hamid_121
مدیر بازنشسته
- 2010-07-25
- 1,206
- 8,538
سلام
نرم افزار رسیور hd-iclass x-20 fta رو میخاستم
با تشکر
درود
دوست من نرم افزار این مدل در سایت رسمی ارائه نشده و موجود نیست
به احتمال زیاد این مدل رسیور تقلبیستk:
سلام
با تشکر
درود
دوست من نرم افزار این مدل در سایت رسمی ارائه نشده و موجود نیست
به احتمال زیاد این مدل رسیور تقلبیستk:
سلام
با تشکر
دوست گرامی حتما دیش شما دقیق نیست وگرنه این فرکانسها قابل دریافت است.....با سلام
دوستان من یه رسیور k9k9 full hd خریدم نمیدونم چرا فرکانس 11681 و 12692 روی هاتبرد رو سیگنال نمیده
مگه تیونرش s2 نیست؟ اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
دوست گرامی حتما دیش شما دقیق نیست وگرنه این فرکانسها قابل دریافت است.....
دوست عزيز اين فركانس ها براي رسيورهاي معمولي قطعه و براي رسيورهاي اچ دي با كيفيت زياد برقراره .فرکانس این دو سیگنال قطع شذه است دیش شما مشکلی ندارد
نمیدونم والا آخه هرکاری کردم سیگنال نمیده[/QUOT
درود
دوست من یه بار ریست فکتوری کنیدk:
چه کسی به شما گفت ایسی دریم عوض کنید؟سلام خسته نباشید دستگاه من 9696xpvr رمنانی که روشن میکنم loding s/wمیاد بعد دیگه تصویر برفکی میشه فلشهم عوض کردم ای سی دریمهم عوض کردم کماکان مشگل پابرجاست چکار دیگه ای نظرمیدهید؟ پیشاپیش از زحمات شما سپاسگذارم
باعرض خسته نباشيد خدمت اساتيد محترم ميخواستم ببينم آيا رسيورهاي فول اچ دي تصاوير سه بعدي هم پخش مي كنند يا احتياج به رسيور سه بعدي هست آخه مي خوام يه مانيتور سه بعدي بگيرم و يورو اسپرت 3بعدي نگاه كنم با تشكر
سلام
رسیور a9a9 مدام این پیغام را میده EO4 Please Insert Smartcard
این پیغام مال چی هستش و چیکار کنم که دیگه نیادش درضمن الان دیدم شماره های جلوی دستگاه موج مکزیکی میزنن همراه با کمرنگ شدن شماره ها
پچ دستگاه هم کارخونه ای هستش و اپگرید نشده البته فکر کنم چون نو خریدم و خودم هم اپگریدش نکردم
Model id S2F4A126
H\W Version 2.32.00
S\W Version 1.00.5a
S\W Making date 2001/1/31
iclass a9a9
از کجا بفهمم اصلی هست یا تقلبی
و اون پیغامی که بالا گفتم چه جوری پاک میشه
باتشکر
چه کسی به شما گفت ایسی دریم عوض کنید؟
اینجا پرسش های سخت افزاری نداریم فقط راهنمایی های نرم افزاری
شما یکبار نرم افزارکارخانه ای دستگاه را که دربخش هست با کابل ورایانه به رسیور منتقل کنید ببینید مشکل رفع میشود
اساتید سلام
اگر آیکلاس9696 پی وی آر رو با ورژن 11372 آپدیت کنم شبکه سه باز میشه؟ NTVspor و بقیه کانال های ورزشی ترکست چطور؟
آیا لازمه بعدش ریست فکتوری کنم یا دیگه لازم نیست ضمناً نکنه بعد از انتقال نرم افزار پیغام آپدیت بده؟
چرا ناراحت شدید؟ فرمایش شما را انجام دادم ولی فرقی نمیکنه