Criss Angel
کاربر
- 2009-05-03
- 451
- 1,526
هلاست دوست من
دوست عزیز اکسپایرمیزنه تازه تست کردم باسریات1036هلاست دوست من
دوست عزیز با1.78درجهت هلاست هم اکسپایر میزنه لطفا تست کنید بعد اعلام وضعیت کنیدجهت شرینگ :HELLAS SAT2 همراه با تعویض قطعه سریال 1036 15:13 PM نرم افزار :1.78 سرور : HS ریسیور :star sat sr-x230 usb شرینگ:فـــعـــــــال همراه با فریز کم دوستان من دیشب با نرم افزاری که علی آقا گذاشتند شیرینگم وصل شد البته باید چند دقیقه روی کانال صبر کنید الام بدون مشکل وصل شده...... دوستان دیگه لطفا اعلام وضعیت کنند
دووستان الان با کدوم برنامه الان فعاله ؟؟
دوست عزیز این چه اعلام وضعیت شیرینگی است ؟
جنابعالی فقط تشریف میاورید و می فرمائید که چه بازی هایی را تماشا فرمودید . همه کاربران به خوبی از برنامه لیگ های اروپایی اطلاع کافی دارند و احتیاجی به اعلام اینکه شما چه فوتبالی را تماشا فرموده اید ندارند .
زمانی هم که از شما سئوال می شود با چه سریالی ؟ می فرمائید با قطعه ای که از علی آقا تهیه کرده اید و توجهی به شماره سریال نکرده اید . ظاهراً جنابعالی بسیار بادقت هستید که با این همه اعلام وضعیت که از شماره سریال های مختلف می شود ، شما همچنان به شماره سریال خود توجه نکرده اید .
لطف کنید و اگر اعلام وضعیت می فرمائید کامل و با ذکر شماره سریال و جهت و سایر مشخصات باشد .
این گونه اعلام وضعیت که جنابعالی کدام بازی را تماشا کرده اید ، با وضعیت فعلی شیرینگ اعصاب سایر کابران را خراب خواهد کرد.
مال من که روی تاریخ 9/3 مونده وتغییرنکرده
سریال 1036 با نرم افزار جدید بازم اکسپایر میزنه مسیر hsوw3
دوستان شما قبلا از فایل ترمیم استفاده نکردید؟
دوست عزیز شما کی قطعه جدید خرید کردین ؟؟میکروباکس 1 تعویض قطعه شیرینگ هلاست نرم افزار 1/83 شماره سریال 1090 قطع میباشد. از علی اقا می خواستم بپرسم ما هم باید از فایل ترمیم استفاده کنیم.
دوست عزیزبا کدوم نرم افزار اقا علی که گذاشتهسزیال 1036 تغییر پیدا کرد به تاریخ 22.032013 جهت هلاست الان بدون مشکل اکثر کانا لها باز شدن