Service Manual
ADMIN
- 2007-06-19
- 1,872
- 19,340
با تشکر از شما
این فایلی که قرار دادید 16 مگاست در صورتی که ایسی این دستگاه 8 مگه
سلام
پست ارسالی ویرایش شد ، هر چند که با همون فایل قبلی هم می تونستید فلش کنید .
با تشکر از شما
این فایلی که قرار دادید 16 مگاست در صورتی که ایسی این دستگاه 8 مگه
با عرض تشکر ازشما
فایل رو زدم ولی روی لودینگ مانده و بالا نمیاد
درود
دوستان گرامی اگه کسی فایل فلش سالم و تست Xcruiser 280 Hdmi رو داره لطف کنه بذاره ممنون میشم
یه فایل توی بخش که بنام 280Hdmi آپلود شده ولی مربوط به 270 هست
سلام دوستان
فایل فلش forsat fhd9200 pvr شماره ای سی 29gl 256 اگه دارید لطف کنید.
سلام
مهندس فکر می کنم این مدل با یکی از مدل های ایکس کروزرهای سری 400 یکی باشه ؟ اگر اشتباه نکنم !
میتونید از فایل فلش ایکس کروزر که داخل بخش هست استفاده کنید و بعد تبدیلش کنید به همین مدل فورست .......
سلام دوستان
فایل فلش forsat fhd9200 pvr شماره ای سی 29gl 256 اگه دارید لطف کنید.
سلام
مهندس فکر می کنم این مدل با یکی از مدل های ایکس کروزرهای سری 400 یکی باشه ؟ اگر اشتباه نکنم !
میتونید از فایل فلش ایکس کروزر که داخل بخش هست استفاده کنید و بعد تبدیلش کنید به همین مدل فورست .......
سلام استاد
ایکس کروزر 400 زدم جواب نمیده.
اقا اين فايل توسط پروگرمر2000كپي گرفته شده چندين بار هم با همين فايل ايسي فلش كردم حالا هم اجباري نيست از اين فايل استفاده كنيد يكي اورجينالشو پيدا كنيددوستان عزیز این ریسیور معادل ایکس کروز 400 پلاس میباشد.
در ضمن منهم نیاز به فایل فلش اورجینال forsat fhd9200 pvr دارم اگر لطف کنید ممنون میشم.
ببخشین دوستان پست را اصلاح کردم یکی از دوستان در این پست قرار دادن ولی نمیدونم از خود آیسی با پروگرامر برداشتن یا از نرم افزاری ریسیور بک آپ گرفتن
دوستان میتونن تشخیص بدن.
http://forum.irantksat.com/t22120-3#post315994
اقا اين فايل توسط پروگرمر2000كپي گرفته شده چندين بار هم با همين فايل ايسي فلش كردم حالا هم اجباري نيست از اين فايل استفاده كنيد يكي اورجينالشو پيدا كنيد
سلام دوستان فایل فلش
n9n9 wifi hd pvr sd card با ایسی mx25l3206e
رو میخواستم اگه دوستان محبت کنن