تاپیك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن و ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vahid_hz

کاربر
2008-02-26
54
56
سلام من 9696 پی وی ار دارم دو جهت هم دارم هاتبرد و یوتلست وقتی سیم اصلی رو جدا جدا به هر جهت می زنم همه کانالها راحت می گیره ولی وقتی به سوئچر وصل می کنم رو جهت هاتبرد مشکل پیدا می کنم و فقط تعدای بعضی از کانالها رو می گیره مثل فرکانس 11317 ..11747...11727 ولی باقی رو نمی گیره علت چیه سوئچر رو تعویض کردم نشد آخرین برنامه رو زدم بازم نشد مشکل از دستگاه هستش .

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام من 9696 پی وی ار دارم دو جهت هم دارم هاتبرد و یوتلست وقتی سیم اصلی رو جدا جدا به هر جهت می زنم همه کانالها راحت می گیره ولی وقتی به سوئچر وصل می کنم رو جهت هاتبرد مشکل پیدا می کنم و فقط تعدای بعضی از کانالها رو می گیره مثل فرکانس 11317 ..11747...11727 ولی باقی رو نمی گیره علت چیه سوئچر رو تعویض کردم نشد آخرین برنامه رو زدم بازم نشد مشکل از دستگاه هستش .

درود
دوست عزیز این سوال شما بارها پرسیده شده وبارها هم جواب داده شده
از کابل خوب و جنس مرغوب استفاده و کابل هم یه تیکه باشه
ساعت lnb رو چک و از تنظیم دیش مطمئن شوید
یک بار ریست فکتوری کنید و از لیست کانال اماده استفاده نکنید
در رسیور وقتی که میخواهید سوئیچر رو تعریف کنید به صورت یکجا باشه
مثلا وقتی سوئیچ هاتبرد رو روی 1 گذاشتید ذخیره نکنید برگردید
و یوتل هم روی 2 گذاشته سپس ذخیره کنید
اتصالات کابل هم چک کنید من خودم با سوئیچرهای استارست
استارگلد.دیسکاوری استفاده کردم مشکلی نداشتند:eek:k:

metgolden

کاربر
2011-04-15
1
0
با سلام من یک ریسور 9696 ای کلاس دارم وقتی تو یو اس پی ضبط میکنم بعد که میخوام ببینم صداش قطع و وصل میشه چی کار باید کرد که دیگه نشه ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام من یک ریسور 9696 ای کلاس دارم وقتی تو یو اس پی ضبط میکنم بعد که میخوام ببینم صداش قطع و وصل میشه چی کار باید کرد که دیگه نشه ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

درود
به این تاپیک مراجعه کنید جوابتون رو دریافت میکنید
اگر مشکل برطرف نشد فلش مموری رو تعویض و از مارک خوب استفاده کنید
:eek:k:
سوالات رایج وکاربردی درباره رسیورهای ایکلاس و هایویون

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
با سلام روی دو تا رسیورa9a9 وقتی فلش شروع به ضبط می کنه یا قطع می کنی یا می کنی دو ثانیه تصویر نداره .
مال چینی بودن دستگاه است !!!؟؟
یا اینکه آپدیت بشه راه می افته یا اینکه مربوط به تنظیماتی
چیزی
با 5 مارک معروف فلش هم تست شد فرقی نداشت.
با تشکر

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با چه ورژنی a9a9 آی کلاس رو آپدیت کنم ممنون میشم

درود
دوست عزیز در بخش نرم افزار جدید هست دانلود کرده و از طریق usb به رسیور انتقال دهید
وباز در بخش تاپیکی به عنوان سوالات رایج وکاربردی وجود داره که با مراجعه به اون طریقه انتقال نرم افزار
درش توضیح داده شده

با سلام روی دو تا رسیورa9a9 وقتی فلش شروع به ضبط می کنه یا قطع می کنی یا می کنی دو ثانیه تصویر نداره .
مال چینی بودن دستگاه است !!!؟؟
یا اینکه آپدیت بشه راه می افته یا اینکه مربوط به تنظیماتی
چیزی
با 5 مارک معروف فلش هم تست شد فرقی نداشت.
با تشکر

درود
در نرم افزارهای جدید مشکل ظبط وپخش طبق گفته شرکت حل شده
نرم افزار رسیورتون رو دانلود وبه رسیور انتقال داده وتست کنید

kami_oops

کاربر
2008-11-06
7
16
من يه iclass 9797 hdmi دارم كه رو صفحه مينويسه no sofwar.هربرنامه اي هم كه بهش ميدم ميزنهmodel id is not matched.ورژن لودر هم 2.25 اگر ميشه راهنمايي كنيد.ممنون وتشكر كلينم كردم جواب نداد

