تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

amin reza

Banned
2007-05-15
349
1,640
w3 و 1002 با یک دیش

پیوست‌ها

• 118.4 کیلوبایت بازدیدها: 99

microbox2010

کاربر
2006-10-17
355
1,096
ایا میکرو یک بدون قطعه تعویضی کاملا دیگه شرینگش وصل نمیشه؟ اگر نشه الترناتیو چیست؟راستی یک نکته دیش انتلست من جایی است که همیشه مجبورم از جلوی اون رد بشم و هر بار که رد می شم شرینگ هم قطع میشه و دوباره باید میکرو یک را به برق زد و ریستارتش کرد.به هر حال امید دارم که میکرو یک دوباره برگرده

rooozisat

کاربر
2010-07-08
40
94
39
ایا میکرو یک بدون قطعه تعویضی کاملا دیگه شرینگش وصل نمیشه؟ اگر نشه الترناتیو چیست؟راستی یک نکته دیش انتلست من جایی است که همیشه مجبورم از جلوی اون رد بشم و هر بار که رد می شم شرینگ هم قطع میشه و دوباره باید میکرو یک را به برق زد و ریستارتش کرد.به هر حال امید دارم که میکرو یک دوباره برگرده
شيرينگ در مسير اينتلست 1002 با نرم افزارهاي 1.71 و 1.74 و 1.75 و 1.76 برقرار مي باشد. از گزينه am در منوي دانگل استفاده شود.

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
دوستانی که دانگل قطعه تعویضی دارند ، لطف می کنند از ماهواره اینتل اعلام وضعیت کنند.

البته اعلام وضعیت کامل با ذکر نرم افزار و سایر مشخصات .

ممنون

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
اقای محترم یکم فکر کن بعد بنویس تو این انجمن کاربر غیر فارسی زبان هم هست پس توهین بیجا نکن یعنی چه قطع شدن شرینگ یه دانگل چ ربطی به عربا داره مگه اونا ساختنش یا سرورش هستن عات شده ما ایرانیا بندازیم گردن دیگران متاسفم بازهم نژاد پرستی توی انجمن معروفی مثل irsat[/QUOTEدوست عزيز بنده خودم متاسفانه متولد عراق هستم 1- در ضمن سوابق حمله اعراب به ايران و نابودي و تجاوز به ايران هميشه در ذهن ايران دوست هاست و پاك شدني نيست در ضمن اثار بد بختيش همين خرافه پرستي ديني و عقب ماندگي فرهنگي نيست ما هنوز نميدونيم با قلم خودمون چه ظلمي به زبان فارسي ميكنيم بهتر بود به جاي كما في السابق بنويسيم مانند گذشته با كسي هم دعوا نداريم
اقای محترم من کاری ندارم شما کجا متولد شدید خوب شما توی انجمن ماهواره بحث نزاد پرستی اوردید اگه بخواید کلی سایت سیاسی ریخته تو نت بریداونجانظر بدید اگه اقا مسعود عبری مینوشت منظورم زبان یهودی الان به به جه جه میگفتی ملت ایران را اخوندا اینجوریش کردن نه عربا مگه زمان شاه پیشرفته نبود..........................

آخرین ویرایش:

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
دوستانی که دانگل قطعه تعویضی دارند ، لطف می کنند از ماهواره اینتل اعلام وضعیت کنند.

البته اعلام وضعیت کامل با ذکر نرم افزار و سایر مشخصات .

ممنون

دوست من سلام
شرینگ میکروقطعه تعویضی جهت ایتل ست باورژن 1.76 وگزینه اینتل1 باکیفیت بسیارخوبی برقراره

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
گزینه میکروتون روبه اینتل1 تغییربدیدفعاله

عزیز شما از چه نرم افزاری استفاده میکنید؟بنده نرم افزار 71/1 رو بهش تزریق کردم.ضمنا طبق گفته شما گزینه am رو به اینتل تعقیر دادم ولی بعد از خاموش و روشن شدن میکرو گزینه خود به خود عوض میشه.حتی میکرو را ریستارتش هم کردم با دکمه قرمز ولی برگشت روی w3 اصلا گزینه اینتل 1 نداره فقط اینتل خالی؟؟؟؟

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
عزیز شما از چه نرم افزاری استفاده میکنید؟بنده نرم افزار 71/1 رو بهش تزریق کردم.ضمنا طبق گفته شما گزینه am رو به اینتل تعقیر دادم ولی بعد از خاموش و روشن شدن میکرو گزینه خود به خود عوض میشه.حتی میکرو را ریستارتش هم کردم با دکمه قرمز ولی برگشت روی w3 اصلا گزینه اینتل 1 نداره فقط اینتل خالی؟؟؟؟
گزینه Intelsat-1 فقط با قطعات جدید قابل استفاده هست نرم افزارهای 1.75 و 176

kopenhak84

کاربر
2009-06-27
160
417
54
اقای محترم من کاری ندارم شما کجا متولد شدید خوب شما توی انجمن ماهواره بحث نزاد پرستی اوردید اگه بخواید کلی سایت سیاسی ریخته تو نت بریداونجانظر بدید اگه اقا مسعود عبری مینوشت منظورم زبان یهودی الان به به جه جه میگفتی ملت ایران را اخوندا اینجوریش کردن نه عربا مگه زمان شاه پیشرفته نبود..........................
جناب مثل اينكه متوجه منظور من نشدي بنده از مسائل سياسي و مذهبي صحبت نكردم در خواست بنده فقط فرهنگي و اجتمائي بود مگه همين افراد كه نام برديد نماينده اعراب در ايران نيستند هر روز در حال نابودي تاريخ ايران نيستند ؟ كتابهاي درسي بچه ها رو نگاه كن متوجه ميشي من به همه اقوام ايراني احترام ميگذارم متاسفم براي اين مملكت كه هر وقت به خواي از زبان و تاريخ كشورم دفاع كنم تهديد به اخراج ميشيم يا انگ ساسي مي زنند.بايد تلاش كنيم منطقي باشيم

maji

کاربر
2008-07-08
91
209
میکرو 1 بدون تعویض قطعه قطع می باشد کسی هست کمک کند با هردو نرم افزار قطع می باشد ممنون می شوم کمک کنید........

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
ظواهر امر با توجه به اعلام دوستان اینطور نشون میده که با قطعه تعویضی روی اینتل شیرینگ وصل می باشد . من خودم هنوز وقت نکردم جهت را عوض کنم ، ولی اگر واقعاً با قطعات جدید شیرینگ وصل باشه ، میشه دل خودمون را خوش کنیم که بی دلیل قطعه نخریدیم و قطعه حداقل اینجا به کار اومد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hossein13
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا