kopenhak84
کاربر
- 2009-06-27
- 160
- 417
- 54
دوستانی که دانکلشون قطع شده .سر این قبر که گریه میکنید توش مرده نیست وقت خودتونو تلف نکنید
لطفا کاربرانی که قطعه جدید دریافت کردن در این تاپیک اعلام وضعیت کنند
با درود :
دوست عزیز بنده همان روزی که جنابعالی شرایط ارسال قطعه جایگزین برای آن عده از کاربرانی که قطعات آی سی فلش آنها از سوی سرور اکسپایر گشته بود را اعلام نمودید، بنده به درخواست فامیلم که دقیقاً مشمول شرایط حضرتعالی بود یک ایمیل که حاوی مشخصات و شماره فیش واریزی و همچنین آدرس کامل پستی بود را برایتان ارسال نمودم، که حضرتعالی همان شب پاسخ ایمیل بنده را مطابق با تصویر ضمیمه شده زیر برایم ارسال نمودید،
اما متأسفانه از آن تاریخ تا به امروز هیچگونه مرسوله ای را برایمان ارسال نکرده اید و همچنین اینکه تا به این لحظه هیچگونه ایمیلی مبنی بر اینکه جنابعالی مشخصات مرسوله ارسالی را برایمان فرستاده باشید وجود خارجی نداشته و به ایمیل ما نیامده است.
واقعاً جای تعجب است !!!؟؟؟...
لطفاً به تصویر فوق و به تاریخ ارسال ایمیل توجه کنید و خودتان با تاریخ امروز مقایسه نمائید، ببینید چند روز از زمان ارسال ایمیل بنده به شما و متعاقباً جوابیه ارسالیتان برای بنده می گذرد!!!؟؟؟...
خلاصه اینکه تا همین الآن هم هیچگونه مرسوله ای که حضرتعالی برای ما فرستاده باشید به دستمان نرسیده است!!!؟؟؟...
دوست عزیز بنده منتظر اظهار نظر جنابعالی در خصوص این مشکل می باشم،
آخر چطور امکان دارد؟ که یک مرسوله کوچک با آن شکل و شمایل بسته بندی و شیوه ارسال مخصوص و منحصر به فردتان بعد از گذشت 20 روز نیز به دست ما نرسد، عزیز دل برادر نا سلامتی ما داخل کشور و در مرکز استان زندگی می کنیم، کرۀ مریخ که نیستیم!!!
قاعدتاً این همه زمان برای یک همچین مرسوله ای خیلی زمان زیاد و در واقع غیرعادی و شک بر انگیز است.
استاد لطفاً این موضوع را دقیقاً بررسی بفرمائید و متعاقباً بنده را نیز در جریان قرار دهید.
با تشکر از زحمات شما برای این سایت.
سلام علی آقا یعنی من آن همه که برای شما دلیل آوردم شما هیچ اعتنایی به حرفای من نکردید خداشاهده بااون همه حرفایی که نسبت بشما میزدن ومن به دفاع ازشما جواب اون کاربرا رو میدادم انتظار نداشتم برای خودم وشما متاسفم یعنی یک قطعه چقدر ارزش داره که شخصیت افراد رو خورد کنین وکوچیک بشمارید.........................
زحمت میکشید ازوقتتون هم مایه میذارید قبول درست دستتون هم دردنکنه ولی خواهشا احترام ماکاربرا رو نگه دارید
دوست خوبم علی آقا سلام
چند روزه منتظر اعلام شرایط دریافت قطعه جدید از طرف شما هستیم.
ارسال قطعه شامل چه کسانی می شود ؟
شرایط قطعه جدید ( مثلاً قیمت و ... ) چیه ؟
لطف می کنید همه را در جریان قرار داده و مطلع بفرمائید ؟؟؟؟؟
کاش مانند قبل پستی برای خرید قطعات جدید باز میشد .
دوست عزیز از شما توقع این نوع برخورد نداشتم اینجانب آیا به شما اهانت و بی احترامی کردم که می فرمایید شخصیت افراد خورد کردین فقط یک جمله برای شما ارسال شده به دلیل اینکه قطعه قبلی به صورت رایگان برای شما ارسال شده امکان ارسال قطعه رایگان دیگری برای شما نیست فقط همین! حالا این کجا بی احترامی و خورد کردن شخصیت به حساب میاد