تاپیك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن و ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

nazir32

کاربر
2010-07-29
32
38
درود عزیز اگر رسیور شما مشکل دیگری نداشته باشد فقط چراغ پنل سوخته باشد باید بدید بیرون تا تعمیر کنند کلا رسیورهای ای استار و ایکلاس این مشکل را دارند و چندین بار این مشکلات دیده شده است فقط خواستی عوض کنی ایکلاس نخر عزیز
متشکرم توصیه شما چیه؟ بازهم فکر کنم یه سوال نامربوط کردم اگه اینطوریه که عذرمیخوام

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: reza 1200

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
تذکرجدی:
پرسش های سخت افزاری مربوط به بخش تعمیرات میشود
دوستان مشکل سوختن پانل دستگاه 9797int داره زیاد میشود وچندین مورد مطلع شدیم که تاکنون ایسی چیپ این برد وارد بازار نشده وفعلا دستگاه ها تعمیر نمیشود
اما با پانل خراب هم استفاده کردن احتمال اسیب رسیدن به پردازنده رسیور زیاد هست

m.nsat2

کاربر
2010-01-30
69
152
42
با سلام
من یک مشکل عجیب با k9k9 full hd پیدا کردم لطفا من رو راهنمایی کنید.
با نرم افزار11340 اپدیت کردم با کابل هم زدم برنامه رو .. اما بعد از ا یا 2 روز
دستگاهو که روشن میکنی سرویس نات اویلبل میزنه؟؟؟
1. سیمو عوض کردم
2. سوییچم عوض کردم
3. حتی ایسی تیونرم تعویض کردم ولی مشکل همچنان باقی..
در ضمن ریست که می کنم دوباره درست میشه..
مطمعنم که مشکل از سیم ال و سوییچ نیست لطفا راهنماییکنید.

hamidjuventus

کاربر
2009-08-30
75
107
41
سلام
می خواستم بدونم کانال pg pb که روی سایروس قرار داره آیا با آپگرید کردن رسیور باز میشه؟
رسیور 9595 دارم
ممنون

• Like

hamidjuventus

کاربر
2009-08-30
75
107
41
میشه لینک برنامه رو هم بذاری خیلی تو آرشیو گشتم اما مسئله اینجاست که ظاهرا برنامه ها رو به تاریخ میدن نه به ورژن من نتونستم پیدا کنم

• Like

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
میشه لینک برنامه رو هم بذاری خیلی تو آرشیو گشتم اما مسئله اینجاست که ظاهرا برنامه ها رو به تاریخ میدن نه به ورژن من نتونستم پیدا کنم

درود
دوست من حتما که نباید 11300 باشه
شما با همین نرم افزارهای جدید هم استفاده کنی
کانالهای مورد نظر براتون باز میشه

hamidjuventus

کاربر
2009-08-30
75
107
41
ممنون آخرین نرم افزار رو میدونم, اما آیا این نرم افزار هم قابلیت باز کردن کانال های pg pb رو داره؟

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
ممنون آخرین نرم افزار رو میدونم, اما آیا این نرم افزار هم قابلیت باز کردن کانال های pg pb رو داره؟

بله عزیز باز می شود در ضمن بهتر است بعد از انتقال نرم افزار از سافتکم هایویون که در بخش است دریافت کنید و به رسیور انتقال بدهید تا کدهای بیس را هم داشته باشید

• Like

rasez

کاربر
2010-01-06
3
8
سوال در مورد رسیور های اچ دی

سلام به همه دوستان من چند وقته یه چند تا سوال برام پیش اومده اگه دیده باشید وقتی با رسیور معمولی روی یه تلویزیون lcd یا led کانال های ماهوارهای رو میگیری کیفیت اونها پایین میاد حالا هر چقدر هم کیفیت شبکه خوب باشه یا واید باشه سیستم پخشش من یه سوال داشتم میخواستم ببینم مشکل از رسیور هست و با خرید رسیور hd حل میشه یا نه باید کانال ها هم سیستمشون رو hd کنن مثل بعضی از کانال ها ممنون از همگی

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام به همه دوستان من چند وقته یه چند تا سوال برام پیش اومده اگه دیده باشید وقتی با رسیور معمولی روی یه تلویزیون lcd یا led کانال های ماهوارهای رو میگیری کیفیت اونها پایین میاد حالا هر چقدر هم کیفیت شبکه خوب باشه یا واید باشه سیستم پخشش من یه سوال داشتم میخواستم ببینم مشکل از رسیور هست و با خرید رسیور hd حل میشه یا نه باید کانال ها هم سیستمشون رو hd کنن مثل بعضی از کانال ها ممنون از همگی

درود دوست گرامی ببینید اولا اگر رسیور اچ دی منظور شما است باید یک رسیوری باشد که کیفیت تصویر بالایی داشته باشد که توسط کابل hdmi درجه یک به یک lcd با کیفیت وصل کنید اون وقت کیفیت واقعی را میبینید البته این را بگم برای دیدن کانال hd بهتر است که یکی از کانال های کارتی را تست کنید و اون موقع است که فرق کانال معمولی با hd را متوجه می شوید سوالی بود در خدمتم.

rasez

کاربر
2010-01-06
3
8
من منظورم اینه که وقتی رسیور معمولی رو وصل میکنی به lcd کیفیت تصویر از تلویزیون عادی کمتر میشه اگر رسیور hd بگیری کیفیت تصویر خوب میشه یا نه باید خود کانال hd باشه

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
من منظورم اینه که وقتی رسیور معمولی رو وصل میکنی به lcd کیفیت تصویر از تلویزیون عادی کمتر میشه اگر رسیور hd بگیری کیفیت تصویر خوب میشه یا نه باید خود کانال hd باشه
درود برای بهتر شدن تصویر بهتر است اول از کابل hdmi استفاده کنید حتی این رسیورهای معولی هم که کابل hdmi دارند بهتر از کابل av هست چنانچه رسیور اچ دی می توانید تهیه کنید بهتر است

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

اقا دستگاه من k9k9 hdوقتي روسويچ ميرم ديگه كانل هام سيگنال ندارن چي كار كنم با تشكر
یا از سویچ دیگر یا ا-8 استفاده کنید
یا سیم خود را تعویض کنید

javad136

کاربر
2011-04-30
6
11
سلام . يك اي كلاس k9k9 HDMI هست ماهواره بدر به مركزيت هاتبرد گرفتم بعد چند ساعت شبكه استاني صداي راديو روش افتاده رفتم رسيور ريست كردم شبكه هارو دوباره سرچ كردم درست شد باز دوباره به 24 ساعت نكشيد كه صداي راديو روش افتاده مشكل از كجا هست؟ با تشكر

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام . يك اي كلاس k9k9 HDMI هست ماهواره بدر به مركزيت هاتبرد گرفتم بعد چند ساعت شبكه استاني صداي راديو روش افتاده رفتم رسيور ريست كردم شبكه هارو دوباره سرچ كردم درست شد باز دوباره به 24 ساعت نكشيد كه صداي راديو روش افتاده مشكل از كجا هست؟ با تشكر
درود از نرم افزار جدید استفاده کنید مشکل نرم افزاری هست اگر درست نشد اعلام کنید تا راه حل دیگر بدهم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا