تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

soheyl1360

کاربر
2009-06-06
84
184
38
نمیدونم بلاخره بعد از مدتها بلاتکلیفی و سر زدن به تاپیک اعلام وضعیت میکروباکس 1 نرم افزار دبلیو3 برای قطعه تعویضی 1036 میاد یا نمیاد جام باشگاههای اروپا هم که دیگه داره تموم میشه فقط امیدواریم به جواب علی اقا که نرم افزارشو بگذاره حداقل یکماه بدون دردسر ازش استفاده کنیم دیگه واسه همیشه قطع بشه والا دیگه خسته شدم حداقل قطعه جدید رو بگیریم اما مطمئن باشیم که لااقل به نسبت هزینه ای که واسش پرداخت میکنیم بهمون سرویس میده و هی انواع و اقسام نرم افزار واسش نمیاد. . .. .

abassjor

کاربر
2010-12-12
180
621
دوست عزیز برخی سریال ها توسط ورژن های 1036 فعال هستند قرار است تا 2 روز آینده نرم افزار برای رفع مشکل ارسال شود

با سلام دوست عزیز طبق صحبتی که گفتی آیا نرم افزار آماده شده است یا هنوز باید منتظر بود لطفا برای تمام کاربران اعلام نمائید با تشکر

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
نرم افزار آماده است بزودی زود آپلود می شود چناچه مشکل توسط این نرم افزار رفع نشود قطعه دیگری جایگزین رایگان برای برخی کاربران که از قطعه قبل استفاده کمی داشتن ارسال می شود این قطعه فقط توسط یک جهت هلاست کار می کند

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
نرم افزار آماده است بزودی زود آپلود می شود چناچه مشکل توسط این نرم افزار رفع نشود قطعه دیگری جایگزین رایگان برای برخی کاربران که از قطعه قبل استفاده کمی داشتن ارسال می شود این قطعه فقط توسط یک جهت هلاست کار می کند
ممنون از شما علی جان

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
با سلام علی اقا شما اگر قطعات جدید رو هم به فروش بزارید خیلی بهتره چون اکانت های سی سی کم بسیار گران تر از دانگل هستند و یا اگر یک دانگل دیگه بگیرند تقریبا دو برابر قطعه جدید هست من خودم به شخصه از سی سی کم استفاده میکنم و دانگل رو برای موارد ضروری استفاده دوستان هم بهتره یک بار هم سی سی کم رو تجربه کنند

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49

دوست خوبم علی آقا سلام

ممنون از خبری که دادی و باعث خوشحالی همه کاربران شدی .

یک سئوال : این نرم افزار جدید روی w3 هم شیرینگ را برقرار خواهد کرد ؟

میشه توضیحات کاملتری در این مورد بفرمائید ؟

ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا