Service Manual
ADMIN
- 2007-06-19
- 1,872
- 19,341
سلام
لطفا ترانزیستور خراب رو مشخص کنید تا برای سایر دوستان هم تجربه بشه و هم یک کپی از فایل سالم اون دستگاه بذارید
ممنون
سلام
ترانزيستور مورد نظر در عکس مشخص کردم ، فايل را هم فردا آپلود مي کنم .
سلام
لطفا ترانزیستور خراب رو مشخص کنید تا برای سایر دوستان هم تجربه بشه و هم یک کپی از فایل سالم اون دستگاه بذارید
ممنون
با سلامدوباره سلام لطفا فايل فلش دستگاه استارست مدل sr-x3300usb را آپلود بفرماييد احتياج مبرم دارم.
sr-x3300usb
شماره فلش AT26DF161
سلامبا تشکر استاد گرامی
من فلش را به دستگاه با پروگرامر تزریق کردم بالا اومد ولی نمی تونم نرم افزار جدیدش را با لودر بریزم اگر ممکن است هم برنامه و هم طریقه انتقال فایل را توضیح دهید البته من اموزشش را دارم ولی با اون روش برنامه تزریق نمی شه اگه ممکن است روی برد نشون بدهید که کدوم تیونر aاست کدومbاست آیا این رسیور منو فارسی داره یا نه
با تشکر
سلامدرود
اگه ممکنه دوستان فایل فلش 8100 یا 8300 استارست رو لطف کنند فکر کنم مدل یو اس بی و تیتانیوم یکیه... ممنون
باتشکر ازشما دوست عزیز فایلهارا تست کردم جواب نداد بازهم ممنونم جواب بنده را دادید
دوستان درصورت امکان اپلود کنند
soper max 9200 cxt soper m29w160et
مشاهده فایلپیوست 64512مشاهده فایلپیوست 64513
دوست عزیز این دو دستگاه یکی هستند و فایل فلش هر دو برای هم قابل استفاده است اگه از سالمی فایل مطمئنی ایراد دستگات جای دیگستسلام
در صورت امکان فایل فلش HIVION 9696x pyr را قرار دهید در ضمن من مدل ایکلاس9696x pvr را زدم ولی جواب نداد
باتشکر
درود
براتون آپلود کردم
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز
اما فایلی رو که گذاشتید به رسیور نخورد و شما مطمئن هستید که مخصوص 98 hd است چون که با فایل خودش رو بوت مانده و با فایلی که شما گذاشتید فقط چراغ قرمز اون روشن میشه و دستگاه بالا نمیاد لطفا بررسی کنید ممنونم