تاپیك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن و ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

changizi

کاربر
2011-02-19
1
0
سلام من یه x9696htmi گرفتم که پیغام چینی بودن میده،لطفا بگین چکار کنم که پیغامه بره.ممنونم.

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
درود بر شما حميد جان
ممنونم که نرم افزار اين مدل رو برام گذاشتي، اگه امکانش هست نحوه آپگريد کردن اين رسيور رو هم بهم بگين ، ممنون مي شم،
در ضمن فکر کنم که اين رسيور اصلي باشه چون هم روي خود دستگاه (جلو و پشت) و هم روي کارتن اون made in koria هک شده،
من توي بندر گناوه در استان بوشهر زندگي ميکنم جايي که روزانه مدل هاي مختلفي از رسيور ها به بازار مياد از طريق قاچاق از کشور هاي عربي ، شايد هم به اين دليل باشه که هنوز اين مدل زياد براي شما جا نيافتاده.
باز هم از تمامي زحماتي که ميکشي سپاسگذارم اميدوارم که هميشه پايدار باشي:bs_iloveyou:

درود
نرم افزار رو دانلود کرده و از حالت فشرده خارج
وبدون فولدر روی فلش ریخته و به ترتیب مراحل زیر رو دنبال
میکنید
منو+نصب+انتقال داده ها+دانلود از usb وارد شده وروی نرم افزار ok
کرده صبر میکنید تا نرم افزار انتقال پیدا کند:eek:k:

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام من یه x9696htmi گرفتم که پیغام چینی بودن میده،لطفا بگین چکار کنم که پیغامه بره.ممنونم.

درود
اگر رسیور شما اصلی هست وبا این پیغام روبرو شدید
به این تاپیک رفته وطبق گفته مدیران مراحل رو انجام
داده وعمل کنید
نرم افزار جدید ( تست ) برای رفع مشگل پیام دریافتی در رسیور های ایکلاس سری hdmi(
multipage.gif
1 2)
اگر مشکل برطرف نشد که باید ایسی
فلش رو از طریق پروگرامر برنامه بهش داد تا درست شه
واگر چینی بود که بعد از برنامه دادن از طریق پروگرامر برنامه بالاتر از 11228
رو نباید بهش داد چون دوباره با این پیغام روبرو میشوید
:eek:k:

fox1

کاربر
2009-04-20
4
18
38
درود
دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم
مدل ایدی این رسیورs9f4a126 هست
در هرصورت زیاد از اصل بودن این رسیور
مطمئن نیستم و توصیه میکنم اپگرید نکنید
بترین کاراینه که از فروشندتون بخواهید که این کاررو براتون انجام بده
این نرم افزار رسیور شما طبق مدل ایدی که ذکر کردید:eek:k:
29E3USB_CAS.zip (1,022.3

سلام آقا حميد
من اين نرم افزاري که برام گذاشتي رو طبق دستوري که دادي اجرا کردم ولي رسيور اين نرم افزار رو نمي شناسه چون سريال اي دي نرم افزاري که برام گذاشتي s9f2a126 هست ولي سريال دستگاه من s9f4a126 ، براي همين دستگاه نرم افزار رو قبول نمي کنه، خواهشاً اگه نرم افزاري با اين سريال موجود هست رو برام بزارين.
از تمامي زحماتي که در اين بخش مي کشيد سپاسگذارم.

ali@5361

کاربر
2008-04-22
141
417
سلام آقا حميد
من اين نرم افزاري که برام گذاشتي رو طبق دستوري که دادي اجرا کردم ولي رسيور اين نرم افزار رو نمي شناسه چون سريال اي دي نرم افزاري که برام گذاشتي s9f2a126 هست ولي سريال دستگاه من s9f4a126 ، براي همين دستگاه نرم افزار رو قبول نمي کنه، خواهشاً اگه نرم افزاري با اين سريال موجود هست رو برام بزارين.

دوست عزیز این رو دانلود و رو دستگات بریز جواب بده تو بخش تو ابن صحفه هم هست فایل سوم

http://1.irantks.biz/showpost.php?p=208520&postcount=1

29E3USB_CAS_HDMI.zip

آخرین ویرایش:

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام آقا حميد

درود
دوست عزیز اگه به پستهای قبلی خودت یه نگاه بندازی
و جوابهایی که بهت دادم متوجه میشی که شما مدل ایدی
رو اشتباه نوشتی و منم تذکر دادم که که این نوع رسیور مدل
ایدیش s9f4a126 هست اشتباه از خود شماست دوست عزیزم
ali@5361 لینک نرم افزار رو برای شما گذاشته طبق روشی که
بهتون گفتم انجام دهید:eek:k:

Rhodes

کاربر
2011-02-20
1
1
با سلام.
من اصلا از رسیور و ماهواره چیزی سر در نمیارم.فقط میدونم یه دیش داره و ال ان بی.همین.
میخواستم بدونم میشه وقتی دیش داره کانالهای استانی رو میگیره،کانال دیگه اه هم گرفت؟فقط یک دیش داره.ال ان بی هم نمیدونم چند تاست.رسیور هم آیکلاس 9898 هست.و روی ku-intelsat‏ هست.

با تشکر.

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام.
من اصلا از رسیور و ماهواره چیزی سر در نمیارم.فقط میدونم یه دیش داره و ال ان بی.همین.
میخواستم بدونم میشه وقتی دیش داره کانالهای استانی رو میگیره،کانال دیگه اه هم گرفت؟فقط یک دیش داره.ال ان بی هم نمیدونم چند تاست.رسیور هم آیکلاس 9898 هست.و روی ku-intelsat‏ هست.

با تشکر.

