سلام استاد ميخواستم رسيور ايكلاس 9797XNPVRXviD كانالهاي HD را ساپورد ميكند؟ مرسي از جوابت:in_love:
سلام استاد ميخواستم رسيور ايكلاس 9797XNPVRXviD كانالهاي HD را ساپورد ميكند؟ مرسي از جوابت:in_love:
سلام استاد ميخواستم رسيور ايكلاس 9797XNPVRXviD كانالهاي HD را ساپورد مكند؟ مرسي از جوابت:in_love:
باسلام،دوستان یک زحمتی بکشند،عنوان کنندکه چه مدل دستگاههایی رامیتوان با برنامه های
مشابه آن آپگریدکرد؟باذکرمثال وجدول بندی،مثلا9595xpr-9696xpvr بایک برنامه ،خواهشمدم
بقیه رادوستان عنوا ن کنند،همچنین لیست کانالها......لطفاتوضیحات کامل بدین.مثلامن الان یک
هفته است،دنبال برنامه رسیور9797xnpvrhdmiمیگردم ولی پیدا نکردم.....ممنون
درود
دوست من مدل ایدی رسیور رو یه نگاه میکردی تا ببینی که ایدی رسیور تغییر کرده یا نه!!!!!
اگر تغییر کرده بود که باید جیتک و یا ایسی فلش رو از طریق پروگرامر برنامه بهش بدی تا درست شه و اگر تغییر نکرده بود یک بار ریست فکتوری کرده وبا کابل و رایانه نرم افزار 11228 ویا 11160 رو بهش بده ببین درست میشه یا نه!!!!!k:
ایدی ریسیور باید چی باشه
سلام
دوستان عزیز علت قطع شدن سیگنال بعد از چند دقیقه کار کردن 9696 از چی میتونه باشه.اول که روشن میشه مشکلی نداره ولی بعداز چند دقیقه سیگنال کامل قطع میشه.
سلام
دوستان عزیز علت قطع شدن سیگنال بعد از چند دقیقه کار کردن 9696 از چی میتونه باشه.اول که روشن میشه مشکلی نداره ولی بعداز چند دقیقه سیگنال کامل قطع میشه.
سلامدرود
بارها در همین تاپیک جواب سوال شما داده شده است
عواملی مانند تنظیم دقیق دیش . ساعت lnb و جنس کابل ونوع سوئیچر
فیش و اتصالات و ............. در قطعی و کیفیت سیگنال تاثیر زیادی دارندk:
سلام
دوست گرامی شما متوجه منظور من نشدید ، این چیزهائی که شما گفتید هیچ مشکلی ندارند با همه دستگاهها دقیق جواب میدن اما با این دستگاه تا زمانی که گرم نشده خوبه و مشکلی نداره ،بعد از چند دقیقه سیگنال کاملا" قطع میشه پس نمیتونه از این چیزهائی که شما گفتید باشه یه جای دستگاه ایراد داره که با گرم شدن دستگاه سیگنال رو قطع میکنه.سپاسگذار میشم کمکم کنید.
سلام دوستان
من برای اولین بار خودم iclass k9k9 رو با usb آپگرید کردم گزینه twin هم اومد فعالش هم کردم
مشکلی هم الحمداله پیش نیومده
ولی من یه مشکل دارم : وقتی میکرو 2 رو وصل میکنم از جهت w3 به k9k9 با اینکه هم هاتبردی که به رسیور وصل شده و هم w3 که به میکرو2 وصل شده دقیق تنظیم هستن به محض روشن شدن میکرو2 و رفتن به کانال کارتی سیگنال اکثر کانال های هاتبردم قطع میشه
البته من یه دیش دارم که هاتبرده و w3 روش قیچی زدم ولی هاتبرد مستقیم به k9k9 وصله و w3 هم مستقیم به دانگل میکرو 2 یعنی هیچ سویچری در کار نیست (قابل توجه )
ولی در حالت بدون دانگل هر دو جهت که به k9k9 میزنم با قدرت سیگنال دارن
حالا با این توضیحات میشه که مشکل از آپگرید بار اول با usb باشه
راستی بعد از آپگرید ورژن با usb من تنظیم کارخانه ای(default factory ( نکردم
سلام دوستان
من برای اولین بار خودم iclass k9k9 رو با usb آپگرید کردم گزینه twin هم اومد فعالش هم کردم
مشکلی هم الحمداله پیش نیومده
ولی من یه مشکل دارم : وقتی میکرو 2 رو وصل میکنم از جهت w3 به k9k9 با اینکه هم هاتبردی که به رسیور وصل شده و هم w3 که به میکرو2 وصل شده دقیق تنظیم هستن به محض روشن شدن میکرو2 و رفتن به کانال کارتی سیگنال اکثر کانال های هاتبردم قطع میشه
البته من یه دیش دارم که هاتبرده و w3 روش قیچی زدم ولی هاتبرد مستقیم به k9k9 وصله و w3 هم مستقیم به دانگل میکرو 2 یعنی هیچ سویچری در کار نیست (قابل توجه )
ولی در حالت بدون دانگل هر دو جهت که به k9k9 میزنم با قدرت سیگنال دارن
حالا با این توضیحات میشه که مشکل از آپگرید بار اول با usb باشه
راستی بعد از آپگرید ورژن با usb من تنظیم کارخانه ای(default factory ( نکردم
سلام
ایا میشه دو رسیور 9797 رو به یک دیش بدون استفاده از lnb دارای دو خروجی وصل کرد
با سلام
من یه دستگاه HD 9797 XS PVR دارم که اکانت سی سی .... واسش گرفتم کانکت میشه اما هر چند لحظه دیسکانکت میشه و connect failure میزنه و دوباره کانکت میشه و به همین ترتیب متناوباً این مشکل براش پیش میاد از اونجایی که تمامی تنظیمات و کابل ها و پینگ و ... همه درست هستند به نظر شما مشکل چی میتونه باشه در ضمن آخرین نرم افزار یعنی 11313 هم روش نصب کردم.با تشکر از اساتید و دوستان.
سلام
ایا میشه دو رسیور 9797 رو به یک دیش بدون استفاده از lnb دارای دو خروجی وصل کرد