دوست عزیز از سایت فلای ست پیدا کن هر فرکانس ایدنت خواص خودش رو داره:dast:آیدنت شبکه3روی بدر رو میخاستم؟مثلا با نرم افزارهای قبلی مثل11160(0003)بود.با تشکر
دوست عزیز از سایت فلای ست پیدا کن هر فرکانس ایدنت خواص خودش رو داره:dast:آیدنت شبکه3روی بدر رو میخاستم؟مثلا با نرم افزارهای قبلی مثل11160(0003)بود.با تشکر
آیدنت شبکه3روی بدر رو میخاستم؟مثلا با نرم افزارهای قبلی مثل11160(0003)بود.با تشکر
آقایون کمک! ریسیسور9595 جدیدن خاموش روشن میشه کل کانالهاش پاک میشه با پج جدید هم درست نشد قبلآ ازراهنماییتون تشکر میکنم
با سلام رسیور من 9696x pvr hdmiاست ومیخواهم سافتکم جدید را وارد آن کنم ولی پیام فرمت شناخته نشد میزنه ؛لطفأ راهنماییم کنید
با سلام ببخشید آبگریت جدیدبه همراه سافتکم که شبکه های قفل را باز کنه میحواستم
با سلام آبگریت وسافتکم 9595xii pvrکه شبکه های قفل رو هم باز کنه ممنون میشم
باسلام؛دکمه 1 رو هم که میزنم هیچ اتفاقی نمی افته
بادرودباسلام؛دکمه 1 رو هم که میزنم سافتکم به رسیور منتقل نمیشه؛مشکل از کجاست؛
با سلام مجدد؛میخواستم بگم که من رسیورم رو آپدیت نکردم و تاریخشو گذاشتم روی 2009 تا پیغام آپگرید نده؛حتمأ باید آپدیت بشه که سافتکم جدید رو بش منتقل کرد یا نه؛ اگه باید آپدیت بشه لطفأ لینک آپدیت رو برام بذارید؛ رسیورم 9696x pvr hdmi است
سلام
یک hivion 9090x دارم دیگه کانالهای افقی رو نمیگیره.باید چیکار کرد؟؟؟
با تشکر
با اجازه اساتيد . برنامه اي رو که به رسيور مي خواي انتقال بدي از فودر در بيار و روي دسکتاپ کپي کن فکر کنم درست بشه:s13:درود.بعد از اینکه لودر انتقال نرم افزار را نصب میکنم.زمان اجرا با پیغام زیر مواجه میشم.اشکال از کجاست؟مرسی. serial port is not available
سلام من مراحلی که دوست خوبمون مهدی برای رفع پیغام تقلبی در 9696 اچ دی بود رو انجام دادم و پیغام رفت ولی مشکل اینجاست که با انتقال پچ آخر رسیور هر 20 ثانیه یک بار ریست میشود همچنین وقتی تو قسمت سرچ میرم همینطوری میشه اگه ممکنه راهنمایی کنید