star irsat
مدیر بازنشسته
- 2011-02-23
- 1,192
- 5,650
دوست عزیز این نرم افزار دارم 1.84که علی اقا گذاشته رو می خوام
دوست عزیز بنده الان تست کردم شیرینگ وصل بود مشکلی نداره از اتصالات مطمعن شید و از انتخاب گزینه twin
ممنون که اطلاع رسانی کردین ...اره اتصالات درسته ...شاید سیگنالم کمه ...ولی قبلا از 34 که بالا تر میرفت شیرینگ برقرار میشد ولی 2 روزه حتی به 37 هم میرسه ولی بر قرار نمیشه ....میشه لطف کنی نرم افزار مورد استفاده خودتونو اینجا قرار بدین با لودرش؟؟دوست عزیز بنده الان تست کردم شیرینگ وصل بود مشکلی نداره از اتصالات مطمعن شید و از انتخاب گزینه twin
ممنون که اطلاع رسانی کردین ...اره اتصالات درسته ...شاید سیگنالم کمه ...ولی قبلا از 34 که بالا تر میرفت شیرینگ برقرار میشد ولی 2 روزه حتی به 37 هم میرسه ولی بر قرار نمیشه ....میشه لطف کنی نرم افزار مورد استفاده خودتونو اینجا قرار بدین با لودرش؟؟
دوست عزیز این نرم افزار دارم 1.84که علی اقا گذاشته رو می خوام
دوست بزگوار هیچکدوم جواب نداد میکروی من تعویض قطعه نشده و سریالش 090 هست و تا چهارشنبه قبل با سیگنال 34 یا 36 چراغ سبزش روشن و خاموش میشد و شیرینگ عالی داشتم ولی الان 10 نرم افزار عوض کردم ولی شیرینگ بر قرار نمیشه ..........دوستانی که میکرو سریال 090 دارن واز چکی بتا 14 استفاده میکردن اعلام وضعیت کنن و منو راهنمایی کنن ....حتی فایل فلش میکرو هم منتقل کرده و 100 بار نرم افزار ریختمدوست عزیز اول این نرم افزار رو بریزید اگه جواب نگرفتید نرم افزار لینک دومی رو انتقال بدید
نرم افزار جدید دانگل Cheeky Box بتاریخ 20.6.2012
نرم افزار جدید میکروباکس 2 ورژن بتا 14 دیتا: w3
علی اقا سلام نمیدونم چرا جواب بنده رو نمیدید توی ایمیل گفتید اشتباه شده . و دوباره ارسال میکنید ولی خبری نشد چشم انتظارمون نکن چقدر ایمیل چقدر پیام اگه پولی هم قراره بدم بفرمائید پرداخت میکنم ولی لا اقل جواب ما رو بده
دوستانی که قطعه جدید دریافت کرده و نصب کرده اند ، روی جهت یوتل اعلام وضعیت کنند .
دوست خوبم علی آقا سلام یعنی اینطور که شما می فرمائید دوستانی که سال قبل قطعه خریدند نمی تونند استفاده کنند و باید قطعه جدید تهیه نمایند . درسته ؟جهت یوتلست برای قطعات 2012 فقط کارایی دارد و شامل قطعات جایگزین نمی شود