سلام من رسيور 9898 اچ دي دارم.................وقتي برنامه آپگريد را اجرا مي كنم غير قابل پخش ميزنه.چجوري بايد برنامه آپگريدو را اجرا كنم؟ مي خوام شبكه 3 رو روي عرب ست موقع فوتبال باز كنه چه كار بايد بكنم؟
با درودسلام استاد گلم آقا حمید !! آقا با راهنمایی خوبت مشکل ریست شدن دستگاه 9797آی ان تی من حل شد اما همین الان یه مشکل دیگه برام پیش اومد بعد از یه بوی سوختگی متوجه شدم پنل جلوی دسگام خاموشه البته خود دستگاه کار میکنه . آقا حمید بنظر شما پنلش سوخت؟ واگر سوخته قابل تعمیره متشکر از راهنمایییت خیلی آقایی!
سلام.برای دومدل a9a9hdmi و 9595usb pvrنرم افزاربرای بازکردن شبکه۳لطف کنید.سافتکم میزنم باز نمیکنه خیلی ضروریه.ممنون
کسی نیست راهنمایی بکنه؟
سلام
خیلی فوری احتیاج به کمکتون دارم
ممنون میشم اگه مثل همیشه کمکم کنید.
یه Iclass 9797 XN PVR HDMI برام اومده که توی بوت تصویرش کامله اما وقتی شبکه رو میزنی تصویرش در هم بر هم میشه!!
چیکار باید انجام بدم؟؟
یه زحمتم بکشید بگین لودر Iclass رو از کدوم بخش باید دانلود کنم؟
متشکرم
با سلام نرم افزار k9k9 pvr معمولی بدون اچ دی را می خواستم با تشکر
فکر میکنم مشکل از یکی از lnb ها باید باشه نه دستگاه چون بعضی وقت ها پیش میاد که به تنهایی همه lnb ها سالم هستند اما موقع سوییچ شدن مشکل پیش میاد وقتی برای همه ایکلاس ها این مشکل هست ایراد از دستگاه نمیتونه باشهبا سلام دستگاه بنده k9 k9 روی سوییچ مشکل داره دستگاه رو وقتی 2 یا 3 lnb یا بشتر بهش میدی بعضی اوقات خوبه ولی گاهی اوقات قاطی میکنه وتصویر نمیاد یکبار دستگاه رو از پشت خاموش و روشن میکنم درست میشه وتصویر مجددا میاید میخواستم راهنمایی نمایید ایا با نرمافزار مشکل حل مشه یا مشکلش سخت افزاری است البته روی دو سه مدل دیگه هایویزن وای کلاس هم به این مشکل برخوردم در ضمن من سیم وسویچ و ال ان بی ها رو عوض و تست کردم روی دستگاه 550 استارست هم تست کردم همه چی ok است مشکللی نداره مشکل مال دستگاهه لطفا راهنمایی نمایید مدیران محترم واگه نرافزاری است نرمافزار تست شده رو برام بزارید با تشکر
درود
دوست عزیز من درست متوجه منظورت نشدم
در هرصورت یه بار با نرم افزارهای جدید رسیور رو اپگرید کنید
ببینید نتیجه چیه!!!!!
این هم لینک لودر که خواسته بودید!!!!!
نرم افزارهای کاربردی از قبیل لودر پچ دریم لودر-رسیورهای (hivion & hivision & Iclass)
تذکر:با سلامی مجدد
مشکل بنده اینه که دستگاه روشن میشه تصویر موقع بوت کردن کامله اما وقتی میخواد تصویر شبکه ها یا منو رو نشون بده تصویر مورب و کج و کله میشه
آیا با ریختن پچ اورجینال مشکلم حل میشه؟؟
ضمنا" این لینکی رو که برام گذاشتین دیدم اما ندونستم کدومش ماله آیکلاسه؟؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
بدرود
تذکر:
قبل از هر کاری توی منوی همان تصاویر دقت کرده ودستگاه را ریست فکتوری کنید عموما باید درست بشود
اگرنشد نرم افزار کارخانه ای استفاده کنید
وقتی لیست کانال رو شناخته نرم افزار رو نمیشناسه نرم افزار اشتباه هستشدست گل همه شما که برای نمونه نگه داشتن این سایت زحمت میکشید درد نکنه
مشکل درهم ریختن تصویر 9797 به چه سختی (اصلا" منو مشخص نبود ) با ریست فکتوری حل شد.
در ادامه باید عرض کنم آیا لودر emupgrade که دانلود کردم مخصوص آیکلاسه؟؟
و طرز کارش رو به خوبی نفهمیدم؟
نرم افزار کارخانه ای رو نمشناسه اما لیست کانال رو میشناسه چرا؟؟
متشکرم
وقتی لیست کانال رو شناخته نرم افزار رو نمیشناسه نرم افزار اشتباه هستش
از این لودر استفاده کنید نرم افزار کارخانه یی هم تو ارشیو هست
مشاهده فایلپیوست 48715