تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

masih.1356

کاربر
2009-07-18
95
205
35
دوستان با کلی تلاش با دیش 120 مجزا تونستم دوباره بگیرمش البته سیگنال دانگل از 32 تا 36 در نوسان هست من حدسم اینه که ******* داره چون بعضی اوقات 0 درصد میشه البته بعضی دوستان دیگه مثلا در یزد هم همین مشکل رو دارن یا *******ه یا پوشش ماهواره در جاهای مختلف متفاوته

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
45
علی آقا سلام

برنامه چشد دوست من استاد من ، روزا وهفته ها گذشت گناه ما چیه که میکرو 1داریم وضع مالی مون هم مثل بقیه نیست

تا دانگلمون کار نکرد بریم مدلهای دیگه ای بگیریم علی جان من شخصا بشما ایمیل زدم هیچ جوابی بمن ندادید نه با قطعه تعویضی ونه با فایل ریپیر هیچ استفاده ی از دانگل نکردم ، دانگلمم بانرم افزار

چکی باکس کار نمیکنه خواهشا کاری کنید...............

منتظر جوابتون هستم !!!

آخرین ویرایش:

microbox2010

کاربر
2006-10-17
355
1,096
دوستان وارد کردن سریال ها در هر سافتویر کاری سنگین است و احتمالن حجم فایل را بسیار زیاد خاهد کرد و بنابراین مشکل جدی است که اینقدر طولانی شده

microbox2010

کاربر
2006-10-17
355
1,096
دوستان وارد کردن سریال ها در هر سافتویر کاری سنگین است و احتمالن حجم فایل را بسیار زیاد خاهد کرد و بنابراین مشکل جدی است که اینقدر طولانی شده

soheyl1360

کاربر
2009-06-06
84
184
38
اخه چه نیازی بود که هی بازی در بیارن قطعه عوض کنیم سریال تغییر بدیم که چی بشه؟ غیر قابل هک بشه؟ والا کسانیکه اینکارا رو نکردن خیلی راحتتر شرینگ داشتن
اونوقت هی بازی در میارن هر ماه یک نرم افزار میفرستن

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
فکر کنم برنامه نویس میکرو داره اشتباهی ویندوز برا میکرو می نویسه نه یه نرم افزار معمولی که اینقدر ظول کشیده........................................
عزیز دل ماکروسافت تاالان سه مدل از ویندوز8ارایه داده اگه ویندوز بودهم الان تموم شده بود

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
اگه اینجوره دوسافتور متفاوت ارائه بدن ایناهمش بهانس

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
دوست خوبم علی آقا سلام

جو خیلی بدی پیش اومده و همه به میکرو بدبین شده اند . خبری نشد ؟

فصل فوتبال در کشورهای اروپائی تقریباً تموم شد و المپیک در راه است .

فکر نمی کنید بایستی اقدامی انجام داد ؟

abassjor

کاربر
2010-12-12
180
621
دوست عزیز این بزودی توسط سرور چندین روز قبل اعلام شد و قرار بود طی چند روز گذشته نرم افزار ارسال شود طبق اعلام مسئول سرور نرم افزار نهایت برای چند سریال کاربرد بیشتر ندارد و امکان اضافه کردن همه سریالها به یک نرم افزار نیست که به دلیل متفاوت بودن سریال های 10-12 رقمی همچنان پیگیر رفع مشکل هستیم اگر مشکل از این طریق تا اواخر هفته رفع نشد دوستانی که قطعه قبلی مدت کمی استفاده کردن مشخصات خود را با اعلام شماره سریال قطعه ایمیل کنند تا قطعه جدید رایگان اوایل هفته آینده برایشان ارسال شود

با سلام
آقای علی ریسیور طبق قولی که داده بودید آخر هفته هم تمام شد ونرم افزار ارایه نشد وماهم مدت بسار کمی از قطعه تعویضی استفاده کردیم لطفا ما را درک کرده ودر صورت عدم ارایه نرم افزار شرایط قطعه جدید رایگان را اعلام نمائید
با تشکر

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
با عرض سلام خدمت علی اقا اگه مشکل سریال 1036حل نشد لطفا شرایط خرید قطعه جدید یا رایگان را اعلام کنید چون من از قطعه ای جدید که برام فرستا دای سودی نبوردم 15 روز قط شد ممنون اگه پاسخ بدین

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
شرایط دریافت قطعه رایگان به شرح زیر است

قطعه نهایت بیش از 4 ماه خریداری نشده باشد درصورتی که کاربر قطعه جدید اوایل سال جدید میلادی خریداری کرده باشد و در حال حاضر قطعه کارایی ندارد با ارسال مشخصات قبلی خود به همراه آدرس پستی دقیق قطعه دیگری که هم اینک فعال و بدون مشکل است دریافت می کند قطعات دو سری در این انجمن فروش رفت سری اول سال گذشته اوایل 2011 که بیشتر سریال ها هم اینک فعال هستند (این مورد شامل دریافت قطعه رایگان نمی شود) و سری دوم که از اول امسال 2012 توزیع شد که برخی غیرفعال شدند لیست و آدرس تمام کاربرانی که از این انجمن قطعه تهیه کردن موجود و حتی زمان ارسال قطعه برای کاربر لطفا در صورت داشتن شرایط فوق در خواست خود را فقط ایمیل کنید از ایجاد پست در این تاپیک برای این مورد خود داری نمایید با تشکر

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49

قطعه نهایت بیش از 4 ماه خریداری نشده باشد درصورتی که کاربر قطعه جدید اوایل سال جدید میلادی خریداری کرده باشد و در حال حاضر قطعه کارایی ندارد با ارسال مشخصات قبلی خود به همراه آدرس پستی دقیق قطعه دیگری که هم اینک فعال و بدون مشکل است دریافت می کند قطعات دو سری در این انجمن فروش رفت سری اول سال گذشته اوایل 2011 که بیشتر سریال ها هم اینک فعال هستند (این مورد شامل دریافت قطعه رایگان نمی شود) و سری دوم که از اول امسال 2012 توزیع شد که برخی غیرفعال شدند لیست و آدرس تمام کاربرانی که از این انجمن قطعه تهیه کردن موجود و حتی زمان ارسال قطعه برای کاربر لطفا در صورت داشتن شرایط فوق در خواست خود را فقط ایمیل کنید از ایجاد پست در این تاپیک برای این مورد خود داری نمایید با تشکر

دوست خوبم علی آقا سلام

من از خریداران دو قطعه قبلی هستم . حتی شماره سریال هم به وسیله فایل ریپیر که جنابعالی ارسال فرمودید ، تغییر دادم . شما فرمودید بیشتر سریال ها فعال هستند ، ولی دانگل من اکنون بیش از دوماه است که فعال نیست . تکلیف چیست ؟
ضمناً اگر خبری هم از نرم افزار جدید بفرمائید ممنون خواهیم بود .

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34

با عرض سلام علی اقا حرف شما درست ولی من خودم پس از دریافت قطعه دوم در سال 2011 یک ماه بیشتر استفاده نکردم که قضیه اکسپایر شدن سریال به وجود امد حالا من وشاید برخی کاربران از جنابعالی درخواست داریم اول شرایط خرید قطعه جدید را اعلام کنید وبعداگه امکان داره حداقل یک تخفیف ویژه در خرید قطعه جدید به این کاربران که با انجام کلی تست وتعویض سریال بازم دانگلشون کار نکرد بدهید فقط توجه کنید این فقط و فقط یک درخواست از طرف بنده است و نه اعتراض به شرایطی که اعلام فرمودید با تشکر فروان از پیگیریهای شما در انجمن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا