تاپیك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن و ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

asad05

کاربر
2010-01-15
18
38
38
رو نيلست الجزيره HD1 و HD2 ,
osn action HD و ...........
رو هاتبرد
بكيج HD اسكاي
canal+HD و........
در ضمن با ميكرو1 وقتي روي الجزيرهHD1 ميرم فقط صدا رو مياره اما تصوير رو موفق نشدم بيارم[/QUOTE
عزیزدلم اگر جلوی پنل رسیورنوشتهfull hd یا روی کارتن رسیور نوشته full hd پس باید الجزیره های اچ دی رو ساپورت کنه درصورتی که رسیورت چنین مشخصاتی دارد وبازم الجزیره ها رو باز نکرد ی دفعه کلید پشت رسیوررو روشن وخاموش کن ولی اگردیدی بازم صدا تنها میاد ازیه نرم افزاردیگه استفاده کن موفق باشی

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
نه full hd ننوشته فقط نوشته HDMI
بايد full hd نوشته شده باشه؟؟؟
درود
دوست من وقتی فول اچ دی ننوشته پس نمیتونه باز کنه
در هاتبرد وعربست چند کانال هستند که اچ دی نوشته شده اما فقط
صدا دارند اما با این رسیورها قابل دیدن نیستند

asad05

کاربر
2010-01-15
18
38
38
اساتید گرامی هرکاری میکنم سی سی کم رسیورk9k9 full hd فعال نمیشه اگرراهنمایی کنین ممنون میشم@البته شرینگ رایگان خودش فعاله ولی چنگی به دل نمیزنه کسی نیست ی کمکی به ما بکنه
77.gif
منظورم اینه که روی این رسیور کسی امتحانکرده که سی سی کم کار میده یانه؟

ahmadrahim

کاربر
2010-05-27
103
173
باسلام یکی لطفآکمک کنه.iclass9898xspvrروبا یه نرم افزارپروگرام کردم حالا بالا نمیاد.چون وقتی میخاستم جستجوی اتوماتیک کنم ریست میشد یه نرم افزار زدم اینطوری شدفقط یه صفحه ابی وروی پنل جلوفقط میچرخه

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
باسلام یکی لطفآکمک کنه.iclass9898xspvrروبا یه نرم افزارپروگرام کردم حالا بالا نمیاد.چون وقتی میخاستم جستجوی اتوماتیک کنم ریست میشد یه نرم افزار زدم اینطوری شدفقط یه صفحه ابی وروی پنل جلوفقط میچرخه

درود
نرم افزار کارخونه ای رو از طریق کابل ورایانه به رسیور انتقال دهید

hichkass

کاربر
2010-04-04
21
67
42
سلام
من چند تا سوال راجع به ريسيور هاي فول اچ دي مطرح كردم ولي كسي بهش جواب نداده ممنون ميشم جواب سوالاتمو بدين توي صفحه 93

ahmadrahim

کاربر
2010-05-27
103
173
با سلام خدمت hamid_121نرم افزار کارخانه ای رو پیدا نمیکنم میشه راهنمایی بفرمایی ممنون میشم

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام
خسته نباشين
ميشه نحوه وارد شدن به منوي كد دهي دستي در ريسيورهاي k9k9 full hd و 9696hd رو توضيح بدين.
آيا راهي نيست كه توي اين مدل ريسيور ها بعد از جستجوي دستي از منو خارج نشه چون بعد از هر بار سرچ دستي دوباره بايد وارد منو بشيم.
وسوم اينكه تو قسمت حذف ماهواره درست عمل نميكنه هر ماهواره اي رو حذف ميكني بعد متوجه ميشيم يه ماهواره ديگه رو حذف كرده.
ممنون ميشم اگه اين موارد رو فوري توضيح بدين

درود برای چگونگی وارد شدن بخ منوی کد دستی 9696 فول اچ دی به این تاپیک مراجعه کنید
آموزش طریقه وارد کردن biss در رسیورهای 9696 hivion- iclass full hd

وبرای چگونگی وارد شدن به منوی کد دستی k9k9 فول اچ دی به این تاپیک رفته
ودفترچه این مدل را دانلود کرده و مطالعه کنید
دفترچه فارسي k9k9 Full HD xvid

واینکه در قسمت حذف ماهواره ها درست عمل نمیکنه این مشکلات نرم افزاری ست:eek:k:

A.Z.A.R

کاربر
2010-06-15
456
1,390
15
:s13:
درود حمید جان.
:eek:k:
سلام به همه دوستان.
خسته نباشید.
یکی از دوستان.یک سوال داره و من عین سوال ایشون رو اینجا مطرح میکنم.
:in_love:
عموی من یه آیکلاس 9696 داره. دیروز رفتم واسش عرب نصب کنم که متوجه شدم رسیورش ایراد داره. حتی زمانی که سیمی که از دیش میاد رو از رسیور جدا میکنم با هم سیگنال برق ال ان بی تا آخر هستش. خلاصه رسیور خودم رو آوردم و عرب رو گرفتم ولی الآن که دیش تنظیمه وقتی سیم رو به رسیور عموم وصل میکنم هیچ سیگنالی نمیاد. هیچ سیگنالی از هیچ ماهوارهای. رسیورشو آوردم خونه ی خودمون خودم 4 جهت رو دارم وقتی وصلش کردم به رسیور عموی خودم هیچ کدوم از جهت ها هیچ سیگنالی رو نمی داد. دوستان علت چیه ؟ عملاً رسیور از کار افتاده. بارها پچ کارخانه رو انتقال دادم ولی مشکل پا بر جاست.

A.Z.A.R

کاربر
2010-06-15
456
1,390
15
درود حمید جان.

درود حمید جان.
:eek:k:
سلام به همه دوستان.
خسته نباشید.
یکی از دوستان.یک سوال داره و من عین سوال ایشون رو اینجا مطرح میکنم.
عموی من یه آیکلاس 9696 داره. دیروز رفتم واسش عرب نصب کنم که متوجه شدم رسیورش ایراد داره. حتی زمانی که سیمی که از دیش میاد رو از رسیور جدا میکنم با هم سیگنال برق ال ان بی تا آخر هستش. خلاصه رسیور خودم رو آوردم و عرب رو گرفتم ولی الآن که دیش تنظیمه وقتی سیم رو به رسیور عموم وصل میکنم هیچ سیگنالی نمیاد. هیچ سیگنالی از هیچ ماهوارهای. رسیورشو آوردم خونه ی خودمون خودم 4 جهت رو دارم وقتی وصلش کردم به رسیور عموی خودم هیچ کدوم از جهت ها هیچ سیگنالی رو نمی داد. دوستان علت چیه ؟ عملاً رسیور از کار افتاده. بارها پچ کارخانه رو انتقال دادم ولی مشکل پا بر جاست.

:IRSATa30:
همین الآن با کابل انتقال دادم ولی انگار نه انگار. هیچ تغییری ایجاد نشده. آخه میدونین مشکل چیه اصلاً انگار سیمی که از دیش میاد بهش وصل نیست در صورتی که همون سیم وقتی میزنم به دستگاه خودم براختی جواب میده ولی نمیدونم چرا اون رسیور که مشکل داره وقتی که سیم هم بهش وصل نیست باز هم سیگنال برق ال ان بی داره.

s.r.t

کاربر
2010-01-26
4
9
44
سلام من ریسیور9696hdmi دارم بعد از ریختن برنامه جدید در ماهواره بدر دچار مشکل شدم صدای کانال های استانی در قسمت رادیو افتاده رو کانال های تلویزیونی راهنمایی کنید

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
سلام من ریسیور9696hdmi دارم بعد از ریختن برنامه جدید در ماهواره بدر دچار مشکل شدم صدای کانال های استانی در قسمت رادیو افتاده رو کانال های تلویزیونی راهنمایی کنید

بر روی شبکه مورد نظر رفته و با دکمه lang مشکل خود را حل کنید

موفق باشید

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
:IRSATa30:
همین الآن با کابل انتقال دادم ولی انگار نه انگار. هیچ تغییری ایجاد نشده. آخه میدونین مشکل چیه اصلاً انگار سیمی که از دیش میاد بهش وصل نیست در صورتی که همون سیم وقتی میزنم به دستگاه خودم براختی جواب میده ولی نمیدونم چرا اون رسیور که مشکل داره وقتی که سیم هم بهش وصل نیست باز هم سیگنال برق ال ان بی داره.

رسیور شما مشکل سخت افزاری دارد

به تعمیر گاه انتقال دهید

s.r.t

کاربر
2010-01-26
4
9
44
آقا وحید کل شبکه های استانی این مشکل رو داره وقتی ریسیور رو خاموش و روشن می کنی همه چی درست میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا