در مورد ایسی دریم بهتره به تاپیک فروش ایسی دریم در بخش مراجعه کنید پستهای زیادی موجوده وکمک خواهد کرد

iransot

کاربر
2006-12-28
2
1
با درود كاربران گرامي
اين تاپيك براي مطرح كردن كليه پرسشها ی مربوط به رسيورهاي هايويون وهايويژن و ایکلاس در نظر گرفته شده است وهر ارسالي در قالب تاپيك جداگانه باز شود حذف خواهد شد با رعايت مقررات ارسال در حفظ نظم سايت كوشا باشيم:eek:k:
سلام به استاد رسیور ای کلاس 9595 x pvr که داخل کارتنش هست اگه انرا روی فرش یا موکت انداختم میخواستم مشکلی براش ایجاد نشه مرسی از جوابتون :in_love:

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام به استاد رسیور ای کلاس 9595 x pvr که داخل کارتنش هست اگه انرا روی فرش یا موکت انداختم میخواستم مشکلی براش ایجاد نشه مرسی از جوابتون :in_love:

درود
این دیگه بستگی به نوع انداختن داره
اگه ضربه محکم نباشه مشکلی پیش نمیاد:eek:k:

Thekop

کاربر
2008-02-12
5
6
سلام
دوستان مشکلی برام پیش اومده،من از سه جهت استفاده می کردم(هاتبرد و یوتلست و سایرس)بعد از اضافه کردن جهت چهارم(بدر) و بعد از سرچ کانال ها(پچ 11320ریختم،ریست فکتوری کردم،بعدش سرچ کردم)یکی از مسیر ها رو ندارم،(یعنی فقط دو تا از ورودی های سوییچ کار میکنند)این موضوع دو بار برام پیش آمده ،بار اول فقط با وارد کردن فرکانس کانال های داخلی این اتفاق افتادو بار دوم بعد از سرچ کلی ودر زمان مرتب کردن کانال ها)می خوام بدونم مشکل از سوییچ بوده یا از رسیور،اگر از سوییچه،شما چه مدل از سوییچر رو پیشنهاد می کنید(بار اول از پرمیوم بدون هلوگرام وبار دوم از پرمیوم هلوگرام دار(2010) استفاده کردم)

kings

کاربر
2008-02-15
1
0
با سلام ایا سافتکم جدید برای 9696hdmi برای باز کردن کانال های روی هاتبرد نمی اید?

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام
دوستان مشکلی برام پیش اومده،من از سه جهت استفاده می کردم(هاتبرد و یوتلست و سایرس)بعد از اضافه کردن جهت چهارم(بدر) و بعد از سرچ کانال ها(پچ 11320ریختم،ریست فکتوری کردم،بعدش سرچ کردم)یکی از مسیر ها رو ندارم،(یعنی فقط دو تا از ورودی های سوییچ کار میکنند)این موضوع دو بار برام پیش آمده ،بار اول فقط با وارد کردن فرکانس کانال های داخلی این اتفاق افتادو بار دوم بعد از سرچ کلی ودر زمان مرتب کردن کانال ها)می خوام بدونم مشکل از سوییچ بوده یا از رسیور،اگر از سوییچه،شما چه مدل از سوییچر رو پیشنهاد می کنید(بار اول از پرمیوم بدون هلوگرام وبار دوم از پرمیوم هلوگرام دار(2010) استفاده کردم)

درود
دوست من شما یک بار دیگه ریست فکتوری کرده و هر مسیر رو تکی به ال ان بی وصل و سرچ کنید((از سوئیچ استفاده نکنید)) وقتی 4 مسیر رو سرچ کردید کابلها رو به سوئیچ وصل و در رسیور سویچ رو تعریف کنید اگر باز هم 1 مسیر و یا 2 مسیر رو سیگنال نداشتید سوئپچ رو عوض کنید طبق تجربه شحصی من از سوئیچ استارگلد ویا استارست استفاده کنید

با سلام ایا سافتکم جدید برای 9696hdmi برای باز کردن کانال های روی هاتبرد نمی اید?

در بخش تاپیکی برای سافتکم وجود دارد که اسم کانال مورد نظر و ماهواره ذکر شده
میتونید دانلود کرده وروی رسیورتون بریزید ولی اگر منظورتون سافتکمی که کانالهای پکیج absat رو باز کنه که این پکیج به علت تغییر کلید بسته شده وباید منتظر بود

sadat

کاربر
2006-12-10
16
18
سلام رسيورم چند روزه هارد م كه اكسترناله نميخونه چكار كنم هارد تو كامپيوتر كار ميكنه متشكرم ايكلاس9595xpvr

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام رسيورم چند روزه هارد م كه اكسترناله نميخونه چكار كنم هارد تو كامپيوتر كار ميكنه متشكرم ايكلاس9595xpvr

درود
شما یک بار ریست فکتوری کرده وهارد رو فرمت کنید اگر مشکل برطرف نشد
از این نرم افزاری که براتون قرار میدم استفاده کنید واگر باز همچنان مشکل باقی بود
از نرمافزارهای جدید استفاده وروی رسیورتون بریزید:eek:k:
نرم افزار برای فرمت ورفع مشکل عدم شناسایی فلش مموری توسط دستگاه هایویون ایکلاس

m.mori

کاربر
2010-08-29
1
0
39
مشکلی جدید با آیکلاس

سلام دوستان ما هرچقدر روی آیکلاس 9696 xpvr نرم افزار نصب میکنیم هیچ کانالی باز نمیشه تازه اینکه فایل های با پسوند key هم رو نمیخونه
کمک کنید :051:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا