دوست من به مرکزیت هاتبردهردوجهت رو باقیچی به راحتی میتونی بگیریدوستان یه سوال
با یه دیش میشه w3 و intel1002 رو با هم گرفت؟
شيرينگ در مسير اينتلست 1002 با نرم افزارهاي 1.71 و 1.74 و 1.75 و 1.76 برقرار مي باشد. از گزينه am در منوي دانگل استفاده شود.ایا میکرو یک بدون قطعه تعویضی کاملا دیگه شرینگش وصل نمیشه؟ اگر نشه الترناتیو چیست؟راستی یک نکته دیش انتلست من جایی است که همیشه مجبورم از جلوی اون رد بشم و هر بار که رد می شم شرینگ هم قطع میشه و دوباره باید میکرو یک را به برق زد و ریستارتش کرد.به هر حال امید دارم که میکرو یک دوباره برگرده
اقای محترم من کاری ندارم شما کجا متولد شدید خوب شما توی انجمن ماهواره بحث نزاد پرستی اوردید اگه بخواید کلی سایت سیاسی ریخته تو نت بریداونجانظر بدید اگه اقا مسعود عبری مینوشت منظورم زبان یهودی الان به به جه جه میگفتی ملت ایران را اخوندا اینجوریش کردن نه عربا مگه زمان شاه پیشرفته نبود..........................اقای محترم یکم فکر کن بعد بنویس تو این انجمن کاربر غیر فارسی زبان هم هست پس توهین بیجا نکن یعنی چه قطع شدن شرینگ یه دانگل چ ربطی به عربا داره مگه اونا ساختنش یا سرورش هستن عات شده ما ایرانیا بندازیم گردن دیگران متاسفم بازهم نژاد پرستی توی انجمن معروفی مثل irsat[/QUOTEدوست عزيز بنده خودم متاسفانه متولد عراق هستم 1- در ضمن سوابق حمله اعراب به ايران و نابودي و تجاوز به ايران هميشه در ذهن ايران دوست هاست و پاك شدني نيست در ضمن اثار بد بختيش همين خرافه پرستي ديني و عقب ماندگي فرهنگي نيست ما هنوز نميدونيم با قلم خودمون چه ظلمي به زبان فارسي ميكنيم بهتر بود به جاي كما في السابق بنويسيم مانند گذشته با كسي هم دعوا نداريم
با سلام میکرو را بر روی گزینه اینتل 1 بگذار وصل میباشد.میکروباکس بدون قطعه تعویضی بر روی مسیر Intelsat1002 قطع می باشد
دوستانی که دانگل قطعه تعویضی دارند ، لطف می کنند از ماهواره اینتل اعلام وضعیت کنند.
البته اعلام وضعیت کامل با ذکر نرم افزار و سایر مشخصات .
ممنون
گزینه میکروتون روبه اینتل1 تغییربدیدفعالهمیکروباکس بدون قطعه تعویضی بر روی مسیر Intelsat1002 قطع می باشد
گزینه میکروتون روبه اینتل1 تغییربدیدفعاله
گزینه Intelsat-1 فقط با قطعات جدید قابل استفاده هست نرم افزارهای 1.75 و 176عزیز شما از چه نرم افزاری استفاده میکنید؟بنده نرم افزار 71/1 رو بهش تزریق کردم.ضمنا طبق گفته شما گزینه am رو به اینتل تعقیر دادم ولی بعد از خاموش و روشن شدن میکرو گزینه خود به خود عوض میشه.حتی میکرو را ریستارتش هم کردم با دکمه قرمز ولی برگشت روی w3 اصلا گزینه اینتل 1 نداره فقط اینتل خالی؟؟؟؟
جناب مثل اينكه متوجه منظور من نشدي بنده از مسائل سياسي و مذهبي صحبت نكردم در خواست بنده فقط فرهنگي و اجتمائي بود مگه همين افراد كه نام برديد نماينده اعراب در ايران نيستند هر روز در حال نابودي تاريخ ايران نيستند ؟ كتابهاي درسي بچه ها رو نگاه كن متوجه ميشي من به همه اقوام ايراني احترام ميگذارم متاسفم براي اين مملكت كه هر وقت به خواي از زبان و تاريخ كشورم دفاع كنم تهديد به اخراج ميشيم يا انگ ساسي مي زنند.بايد تلاش كنيم منطقي باشيماقای محترم من کاری ندارم شما کجا متولد شدید خوب شما توی انجمن ماهواره بحث نزاد پرستی اوردید اگه بخواید کلی سایت سیاسی ریخته تو نت بریداونجانظر بدید اگه اقا مسعود عبری مینوشت منظورم زبان یهودی الان به به جه جه میگفتی ملت ایران را اخوندا اینجوریش کردن نه عربا مگه زمان شاه پیشرفته نبود..........................
w3 و 1002 با یک دیش