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
من يه iclass 9797 hdmi دارم كه رو صفحه مينويسه no sofwar.هربرنامه اي هم كه بهش ميدم ميزنهmodel id is not matched.ورژن لودر هم 2.25 اگر ميشه راهنمايي كنيد.ممنون وتشكر كلينم كردم جواب نداد

درود
این نرم افزار مدل رسیور شماست
دانلود کرده و از حالت فشرده خارج و از طریق کابل
ورایانه به رسیور انتقال دهید
اگر باز هم پیغام مچ نبودن ایدی داد که باید یا جیتک کنید
یا از طریق پروگرامر ایسی فلش رو برنامه بهش بدید تا درسته شه
چون به احتمال زیاد ایدی رسیور پاک شده:eek:k:
29E3USB_CAS_HDMI.zip

sina121p

کاربر
2010-03-16
11
31
سلام
2تا سوال دارم:
1-چرا کانالای turner و opap و monitor games که جدیدا توی سافتکمها میگن باز میشه برای من باز نمیشه؟ آیا کدای که ازشون منتشر میشه ازینایی که سریع منقضی میشن؟ اگه میشه یه سافتکم جدید بذارین
2-این اکانت جدیدی که توی تاپیک اخبار رسیور ذکر شده و رایگان هست، چجوریه و چی هست اصلا و آیا اون هم با کابل RS232 وصل باید بشه به PC؟ آیا رسیور 9696x PVR هم از LAN پشتیبانی میکنه؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1 person

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام
2تا سوال دارم:
1-چرا کانالای turner و opap و monitor games که جدیدا توی سافتکمها میگن باز میشه برای من باز نمیشه؟ آیا کدای که ازشون منتشر میشه ازینایی که سریع منقضی میشن؟ اگه میشه یه سافتکم جدید بذارین
2-این اکانت جدیدی که توی تاپیک اخبار رسیور ذکر شده و رایگان هست، چجوریه و چی هست اصلا و آیا اون هم با کابل RS232 وصل باید بشه به PC؟ آیا رسیور 9696x PVR هم از LAN پشتیبانی میکنه؟

درود
دوست عزیز اگر در پست شماره 1 تاپیک سافتکم نگاه کنی نوشته شده که اعتبار سافتکم
از چند ساعات تا چند روز بیشتر نیست و و قتی که سافتکمی رو انتقال میدید و کانال مورد نظرتون باز نمیشه پس کدها سوختند واما در مورد سوال دومتون باید بگم که فعلا اکانت رایگان برای رسیو k9k9 full hd ارائه شده وبرای باقی کارایی ندارد رسیور9696 هم از پورت لن پشتیبانی نمیکنه
:eek:k:

nazir32

کاربر
2010-07-29
32
38
اساتید محترم سلام ریسیور آیکلاس 9797 آی ان تی من پیغام دامونگ میده نرم افزار کار خانه ای این ریسیورو میخوا م نمیدونم از کجا دانلود کنم لطفآ کمکم کنید !!!!!!!!!!!! تشکر از لطف تون

• Like

nazir32

کاربر
2010-07-29
32
38
آقایون سلام منظورم در پست قبلی داماگد (damaged) است

• Like

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
اساتید محترم سلام ریسیور آیکلاس 9797 آی ان تی من پیغام دامونگ میده نرم افزار کار خانه ای این ریسیورو میخوا م نمیدونم از کجا دانلود کنم لطفآ کمکم کنید !!!!!!!!!!!! تشکر از لطف تون

آقایون سلام منظورم در پست قبلی داماگد (damaged) است

درود
دوست من فعلا نرم افزار کارخونه ای این مدل در دسترس نیست
شما میتونید از نرم افزارهای جدیدوبراي انتقال از رايانه وكابل استفاده کنید:eek:k:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

sam26

کاربر
2011-03-27
12
43
سلام دوستان. به تازگی تعدادی مراجعه داشته ام که مشتری گفته دستگاه k9k9 خریداری کرده و از طریق usb فایلهای ضبط شده توسط خودش را میخواند اما فایلهای mp3 را نه !
خواستم بدانم آیا برنامه یا نرم افزاری برای فعال سازی mp3 برای آن هست یا نه؟
با تشکر

P E N D A R

کاربر
2010-01-21
101
405
برنامه خاصی نداره ایراد از فایل های خودش بوده وگرنه 9595 معمولی هم میتونه این فایل ها رو play کنه

GodFather

کاربر
2011-03-19
32
64
40
سلام.
ايكلاس ايكس95 داريم؟دوستم ميگه يه رسيور ايكلاس 95 داره.مشكلش با شبكه سه موقع پخش فوتباله.چطوري حلش كنيم؟سافتكمي چيزي داره مثل استارست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا