تاپیك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن و ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
آقا وحید کل شبکه های استانی این مشکل رو داره وقتی ریسیور رو خاموش و روشن می کنی همه چی درست میشه

به دستگاه خود پچ قدیمی انتقال دهید و مجددا تست نمایید

یا یک بار ماهواره مورد نظر را حذف مجددا کانال یابی نمایید

نتیجه را اعلام نمایید

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
این کار رو انجام دادم ولی درست نشد اما اومدم تو قسمت دستی رو فرکانس 11727 جستجو شبکه رو فعال کردم دوباره سرج رو انجام دادم فعلا مشکل حل شد.

موفق باشید

فعلا پچ ها قابلیت خاصی ندارند به رسیور خود پچ انتقال ندهید

تا مدیر بخش پچ را تایید نمایند

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

:s13:
درود حمید جان.
:eek:k:
سلام به همه دوستان.
خسته نباشید.
یکی از دوستان.یک سوال داره و من عین سوال ایشون رو اینجا مطرح میکنم.
:in_love:
عموی من یه آیکلاس 9696 داره. دیروز رفتم واسش عرب نصب کنم که متوجه شدم رسیورش ایراد داره. حتی زمانی که سیمی که از دیش میاد رو از رسیور جدا میکنم با هم سیگنال برق ال ان بی تا آخر هستش. خلاصه رسیور خودم رو آوردم و عرب رو گرفتم ولی الآن که دیش تنظیمه وقتی سیم رو به رسیور عموم وصل میکنم هیچ سیگنالی نمیاد. هیچ سیگنالی از هیچ ماهوارهای. رسیورشو آوردم خونه ی خودمون خودم 4 جهت رو دارم وقتی وصلش کردم به رسیور عموی خودم هیچ کدوم از جهت ها هیچ سیگنالی رو نمی داد. دوستان علت چیه ؟ عملاً رسیور از کار افتاده. بارها پچ کارخانه رو انتقال دادم ولی مشکل پا بر جاست.

سلام دوست عزیز
ایراد سخت افزاری...
مستقیم و بدون سویچ نیز تست کنید
جهتها رو مستقیم وصل و تست کنید
اگرstrength بدون وصل سیم دارین
ممکنه کارکنه

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام دوستان این پچ جدید 19/05/2011 که برای رسیورهای ایکلاس و هایویژن امده رو کسی به رسیورش انتقال داده؟؟میخوام ببینم آیا این پچ به قول نصابها همون پروگرام معروفه که الان چند ماهه کانالهای کارتی بسته بودن؟؟آیا با این پچ کانالها دوباره باز شدند؟لطفا اطلاع رسانی کنید.ممنون.

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
درود
دوست من هر نرم افزاری که ارائه میشود
همراه با نرم افزارها قابلیتهاش هم ذکر میشود
این نرم افزارها قابلیت باز کردن کانالها رو ندارند

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohsen8

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
درود
دوست من هر نرم افزاری که ارائه میشود
همراه با نرم افزارها قابلیتهاش هم ذکر میشود
این نرم افزارها قابلیت باز کردن کانالها رو ندارند

با تشکر از شما دوست عزیز
آخه در اعلام این نرم افزار ذکر شده بودرفع مشکل کانال کلیک ست و آپدیت کلیه کدهای بیس......
گفتم شاید با آبدیت کدهای بیس کانالها باز شده باشند.

s.r.t

کاربر
2010-01-26
4
9
44
سلام من ریسیور9696hdmi دارم بعد از ریختن برنامه جدید در ماهواره بدر دچار مشکل شدم صدای کانال های استانی در قسمت رادیو افتاده رو کانال های تلویزیونی راهنمایی کنید.کسی دیگه از دوستان این مشکل رو داره

mahmod31

کاربر
2008-03-25
49
543
سلام دوستان این پچ جدید 19/05/2011 که برای رسیورهای ایکلاس و هایویژن امده رو کسی به رسیورش انتقال داده؟؟میخوام ببینم آیا این پچ به قول نصابها همون پروگرام معروفه که الان چند ماهه کانالهای کارتی بسته بودن؟؟آیا با این پچ کانالها دوباره باز شدند؟لطفا اطلاع رسانی کنید.ممنون.
با سلام
پروگرام معروف چیه ؟
جهت اطلاع دوست عزیز کانال جدیدی باز نمیشه با این پچ

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohsen8

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
با سلام
پروگرام معروف چیه ؟
جهت اطلاع دوست عزیز کانال جدیدی باز نمیشه با این پچ

سلام
دوست عزیز ممنون از اطلاع رسانید...والاه تو شهر ما نصابها به کدهای بیس یا سافتکم میگند پروگرام که البته همون برنامه است.

hossein193

کاربر
2008-04-01
2
0
با احترام به اساتید رسیور 9898دارم اخیرا بعداز اپگرید وریست فکتوری متاسفانه با پیام sw damage مواجه شدم در صورتیکه اگر ریست فکتوری نمی کردم با این مشکل مواجه نمی شدم . راهنمائی نما یید یاداوری می نمایم بعد از اشکال بوجود امده با ریختن پچ کارخانه مشکل را حل نمودم .ایا می شود پچ اصلی این مشکل را پدید اورده است

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با احترام به اساتید رسیور 9898دارم اخیرا بعداز اپگرید وریست فکتوری متاسفانه با پیام sw damage مواجه شدم در صورتیکه اگر ریست فکتوری نمی کردم با این مشکل مواجه نمی شدم . راهنمائی نما یید یاداوری می نمایم بعد از اشکال بوجود امده با ریختن پچ کارخانه مشکل را حل نمودم .ایا می شود پچ اصلی این مشکل را پدید اورده است

درود
خیر دوست من نرم افزارجدید ربطی به این پیغام ندارد
شما اگر از طریق منو نرم افزار روبه رسیور انتقال دهید ونیز همچنین
در حال انتقال نرم افزار فلش مموری رو از دستگاه خارج نکنید ویا با قطعی برق مواجه نشوید
هیچ وقت با همچین پیغامی روبرو نمیشوید

techno day

کاربر
2009-12-31
14
10
54
با سلام فایلهایی که برای رفع ایراد خطای چیپ و تعویض خودبخود کانالها برای مدل9696x pvr مورد نیاز میباشد را لازم دارم البته خیلی تو سایت گشتم ولی فقط مدلهای hd رو دیدم اگه کسی داره ممنون میشم کمکم کنه .با تشکر

hossein193

کاربر
2008-04-01
2
0
دوست عزیز
انچه را که فرموددید انجام شد ولی نمی دانم چه عاملی باعث اون شده چند مرتبه تکرار کردم وبا این ارور مواجه شدم در نهایت ریست فاکتوری نکردم وفعلا کار می کند

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
دوست عزیز
انچه را که فرموددید انجام شد ولی نمی دانم چه عاملی باعث اون شده چند مرتبه تکرار کردم وبا این ارور مواجه شدم در نهایت ریست فاکتوری نکردم وفعلا کار می کند

درود
دوست من این مشکل از نرم افزار میباشد که تا به الان فقط برای رسیورهای
9898.9797 سری xn.xs گزارش شده که پیشنهاد میشود برای این مدل
از کابل ورایانه استفاده کنید مشکل خاصی نیست

hichkass

کاربر
2010-04-04
21
67
42
سلام من ریسیور9696hdmi دارم بعد از ریختن برنامه جدید در ماهواره بدر دچار مشکل شدم صدای کانال های استانی در قسمت رادیو افتاده رو کانال های تلویزیونی راهنمایی کنید.کسی دیگه از دوستان این مشکل رو داره

سلام بله من هم همچين مشكلي رو چندبار داشتم هم دستگاههاي معمولي هم hdmi

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام بله من هم همچين مشكلي رو چندبار داشتم هم دستگاههاي معمولي هم hdmi

درود
دوست من بالای کنترل دکمه ای هست که برای انتخاب زبان مورد استفاده قرار میگره
که دقیق اسمش یادم نیست با زدن اون دکمه با 2 کلمه persian مواجه میشوید که
با تغییر دادن این کلمه وذخیره ان صدا درست میشود!!!! اگر دیدید که یک persian بیشتر
نیست روی شبکه i film رفته واونوقت صدا رو تغییر بدید!!!!!

آخرین ویرایش:

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51

با سلام به شما
این ایراد با نرم افزار جدید دیده شده است شما از نرم افزار 11096 استفاده نماید مشکلتان حل میشود

asad05

کاربر
2010-01-15
18
38
38
با درود
یعنی چه؟
شما اکانت سی سی کم خریدید ووارد کردید؟
توضیح شما مشخص نیست چون اکانت رایگان خود دستگاه ها جی شیر هست
دوست عزیزم آره اکانت سی سی کم رو خریداری کردم ووارد کردم روی رسیورهای اچ دی دیگه امتحان کردم همانند تیتانیوم 20000 و9696فول اچ دی روی همه کار میده الا k9k9 full hd حالا میشه راهنمایی کنید@مرسی ازاساتید گرامی

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درود حمید جان.
:eek:k:
سلام به همه دوستان.
خسته نباشید.
یکی از دوستان.یک سوال داره و من عین سوال ایشون رو اینجا مطرح میکنم.
:in_love:
عموی من یه آیکلاس 9696 داره. دیروز رفتم واسش عرب نصب کنم که متوجه شدم رسیورش ایراد داره. حتی زمانی که سیمی که از دیش میاد رو از رسیور جدا میکنم با هم سیگنال برق ال ان بی تا آخر هستش. خلاصه رسیور خودم رو آوردم و عرب رو گرفتم ولی الآن که دیش تنظیمه وقتی سیم رو به رسیور عموم وصل میکنم هیچ سیگنالی نمیاد. هیچ سیگنالی از هیچ ماهوارهای. رسیورشو آوردم خونه ی خودمون خودم 4 جهت رو دارم وقتی وصلش کردم به رسیور عموی خودم هیچ کدوم از جهت ها هیچ سیگنالی رو نمی داد. دوستان علت چیه ؟ عملاً رسیور از کار افتاده. بارها پچ کارخانه رو انتقال دادم ولی مشکل پا بر جاست.

با درود
دوست گرامی معمولا این ایراد به خرابی پردازنده دستگاه برمیگرده وباید توسط تعمیرکار وارد تعویض شود

اساتید گرامی هرکاری میکنم سی سی کم رسیورk9k9 full hd فعال نمیشه اگرراهنمایی کنین ممنون میشم@البته شرینگ رایگان خودش فعاله ولی چنگی به دل نمیزنه
70.gif

دوست گرامی
در منوی اینترنت دستگاه باید سرورهای cccamرا انتخاب کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا