تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
اطلاعیه سرور در مورد قطعی سرویس اینتلست

ارسال دیتا سرویس 1002 توسط فرکانس 11093 انجام می شد که این فرکانس ساعاتی قبل کاملا غیر فعال و بدون سیگنال شد تنها فقط یک فرکانس دیگر این ماهواره در خاورمیانه پوشش دارد بعد از رفع مشکل سرور نرم افزار مجدد برای استفاده از این سرویس ارائه می شود
با سلام؛ علی اقا اوضاع هلاست چطوریه الان این ماهواره به مشکل نخورده چون میگید سرور هم مشکل داره ما بیخودی تغییر جهت ندیم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام؛ علی اقا اوضاع هلاست چطوریه الان این ماهواره به مشکل نخورده چون میگید سرور هم مشکل داره ما بیخودی تغییر جهت ندیم

سلام سرویس هلاست مشکل خاصی ندارد هم اینک کانالها قابل دریافت

toheed

کاربر
2009-09-10
97
257
34
اونی که بالا پستش روزدم مال سایت رسمی میکرو بود .ومیکرو داره فعلا معکوس میزنه .دبلیو6حذف شد بعدش هم دبلیو 3 بعدش سرورamوبعدش هم اینتل 2 وبعدش اینتل 1 وبعدش هم شده هلاست وفکر کنم بعد بره اتلانتیک برد2 وبعدش هم دیگه هیچ چون سود میکرو تموم شده

microbox2010

کاربر
2006-10-17
355
1,096
دوستان ظاهرا باید یپذیریم که انتلست دیگه کارش تموم شده و شایعات یک هفته اخیر مینی بر تک جهته شدن شر از مسیر هلاست دیگه رنگ واقعیت به خود گرفته.

toheed

کاربر
2009-09-10
97
257
34
دوستان ظاهرا باید یپذیریم که انتلست دیگه کارش تموم شده و شایعات یک هفته اخیر مینی بر تک جهته شدن شر از مسیر هلاست دیگه رنگ واقعیت به خود گرفته.
دوست عزیز بعداز چند سال استفاده از میکرو باید متوجه باشی که این سیاست تیم میکرو است چند مدت ساپورت دانگل رو خراب میکنند بعدش هم میان یه دانگل جدید با قابلیت بازگشایی کانال از طریق جهات مختلف ارایه میکنند ومیشه گفت که شگرد دارند

areya0007

کاربر
2010-05-15
29
58
سلام خدمت دوستان . یه اعلام وضعیت بکنید . بدونم الان کجا شیرینگ بر قرار هست . ممنون !

afr130

کاربر
2009-06-21
156
342
با سلام دوستان امیدی به اینتل هست یا نه ؟به نظر شما جهت را عوض کنیم یا نه؟

maji

کاربر
2008-07-08
91
209
با سلام ببخشید ایجا سوال می کنم اخه من جهت هلاست ندارم چطوری میشه گرفت با جه فرکانسی ماهشهر بیم دارد سه روز کف کردیم کمک کنید متشکرم........

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
با سلام ببخشید ایجا سوال می کنم اخه من جهت هلاست ندارم چطوری میشه گرفت با جه فرکانسی ماهشهر بیم دارد سه روز کف کردیم کمک کنید متشکرم........
بله دوست عزیز در خوزستان بیم قوی داره فرکانس 11503 /افقی/13333 کانال sport1 با قیجی میتوان عربست وهلاست را گرفت برا راهنمایی بیشتر به بخش نصب و راه اندازی مراجعه کن

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545

سلام دوست عزیز این ماهواره در 39 درجه شرقی قرار دارد. شما برای دریافت این ماهواره کافیست ماهواره ترکست را تنظیم کنید سپس دیش را 3 درجه به راست ببرید ( روی همان ارتفاع میله پشت دیش ) که فایندر بلافاصله شما را راهنمایی میکند. اگر از دیش خوب استفاده کنید میتوانید ماهواره اکسپرس 40 درجه را نیز داشته باشید. ساعت ال ان بی نیز جهت تنظیم این مسیر دقیقاً مانند مسیر ترکست می باشد.
فرکانس نمونه و تنها فرکانس بدردبخور این ماهواره در کشورمان :
11503h13333 که شامل 5 کانال می باشد. بیم s2 این ماهواره در ایران قابل دریافت هست .

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
یک خبر جدید الان توسایتی خواندم یک سایت عربی خبر قطع شدن شیرینگ اینتلست 1002 روی چند دانگل ازقبل گفته که الان سه روزه اجراشده دراین مورد آقای علی ریسیور نظرشون خیلی واجب است با تشکر از ایشون که مارامطلع میکنند وتشکر از مدیریت بخش دانگلها

دوست عزیز سرویس اینتلست برای تمام دانگلها با استفاده از فرکانس 11093 فعال بود که این فرکانس کاملا غیر فعال و بدون سیگنال شد و کمپانی یوتلست اعلام کرد قرار نیست دوباره این فرکانس فعال شود بنابراین باید مسئولین سرورهای شرینگ از فرکانس دیگری جهت ارسال دیتا استفاده کنند که این مورد هم نیاز به زمان دارد

دلیل کمپانی یوتلست برای غیر فعال کردن فرکانس 11093
بنا به حکم یک دادگاه دانمارکی کمپانی یوتلست باید کانال کردی roj رو در تمام ماهواره های تحت پوشش خود معلق کند
این کانال متعلق به حزب کارگران کردستان یا همان p.k.k میباشد که یه سازمان تروریستی محسوب میشود و یوتلست برای اجتناب از تحمیل مسئولیت کیفری به عنوان شریک یا معاون جرم این گروه تروریستی چنین تصمیمی رو گرفته و فرکانس 11093 چند روز قبل که مربوط به این کانال بود عمدا غیر فعال کرد
در سپتامبر گذشته دادگاه عدالت اروپا حکم داد کشورهایی که در داخل اونها رسانه هایی با مضمون تروریستی فعالیت میکنند رو باید تعطیل نمایند کانال roj در دانمارک فعالیت می کند

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
دوست عزیز سرویس اینتلست برای تمام دانگلها با استفاده از فرکانس 11093 فعال بود که این فرکانس کاملا غیر فعال و بدون سیگنال شد و کمپانی یوتلست اعلام کرد قرار نیست دوباره این فرکانس فعال شود بنابراین باید مسئولین سرورهای شرینگ از فرکانس دیگری جهت ارسال دیتا استفاده کنند که این مورد هم نیاز به زمان دارد

دلیل کمپانی یوتلست برای غیر فعال کردن فرکانس 11093
بنا به حکم یک دادگاه دانمارکی کمپانی یوتلست باید کانال کردی roj رو در تمام ماهواره های تحت پوشش خود معلق کند
این کانال متعلق به حزب کارگران کردستان یا همان p.k.k میباشد که یه سازمان تروریستی محسوب میشود و یوتلست برای اجتناب از تحمیل مسئولیت کیفری به عنوان شریک یا معاون جرم این گروه تروریستی چنین تصمیمی رو گرفته و فرکانس 11093 چند روز قبل که مربوط به این کانال بود عمدا غیر فعال کرد
در سپتامبر گذشته دادگاه عدالت اروپا حکم داد کشورهایی که در داخل اونها رسانه هایی با مضمون تروریستی فعالیت میکنند رو باید تعطیل نمایند کانال roj در دانمارک فعالیت می کند
سلام ؛ علی اقا سرور اعلام نکرده کی نرم افزار میاد و میشه یک دلیل قانع کننده بدید که چرا سرویس w3a بیشترین کانال رو نسبت به دو سرویس دیگر باز میکنه؟ممنون اگر جواب بدید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا