تاپیك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن و ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام استادبه استاد 1344Shahram ميان گذاستم پيغام ميده كه شما يك عنوان مناسب انتخاب كند اگه شما استاد بزگواري كند وجواب سوال بنده را در تاپيك بدهيد خلي اقائي كرديد وفكر بنده راهم راحت كنيد:s13:
با درود
کاربرگرامی شیرینگ اینترنتی یکی از روش هایی هست که دارندگان کارتهای اورجینال انها را با همدیگر مشترک استفاده میکنند وبه این صورت هست که دارندگان کارتهای اصلی کارت خودشان راتوسط اینترنت ویک سرور به اشتراگ قرار میدهند.
حالا پروتکل هایی که باعث ارتباط کاربران ویوزرهای سرور هست متفاوت هستند که بهترین وسریعترین اونها cccam هست وnewcamd هم یک نوع ارتباط دیگه هست که امکانات سرورها وسرعت تعویض کانال وخیلی چیزها متفاوت هستند.
استفاده از این پروتکل ها بستگی مستقیم به سرعت پردازنده رسیورها داره وبرنامه های رابط اینترنتی.
مثلا شماکابل لن را به پشت رسیور خودتون وصل میکنید ویک امولاتور یا شبیه ساز کارت به کمک اینترنت که درون فایل اجرایی بنام پلاگین هست روی رسیور نصب میکنید تا امکان بهره برداری از امکانات شیرینگ را داشته باشید.
هنگامی که روی کانال کارتی بروید یک مشخصات ودرخواستecm توسط دستگاه به سرور ارسال میشود وسرور بنابه سیستم کدینگ کانال وکارت مورد استفاده اون برای شما شروع به ارسال کد میکند که بدل کارت هست وکانال کارتی تا اینترنت ورسیور وسرور متصل باشند کانال باز خواهد بود:eek:k:

آخرین ویرایش:

kyzar

کاربر
2008-10-27
100
214
با درود فراوان
کانال آماده برای آیکلاس 9700می خواستم ولی جواب دریافت نکردم اگر اشتباه پست زدم بفرمایید اصلاح کنم واگر کانال آماده وجود دارد لطف می کنید قراردهید.واگر هم برایش کانالی وجود ندارد لا اقل جواب پستم را بدهید. سپاسگزار دوستان ومدیران سایت

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با درود فراوان
کانال آماده برای آیکلاس 9700می خواستم ولی جواب دریافت نکردم اگر اشتباه پست زدم بفرمایید اصلاح کنم واگر کانال آماده وجود دارد لطف می کنید قراردهید.واگر هم برایش کانالی وجود ندارد لا اقل جواب پستم را بدهید. سپاسگزار دوستان ومدیران سایت

درود
دوست من اینجا درتاپیک لیست کانالهای اماده اگر یه خورده
زحمت میکشیدی وجستجو میکردی حتما پیدا میکردی
به جای اینکه این همه پست بزنی میگشتی پیدا میکردی
به این پست #68 مراجعه کنید
:eek:k:

sina121p

کاربر
2010-03-16
11
31
آقا من با این پچ جدیده این مشکلا رو دارم، چیکار کنم؟
1-اگه بخوام 2-3تا کانال رو پشت سر هم و بدون توقف عوض کنید، تقریبا گیر میکنه
2-کانالای کارتی رو که با سافتکم قبلی باز بودن رو خیلی کند باز میکنه
3-با نصب هر پچ قبلی دیگه ای تاریخش میره روی ماه 6 2010 و میگه 4ماهه که آپدیت نشده و ازین حرفا(من برای اولین بار با چنین پیامی روبرو شده ام و تاحالا با این رسیور هیچ مشکل خاصی نداشتم)
4-سافتکم هم که نصب میکنم(میخوام نصب کنم) دستگاه ریست میشه ، هم با این پچ هم با هر پچ دیگه ای
کلا رسیور به فنا رفت

frantic_ms2003

کاربر
2010-12-12
24
53
با سلام و خسته نباشي و عرض تبريک عيد به همه و اساتيد دستگام 9595 هست پچ 11228 رو هم رو دستگامدارم ضبط که مي کنم با فيريز بيشتر ضبط مي کنه چي کار کنم . در ضمن اگه پچ 11116 رو گشتم پيدا نکردم ميشه لينکش رو بگذاريد. در ضمن چون پچم بالاتر هست اگه بريزم مشکل بوجود خواهد آمد يا خير ؟ لطفاً راهنمايي کنيد ممنون

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
با سلام و خسته نباشي و عرض تبريک عيد به همه و اساتيد دستگام 9595 هست پچ 11228 رو هم رو دستگامدارم ضبط که مي کنم با فيريز بيشتر ضبط مي کنه چي کار کنم . در ضمن اگه پچ 11116 رو گشتم پيدا نکردم ميشه لينکش رو بگذاريد. در ضمن چون پچم بالاتر هست اگه بريزم مشکل بوجود خواهد آمد يا خير ؟ لطفاً راهنمايي کنيد ممنون

خیر مشکلی پیش نمیاد ولی اگه با کامپیوتر با کابل بریزی بهتره بعد اگه درسیورت اصلی هست از پچ های بالاتر استفاده کن

kingvava

کاربر
2011-02-24
4
8
با سلام خدمت استید محترم
بنده یه رسیور ای کلاس PVR 9696 دارم که آپدیت تاریخ 9/39 2011 (29E3USB_CAS) رو روش با فلش ریختم بعدش چندبار ریست شد و حالا وقتی بوت میکنه همون اولش گیر میکنه و پیغام میده که btw demaged
خواهش میکنم راهنماییم کنید:a15IRSAt:
مرسی

homan+

کاربر
2010-05-30
41
94
سلام .9696hdmiمن فقط چراغ ابي جلوش روشن مي شه.لطفا براي درست شدنش مرا راهنمايي كنيد.باتشكر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام خدمت استید محترم
بنده یه رسیور ای کلاس pvr 9696 دارم که آپدیت تاریخ 9/39 2011 (29e3usb_cas) رو روش با فلش ریختم بعدش چندبار ریست شد و حالا وقتی بوت میکنه همون اولش گیر میکنه و پیغام میده که btw demaged
خواهش میکنم راهنماییم کنید:a15irsat:
مرسی
سعی کنید با کابل ورایانه اپگرید کنید اگر قبول کرد که بالا میاد اگر نه باید فلش دستگاه پروگرام بشود
سلام .9696hdmiمن فقط چراغ ابي جلوش روشن مي شه.لطفا براي درست شدنش مرا راهنمايي كنيد.باتشكر
دستگاه شما هم باید فلش پروگرام بشود اگر روشن بشود که مشکل رفع شده والا ایراد سخت افزاری داره باید به تعمیرکار مراجعه کنید.

siyamak.sadri

Banned
2010-05-23
74
44
44
سعی کنید با کابل ورایانه اپگرید کنید اگر قبول کرد که بالا میاد اگر نه باید فلش دستگاه پروگرام بشود

دستگاه شما هم باید فلش پروگرام بشود اگر روشن بشود که مشکل رفع شده والا ایراد سخت افزاری داره باید به تعمیرکار مراجعه کنید.
سلام ميخواستم منظور از برد ايكلاس چيست؟* مرسياز جوابتون:s13:

masoodxl

کاربر
2006-10-18
15
10
با سلام
من یک فایل تصویری رو با ایکلاس9898hdmi ضبط کردم و بر روی هارد کامپیوتر ریختم وقتیکه بر روی فلش میریزم و میخواهم توسط رسیور تماشاش کنم،اصلا توی قسمت pvr وجود نداره و نمیشه دید/در صورتیکه وقتی فلش رو روی کامپیوتر میزارم همه چیز اوکی هست از شما میخواهم که منو کمک کنید متشکرم

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
با سلام
من یک فایل تصویری رو با ایکلاس9898hdmi ضبط کردم و بر روی هارد کامپیوتر ریختم وقتیکه بر روی فلش میریزم و میخواهم توسط رسیور تماشاش کنم،اصلا توی قسمت pvr وجود نداره و نمیشه دید/در صورتیکه وقتی فلش رو روی کامپیوتر میزارم همه چیز اوکی هست از شما میخواهم که منو کمک کنید متشکرم

دوست عزیز تو کنترل رسیورت یه دکمه بنام media یا jpeg هست اون دکمه رو بزن گزینه mpeg
رو انتخاب کن فیلم های رو که ریختی مشخص هست انتخاب کن پخش میشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: FLASH_TNM

masoodxl

کاربر
2006-10-18
15
10
دوست عزیز تو کنترل رسیورت یه دکمه بنام media یا jpeg هست اون دکمه رو بزن گزینه mpeg
رو انتخاب کن فیلم های رو که ریختی مشخص هست انتخاب کن پخش میشه

با سلام مجدد
دوست عزیز به این طریقی که گفتید هم عمل کردم که با مشکل قطعی صدا و خش داشتن تصویر مواجه شدم.خوشحال میشم راهنمایی بفرمایید مرسی

kingvava

کاربر
2011-02-24
4
8
سلام
دوستان من یه Iclass 9700 دارم و رو هاتبرد مسیرهای بدر و یوتل رو قیچی زدم حالا که مسیرها رو نصب کردم و جستجو کردم زمانی که می خوام برای هر مسیر یه خروجی از سوئیچ بگیرم رسیور فقط یه ماهواره رو شناسایی میکنه و روی هر 3 مسیر سوئیچ نمی کنه و فقط می تونم از یه ماهواره استفاده کنم.
لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم که هر سه مسیر رو داشته باشم
مرسی

2009-05-15
0
28,977
سلام دوست عزیز.اول جهت هاروبدون سوئیچ ومستقیم نگاه کن ببین تنظیمه.البته این شاهکاررسیورهای ایکلاس وهایویژنه که مشکل سوئیچ کردن دارند.من خودم رسیورایکلاس 9696داشتم که باریختن پچ11260مشکلم حل شد.به نظرم بهتره برای سریعترگرفتن جواب یه پیام به آقامهدی طغرل بدی.البته اگه میکسرت خراب نباشه.

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
با سلام مجدد
دوست عزیز به این طریقی که گفتید هم عمل کردم که با مشکل قطعی صدا و خش داشتن تصویر مواجه شدم.خوشحال میشم راهنمایی بفرمایید مرسی

از جدیدترین پچ استفاده کن ببین مشکل حل میشه

frantic_ms2003

کاربر
2010-12-12
24
53
سلام سافتکم که دانلود ميکنم تو فلشم نشون داده نميشه تورسيورم (9595) فلش رو هم با رسيور و هم با کام فرمت کردم رسيور و ريست فکتوري کردم بازم درست نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام سافتکم که دانلود ميکنم تو فلشم نشون داده نميشه تورسيورم (9595) فلش رو هم با رسيور و هم با کام فرمت کردم رسيور و ريست فکتوري کردم بازم درست نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درود
دوست من مشکل از فلش شماست
با یک فلش دیگه تست کنید:eek:k:

REZA SHIRI

کاربر
2010-11-01
14
27
با سلام

ایا دانگل mini1 به روی رسیور 9797 معمولی و 9898 hdmi عالی کار میکنه یا نه و برای دیدن شبکه های hd باید رسیور hd گرفت یا با معملی هم میشه دید ؟

با تشکر

sazekhamosh

کاربر
2009-07-28
37
64
46
سلام من هر کاری میکنم موفق به باز کردن شبکه 3 موقع پخش مستقیم فوتبال نمیشم طبق دستور یکی ازدوستان که توضیح دادند عمل کردم کدرو هم زد افاقه نکرد رسیورم 9696pvr هستش.روی اینتل ست902 کد
به راحتی مشکل رو حل میکرد ولی الان روی ماهواره بدر این مسئله ای حل نشدنی شده باید چیکار کنم؟
راه حلی هست؟ممنون از همه دوستانی که وقت میذارن.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: feri_kh
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا