تاپیك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن و ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

peyman72

کاربر
2011-04-27
4
2
سلام من رسيور 9898 اچ دي دارم.................وقتي برنامه آپگريد را اجرا مي كنم غير قابل پخش ميزنه.چجوري بايد برنامه آپگريدو را اجرا كنم؟ مي خوام شبكه 3 رو روي عرب ست موقع فوتبال باز كنه چه كار بايد بكنم؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1 person

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام من رسيور 9898 اچ دي دارم.................وقتي برنامه آپگريد را اجرا مي كنم غير قابل پخش ميزنه.چجوري بايد برنامه آپگريدو را اجرا كنم؟ مي خوام شبكه 3 رو روي عرب ست موقع فوتبال باز كنه چه كار بايد بكنم؟

درود
این نرم افزار رو دانلود کن و از حالت فشرده خارج کن
وبدون فولدر روی فلشت بریز
29E3USB_CAS_HDMI.zip‏
سپس برای انتقال از طریق فلش به این تاپیک مراجعه کن تا نحوه انتقال رو دونسته باشی!!!!!

سوالات رایج وکاربردی درباره رسیورهای ایکلاس و هایویون

nazir32

کاربر
2010-07-29
32
38
سلام استاد گلم آقا حمید !! آقا با راهنمایی خوبت مشکل ریست شدن دستگاه 9797آی ان تی من حل شد اما همین الان یه مشکل دیگه برام پیش اومد بعد از یه بوی سوختگی متوجه شدم پنل جلوی دسگام خاموشه البته خود دستگاه کار میکنه . آقا حمید بنظر شما پنلش سوخت؟ واگر سوخته قابل تعمیره متشکر از راهنمایییت خیلی آقایی!

• Like

amir174

کاربر
2008-01-17
42
37
سلام.برای دومدل ‏a9a9hdmi‏ و 9595usb pvrنرم افزاربرای بازکردن شبکه۳لطف کنید.سافتکم میزنم باز نمیکنه خیلی ضروریه.ممنون

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام استاد گلم آقا حمید !! آقا با راهنمایی خوبت مشکل ریست شدن دستگاه 9797آی ان تی من حل شد اما همین الان یه مشکل دیگه برام پیش اومد بعد از یه بوی سوختگی متوجه شدم پنل جلوی دسگام خاموشه البته خود دستگاه کار میکنه . آقا حمید بنظر شما پنلش سوخت؟ واگر سوخته قابل تعمیره متشکر از راهنمایییت خیلی آقایی!
با درود
دوست گرامی این یک ایراد سخت افزاری هست ومتاسفانه داره زیاد هم میشود وتا بحال هم نمایندگان شرکت جواب درستی به کسی نداده اند باید صبر کنید تا ایراد مشخص بشود

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
کسی نیست راهنمایی بکنه؟

درود
دوست من اول رسیورها رو با نرم افزارهای جدید اپگرید کن و
بعد از سافتکمهای توی همین بخش استفاده کرده وبه رسیور انتقال دهید
ویا به صورت دستی وارد کنید در بخش برنامه های اموزشی تاپیکی به همین عنوان هست مراجعه کنید:eek:k:

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
سلام
خیلی فوری احتیاج به کمکتون دارم
ممنون میشم اگه مثل همیشه کمکم کنید.
یه Iclass 9797 XN PVR HDMI برام اومده که توی بوت تصویرش کامله اما وقتی شبکه رو میزنی تصویرش در هم بر هم میشه!!
چیکار باید انجام بدم؟؟

یه زحمتم بکشید بگین لودر Iclass رو از کدوم بخش باید دانلود کنم؟

متشکرم

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام
خیلی فوری احتیاج به کمکتون دارم
ممنون میشم اگه مثل همیشه کمکم کنید.
یه Iclass 9797 XN PVR HDMI برام اومده که توی بوت تصویرش کامله اما وقتی شبکه رو میزنی تصویرش در هم بر هم میشه!!
چیکار باید انجام بدم؟؟

یه زحمتم بکشید بگین لودر Iclass رو از کدوم بخش باید دانلود کنم؟

متشکرم

درود
دوست عزیز من درست متوجه منظورت نشدم
در هرصورت یه بار با نرم افزارهای جدید رسیور رو اپگرید کنید
ببینید نتیجه چیه!!!!!
این هم لینک لودر که خواسته بودید!!!!!
نرم افزارهای کاربردی از قبیل لودر پچ دریم لودر-رسیورهای (hivion & hivision & Iclass)

antone

کاربر VIP
2010-07-24
36
62
با سلام نرم افزار k9k9 pvr معمولی بدون اچ دی را می خواستم با تشکر

• Like

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام نرم افزار k9k9 pvr معمولی بدون اچ دی را می خواستم با تشکر

درود
دوست من این مدل رسیور 2 نوع بیشتر نیست
یکی فول اچ دی ویکی هم hdmi که نرم افزار هردو مدلی که اسم اوردم در بخش موجود میباشد
جدیدا رسیورهایی به همین اسم عرضه شده که نه hdmi هستند ونه فول اچ دی که
به نظر میرسه تقلبی باشند
چون در سایت رسمی اسمی ازش برده نشده
ونرم افزاری هم براش ارائه نشده!!!!!

آخرین ویرایش:

peyman72

کاربر
2011-04-27
4
2
با سلام مجدد.ممنونم از راهنمايي قبليتون خيلي به كارم امد.مي خواستم ببينم روي رسيور 9898 اچ دي ميشه سيستم pip رو واسه همه كانال ها داشته باشم آخه اي سيستم فقط واسه يك فركانس اجرا ميشه.يه سوال ديگه هم داشتم مي خواستم ببينم شبكه هايي مثل action و jsc sport +1 رو با نرم افزار ميشه باز كرد؟من adsl هم دارم اگه راهي را سراغ داريدكمكم كنيد.ممنون

• Like

mohamad shojaie

کاربر
2009-05-01
25
154
45
با سلام دستگاه بنده k9 k9 روی سوییچ مشکل داره دستگاه رو وقتی 2 یا 3 lnb یا بشتر بهش میدی بعضی اوقات خوبه ولی گاهی اوقات قاطی میکنه وتصویر نمیاد یکبار دستگاه رو از پشت خاموش و روشن میکنم درست میشه وتصویر مجددا میاید میخواستم راهنمایی نمایید ایا با نرمافزار مشکل حل مشه یا مشکلش سخت افزاری است البته روی دو سه مدل دیگه هایویزن وای کلاس هم به این مشکل برخوردم در ضمن من سیم وسویچ و ال ان بی ها رو عوض و تست کردم روی دستگاه 550 استارست هم تست کردم همه چی ok است مشکللی نداره مشکل مال دستگاهه لطفا راهنمایی نمایید مدیران محترم واگه نرافزاری است نرمافزار تست شده رو برام بزارید با تشکر

P E N D A R

کاربر
2010-01-21
101
405
با سلام دستگاه بنده k9 k9 روی سوییچ مشکل داره دستگاه رو وقتی 2 یا 3 lnb یا بشتر بهش میدی بعضی اوقات خوبه ولی گاهی اوقات قاطی میکنه وتصویر نمیاد یکبار دستگاه رو از پشت خاموش و روشن میکنم درست میشه وتصویر مجددا میاید میخواستم راهنمایی نمایید ایا با نرمافزار مشکل حل مشه یا مشکلش سخت افزاری است البته روی دو سه مدل دیگه هایویزن وای کلاس هم به این مشکل برخوردم در ضمن من سیم وسویچ و ال ان بی ها رو عوض و تست کردم روی دستگاه 550 استارست هم تست کردم همه چی ok است مشکللی نداره مشکل مال دستگاهه لطفا راهنمایی نمایید مدیران محترم واگه نرافزاری است نرمافزار تست شده رو برام بزارید با تشکر
فکر میکنم مشکل از یکی از lnb ها باید باشه نه دستگاه چون بعضی وقت ها پیش میاد که به تنهایی همه lnb ها سالم هستند اما موقع سوییچ شدن مشکل پیش میاد وقتی برای همه ایکلاس ها این مشکل هست ایراد از دستگاه نمیتونه باشه

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
درود
دوست عزیز من درست متوجه منظورت نشدم
در هرصورت یه بار با نرم افزارهای جدید رسیور رو اپگرید کنید
ببینید نتیجه چیه!!!!!
این هم لینک لودر که خواسته بودید!!!!!
نرم افزارهای کاربردی از قبیل لودر پچ دریم لودر-رسیورهای (hivion & hivision & Iclass)

با سلامی مجدد
مشکل بنده اینه که دستگاه روشن میشه تصویر موقع بوت کردن کامله اما وقتی میخواد تصویر شبکه ها یا منو رو نشون بده تصویر مورب و کج و کله میشه
آیا با ریختن پچ اورجینال مشکلم حل میشه؟؟

ضمنا" این لینکی رو که برام گذاشتین دیدم اما ندونستم کدومش ماله آیکلاسه؟؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

بدرود

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلامی مجدد
مشکل بنده اینه که دستگاه روشن میشه تصویر موقع بوت کردن کامله اما وقتی میخواد تصویر شبکه ها یا منو رو نشون بده تصویر مورب و کج و کله میشه
آیا با ریختن پچ اورجینال مشکلم حل میشه؟؟

ضمنا" این لینکی رو که برام گذاشتین دیدم اما ندونستم کدومش ماله آیکلاسه؟؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

بدرود
تذکر:
قبل از هر کاری توی منوی همان تصاویر دقت کرده ودستگاه را ریست فکتوری کنید عموما باید درست بشود
اگرنشد نرم افزار کارخانه ای استفاده کنید

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
تذکر:
قبل از هر کاری توی منوی همان تصاویر دقت کرده ودستگاه را ریست فکتوری کنید عموما باید درست بشود
اگرنشد نرم افزار کارخانه ای استفاده کنید

دست گل همه شما که برای نمونه نگه داشتن این سایت زحمت میکشید درد نکنه
مشکل درهم ریختن تصویر 9797 به چه سختی (اصلا" منو مشخص نبود ) با ریست فکتوری حل شد.

در ادامه باید عرض کنم آیا لودر emupgrade که دانلود کردم مخصوص آیکلاسه؟؟
و طرز کارش رو به خوبی نفهمیدم؟
نرم افزار کارخانه ای رو نمشناسه اما لیست کانال رو میشناسه چرا؟؟

متشکرم

P E N D A R

کاربر
2010-01-21
101
405
دست گل همه شما که برای نمونه نگه داشتن این سایت زحمت میکشید درد نکنه
مشکل درهم ریختن تصویر 9797 به چه سختی (اصلا" منو مشخص نبود ) با ریست فکتوری حل شد.

در ادامه باید عرض کنم آیا لودر emupgrade که دانلود کردم مخصوص آیکلاسه؟؟
و طرز کارش رو به خوبی نفهمیدم؟
نرم افزار کارخانه ای رو نمشناسه اما لیست کانال رو میشناسه چرا؟؟

متشکرم
وقتی لیست کانال رو شناخته نرم افزار رو نمیشناسه نرم افزار اشتباه هستش
از این لودر استفاده کنید نرم افزار کارخانه یی هم تو ارشیو هست
مشاهده فایل‌پیوست 48715

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
وقتی لیست کانال رو شناخته نرم افزار رو نمیشناسه نرم افزار اشتباه هستش
از این لودر استفاده کنید نرم افزار کارخانه یی هم تو ارشیو هست
مشاهده فایل‌پیوست 48715

با درود
دوستان در صورت تمایل به راهنمایی لطفا دقت داشته باشید که اطلاعات درست ارایه کنید
لودر اپگرید هم فایلهای با پسوندbin & sgn
را میشناسد وشما برای استفاده از نرم افزار درقسمت files of type
sgnرا انتخاب کنید تا فایلهای نرم افزار ایکلاس را بشناسد

arya7

کاربر
2010-03-11
77
164
سلام

نرم افزار رسیور hd-iclass x-20 fta رو میخاستم

با تشکر

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا