علی جان یعنی دوباره باید قطعه تهیه کنیم؟؟؟تا فردا تکلیف سریال های اکسپایر شده مشخص خواهد شد پیگیر هستم
دوست عزیز حدود90% اکسپایر میشوند و ما مجبوریم قطعه جدید رو بخریم تیم ساپورت کننده مقدمات اکسپایر شدن قطعات جدید رو تامین کرده مثل اکسپایر شدن هلاست و قطع شدن w3aعلی جان یعنی دوباره باید قطعه تهیه کنیم؟؟؟
اگر اینجوری باشه که کارمون در اومده خرید قطعه میوفته برای بعد از عید حداقل 15 روز طول میکشه برسه به دستمون کاش برای ایام نوروز وصل بشه ......دوست عزیز حدود90% اکسپایر میشوند و ما مجبوریم قطعه جدید رو بخریم تیم ساپورت کننده مقدمات اکسپایر شدن قطعات جدید رو تامین کرده مثل اکسپایر شدن هلاست و قطع شدن w3a
من ساعت9 صبح ديدم قطع بود و اكسپاير ميزد جهت هلاست ونرم افزار 182 با نرم افزار ترميمي و سريال 103 خواهشن مردم را گمراه نكنيد از علي اقا ميخوام پاسخ بده ما تازه قطعه عوض كرديم حالا عيد ما به هم خوردبا سلام
امروز سه شنبه ساعت 7 صبح مورخ 23/12/90
میکرو قطعه تعویضی جهت هلاست ورژن 1.82
با کیفت خوب باز است
با تشکر
آخر نفهمیدیم یکی میگه قطعه باید بخریم.یکی میگه چند روز دیگه درست میشه.:a06IRSAt:
من ساعت9 صبح ديدم قطع بود و اكسپاير ميزد جهت هلاست ونرم افزار 182 با نرم افزار ترميمي و سريال 103 خواهشن مردم را گمراه نكنيد از علي اقا ميخوام پاسخ بده ما تازه قطعه عوض كرديم حالا عيد ما به هم خورد
دوستان الان میکرو وصل هست یانه باکدوم نرم افزار وکدوم جهت