samandsamand
کاربر
- 2009-04-12
- 377
- 1,549
حودم به خودم جواب می دم بدلیل بی فکری طراحان باید دکمه قرمزه اون بالا رو بزنی تا رسیور خاموش بشه!!!!!!
روی a9a9 دکمه audio نداره یعنی نمی شه از یورونیوز بخش صدای فارسیش استفاده کرد روی ریموت دکمه نداره چجوری می شه دکمه ترکیبی چیزی داره؟؟؟؟؟
سلام به تمام دوستان گلم من ریسور آیکلاس 9898 xs xvid دارم از نظر کارایی ok ok است فقط hdmi نداره . می خواستم همین مارک hdmi خورشو بخرم گفتند که هنگ میکنه و خوب نیست الان دنبال ریسیوری می گردم که هم کاراییش خوب باشه و هم hdmi بخوره و از نظر قیمت هم زیاد گرون نباشه . لطفا مشه منو راهنمایی کنیید که چه نوع ریسیور از چه مارکی بخرم بهتره ؟ ممنون میشم سریع راهنماییم کنید.
سلام اساتید گل !خسته نباشید آقا ریسیور 9797 آی ان تی روی یک سری از کانالهای کارتی که میرم دستگاه ریست میشه بیشتر مواقع طوری خاموش میشه که پنلش روشن واسم کانال هم روشه اما تصویرهم نداره وکنترل هم کار نمیکنه مجبو میشم دستگاه رو ازپشت خاموش کنم ..............تشکر از راهنمایی تون
درود دوست عزیز اول نرم افزار را بزنید و بلافاصله ریست کنیدممنون استاد جدید ترین نرم افزارو من قبلا روش زده بودم یعنی بعداز ریست همون نرم افزارو بزنم؟ من ازاینکه به این سرعت پاسخ میدید واقعا متشکرم
سلام هرچه سایت را گشتم نتونستم لودر ایکلاس 96اچ دی پیدا کنم لطفا ادرس را بگذارید
سلام من یه ایکلاس x95دارم وقتی جستجوی اتفاقی میکنم سیمبل ریت 27500رو 27490 پیدا میکنه میخواستم ببینم مشکل کار چیه
من رسيور آي كلاس 9898 اچ دي دارم بعد فايل هاي با فرمت sgn را ساپورت نمي كنه و غير قابل پخش مي زنه چه كار بايد بكنم؟
برای ریست کردن رمز ابتدا وارد منو شده ،
سپس وارد گزینه سوم ، STB Status ، شده
و بدون مکث کد 8131 را وارد کنید.
پس از این کار رمز رسیور به 0000 تغییر می کند !
دوست عزیز رسیور من 9696 فول اچدی هست
دوست عزیز فایلهایی که با فرمت sgn هستند فایلهای سیستمی و ابگرید رسیورهای ایکلاس هستند و قابل پخش نیستند و فقط جهت ارتقاه نرم افزاری از انها استفاده میشه نه پخش در مدیاپلیر رسیور