درود
دوست عزیز جای سوال شما اینجا نیست
شما وقتی استانی رو دارید میتونید با استفاده از قیچی و سوئیچ و یک LNB
دیگر ترک ویا اکسپرس رو بگیرید
دراین باره میتونید سوالات خودتون رو در این تاپیک مطرح کنید
تاپيك مخصوص پرسش وپاسخ درباره دريافت ماهواره هاي مختلف توسط قيچي فقط اينجا(
multipage.gif
1 2 3 ... آخرین صفحه)
ویا در اینجا
سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید(
multipage.gif
1 2 3 ... آخرین صفحه

vahid_hz

کاربر
2008-02-26
54
56
سلام من آکلاس 9696 معمولی دارم ولی چینی هستش و از پچ قدیمی 11160 یا 11228 استفاده می کنم مشکلم ندارم ولی تو پچ ها جدید زبان فارسی کامل شده و مثل گذشته نیست و می ترسم از پچ های جدید استفاده کنم و پیغام تغلبی ظاهر بشه حالا شما پچی سراغ ندارید که زبان فارسی توش کامل باشه و به دستگاه چینی هم بخوره.

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام من آکلاس 9696 معمولی دارم ولی چینی هستش و از پچ قدیمی 11160 یا 11228 استفاده می کنم مشکلم ندارم ولی تو پچ ها جدید زبان فارسی کامل شده و مثل گذشته نیست و می ترسم از پچ های جدید استفاده کنم و پیغام تغلبی ظاهر بشه حالا شما پچی سراغ ندارید که زبان فارسی توش کامل باشه و به دستگاه چینی هم بخوره.
درود
دوست عزیز نرم افزاری که به دستگا های چینی بخوره نیست
و شما نمیتونید نرم افزار بالاتر از 11228 استفاده کنید

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
اگه استفاده کنم و پیغام بیاد دیگه رفع نمیشه؟

درود
اگر نرم افزار بالاتر از 11228 به رسیور انتقال دهید با پیغام
تقلبی وچینی بودم مواجه میشوید که در اونصورت باید ایسی
فلش رو از طریق پروگرامر برنامه بهش بدید تا درست شه
و قتی هم که درست شد باز نمیتونید نرم افزار بالاتر از 11228 بهش بزنید

roz52

کاربر
2009-06-15
8
8
39
روی ایکلاس 9696 فایل کلین و ریختم . الان دیکه هیچ نرم افزاری نمیگیره روی کامپیوتر پیغام no id و روی تصویر تلوزیون پیغام no software میاد

لطفا راهنمایی کنید

bus2692

کاربر
2011-02-21
1
0
سلام******** ميشه خواهش كنم نحوه استفاده k_dataابه طوردقيق بدي راستي اپديت actionرانداري؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ali@5361

کاربر
2008-04-22
141
417
روی ایکلاس 9696 فایل کلین و ریختم . الان دیکه هیچ نرم افزاری نمیگیره روی کامپیوتر پیغام no id و روی تصویر تلوزیون پیغام no software میاد

لطفا راهنمایی کنید

نرم افزار کارخانه ای رو دستگات بریز ببین قبول میکنه یا نه اگه قبول نکرد باید جیتگ یا با پروگرامر ایسی فلشش رو پروگرام کنی

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935

لطفا راهنمایی کنید
کاربرانی که اقدام به پاسخگویی میکنید درخواست را بدقت بخوانید!
بنده خدا میگوید هیچ نرم افزاری قبول نمیکند
شما می فرمایید نرم افزار کارخانه ای منتقل کنید
دوستان بارها توضیح دادیم که تولیدات جدید هایویون ایکلاس دیگه نرم افزارکلین نداره ونباید از اون فایل استفاده کرد چون بعدازاینکار دستگاه بوت نشده ودیگه نرم افزار قبول نمیکند.
حالا شما باید فلش دستگاه را با فایل سالم فلش پروگرام کنید یا با جیتگ یا پروگرامر هر کدام براتون میسر هست:eek:k:

آخرین ویرایش:

kaki

کاربر
2007-05-15
44
93
سلام.ریسیور من 9797xn pvr hdmi هست.سافتکمو از طریق usb قبول نمیکنه.مینویسه فایل غیر قابل پخش

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام.ریسیور من 9797xn pvr hdmi هست.سافتکمو از طریق usb قبول نمیکنه.مینویسه فایل غیر قابل پخش

درود
دوست عزیز این سوال شما بارها توضیح داده شده
شما برای انتقال نباید دکمه ok رو بزنید اول دکمه 1
وبعد ok
کمی دقت کنید

ahmadrahim

کاربر
2010-05-27
103
173
باسلام ریسیور9898hdmiدارم استانیهارو که سرچ میکنم فرکانس10962رو نمیاره یعنی سیگنال نمیده ولی با ریسیور دیگه میاره در ضمن پروگرام11320رو هم ریختم مشکلی نداشت دو جهت هاتبرد ونیل رو به خوبی میگیره لطفآ راهنمایی کنید

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
باسلام ریسیور9898hdmiدارم استانیهارو که سرچ میکنم فرکانس10962رو نمیاره یعنی سیگنال نمیده ولی با ریسیور دیگه میاره در ضمن پروگرام11320رو هم ریختم مشکلی نداشت دو جهت هاتبرد ونیل رو به خوبی میگیره لطفآ راهنمایی کنید

درود
دوست عزیز شما برق lnb رو از 13 روی 18 گذاشته و
گزینه جستجوی کانال رو فعال کنید
اگر نشد یک بار ریست فکتوری کنید
البته چیزهایی مانند ساعت lnb و نوع کابل هم بی تاثیر نیست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا