sasan3280771
کاربر
- 2009-06-15
- 22
- 51
- 44
دوستان در جهت هلاست وضعیت شیرینگ رو اعلام کنن. در جهت w3 که فقط شب ها وصل هست
دوست عزيز ميشه بگيد شبها دبليو 3 چطوري بازه مال من با نرم افزار 182 قطعه تعويضي هم هلاست هم دبليو 3 بستسدوستان در جهت هلاست وضعیت شیرینگ رو اعلام کنن. در جهت w3 که فقط شب ها وصل هست
بله دوست عزيز در جهت w3 بدون تعويض قطعه وصل ميباشد چهارشنبه 10/12/90دوستان وضعیت میکروباکس قطعه قدیمی ( تعویض نشده ) به چه شکل است ؟ لطفاً اعلام وضعیت کنید .
بله دوست عزيز در جهت w3 بدون تعويض قطعه وصل ميباشد چهارشنبه 10/12/90
دوست عزیز الان وصل هست با ورژن 1.82
دوست خوبم متشکر از اینکه پاسخ دادی . فقط اگر نرم افزاری هم که باهاش شیرینگ وصل می باشد را هم ذکر کنید ممنون خواهم بود .
دوست خوبم متشکر از اینکه پاسخ دادی . فقط اگر نرم افزاری هم که باهاش شیرینگ وصل می باشد را هم ذکر کنید ممنون خواهم بود .[/QUOTE اينم نرم افزار
دوست گلم ديشب وپريشب باكبفيت بسيارمطلوبي برقرار بود لحظه اي هم كه شماپست زديد كيفيتش عالي بودبا سلام
الان 4 یا 5 روز میباشد که من با میکرو تعویض قطعه شده هیچ کانالی را در مسیر دبیلیو 3 باز نکردهام ایا برای شما هم همین گونه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایا درست شدن در کارش هست یا ما فکر یه دانگل دیگه باشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
الان 4 یا 5 روز میباشد که من با میکرو تعویض قطعه شده هیچ کانالی را در مسیر دبیلیو 3 باز نکردهام ایا برای شما هم همین گونه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایا درست شدن در کارش هست یا ما فکر یه دانگل دیگه باشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما نرم افزار جدید ورژن 1.82 به دانگل منتقل کنید سپس توسط کلید قرمز ریست کنید اگر دیتا یوتلست وصل باشد اکسپایر تمدید و کانالها باز خواهد شد البته این مورد فقط باید شب تست کنید زیرا روزها شرینگ w3 قطع است