با سلام و تشکر از شما. یعنی اگر یک بار به آن برنامه بزنم درست میشه؟ چون فایلهای متعددی را امتحان کرده اندبرنامه خاصی نداره ایراد از فایل های خودش بوده وگرنه 9595 معمولی هم میتونه این فایل ها رو play کنه
با سلام و تشکر از شما. یعنی اگر یک بار به آن برنامه بزنم درست میشه؟ چون فایلهای متعددی را امتحان کرده اند
سلام دوست من.به نظرم بایدازآخرین پچ ارائه شده استفاده کنی به شرط اینکه دستگاه چینی نباشه تامشکلت حل شه.وبصورت موقت هم میتونی بری توتنظیمات تاریخ وساعت وتاریخ روبه یکسال قبل برگردونی.
درود
دوست من طبق اخرین اطلاعات من رسیورk9k9 دو مدل بیشتر نیست
یکی hdmi ویکی هم full hd
در خود سایت رسمی هم فقط اسم این 2 مدل برده شده ونرم افزار ارائه شده است
لطفا مدل ایدی رسیور رو ذکر کنید تا کمکتون کنمk:
سلام آیکلاس 9797 hdmi دارم از امروز یدفعه هنگ کرد و عدد 5 رو دستگاه نوشت خاموش روشن که می کنم از پشت روشن که میشه کانالها بالا پایین میشه تصویر هم نداره رو کانال 8 هست یدفعه میره رو 38 جلو که می زنم همین که دکمه اوکی رو می زنم باز هنگ می کنه و این بار مثلا عدد 6 رو رو پنل می نویسه با کابل آخر برنامه رو بهش زدم راحت هم قبول کرد ولی بازم مشکل پا برجا هستش دستگاهم اصله مشکل چیه؟
با سلام . پیچ های ورژن 11230 و 11245 رو برای مدل 9696 xpvr میخوام تو بخش ارشیو پیداشون نکردم ؟ لطفا کمک کنید ؟
سلام دوستان. به تازگی تعدادی مراجعه داشته ام که مشتری گفته دستگاه k9k9 خریداری کرده و از طریق usb فایلهای ضبط شده توسط خودش را میخواند اما فایلهای mp3 را نه !
خواستم بدانم آیا برنامه یا نرم افزاری برای فعال سازی mp3 برای آن هست یا نه؟
با تشکر
با سلام این هم نرم افزار برای خواندن MP3 در لیست دکمه زرد رنگ اضافه میشود .
سلام
من مدل معمولی رو دارم مدل آیدی هم s2f2a126